Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to gay to je obicna pedercina:D
Evo malo edukacije
поводом најављене тзв. „Парадепоноса“уБеограду

Најављена за 20. септембар уБеограду тзв. „Поворка поноса", уствари поворка срама, поворка Содоме и Гоморе - само је потврда оне народне: Ко се Бога не боји ни људи се не стиди.

Давно је речено: Све ми је слободно, али није ми све на корист. Заиста, слобода нас је створила, човјек је за слободу створен. Но, само истина је она која ослобађа човјека, тј. истински начин живљења, постојања и понашања. Лажни, посуновраћени начин живљења човјековог јесте слободан али он не гради него разграђује људско достојанство. Право значи ићи правим путем и живјети на прави, праведан начин.

Chitajte redom;)

NEKA MI NEKO KAZE DA PARADIRANJE I MAHANJE SVOJIM. . . .SVOJOM SEKSUALNOM ORJENTACIJOM NIJE NASILJE NAD SVIMA NAMA,NASOM DECOM PRE SVEGA:besna:

nije! :P happy? :)

Ja sam na ovoj temi bar mesec gana i ni ja nisam procitao takav odgovor (a da nije lupetanje fraza):mrgreen:
Sta bolesni umovi mogu pametno da ti odgovore:whistling:

ma odgovoreno je bar 20x ali si se svaki put napravio pametan i iskulirao 2 dana pre nego sto bi ponovo *****o..

Smesan si jer uporedjujes 2 apsolutno razlicite stvari. Kako ti uopste pada na pamet da poredis pedofiliju i homoseksualizam?! Ne budi smesan....
Prava koji oni zahtevaju ne povredjuju nikoga, sem laznih moralista, jer im rusi neke pogresno usadjenje drustvene norme.
ne izigravaj neku velichinu. To shto si uchlanjena od pre hrista nema nikakvu tezhinu.
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je sasvim u redu jer su obe pojave zapravo poremecaji. To shto pedofil zapravo direktno ugrozhava drugo ljudsko bice dok homoseksualac to radi samo indirektno ne chini stvar prihvatljivom.
Chinjenica da se oni ponose time shto su poremeceni je dovoljno uzhasna sama po sebi, josh kad ih i vi liberalni podrzhavate cela stvar postaje idiotska.

Tako bi i bilo da nema vas koji se proseravate nesto non stop...;)
pricham ti prichu.

ne izigravaj neku velichinu. To shto si uchlanjena od pre hrista nema nikakvu tezhinu.
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je sasvim u redu jer su obe pojave zapravo poremecaji. To shto pedofil zapravo direktno ugrozhava drugo ljudsko bice dok homoseksualac to radi samo indirektno ne chini stvar prihvatljivom.
Chinjenica da se oni ponose time shto su poremeceni je dovoljno uzhasna sama po sebi, josh kad ih i vi liberalni podrzhavate cela stvar postaje idiotska.

Pa zaboravili ste nektofile. Oni nikog ne primoravaju naSEX:mrgreen: Znaci, oni imaju isto pravo kao i ****** da marsiraju Beogradom i traze podrsku naroda za svoju bolesnu promociju:sad2:
Ja stvarno ne vidim razliku izmedju pedera i nekrofila

Nekrofili i zoofili nikome (bar ne živom) ne nanose štetu. Po čemu se oni razlikuju od pedera? Ni po čemu!. Šta je sledeće, parade onih koji seksualno opšte sa leševima i životinjama. Pišam vam se na vrednosti i civilizaciju čije je najveće dostignuće zaštita svih mogućih ljudskih devijacija.

Nekrofili i zoofili nikome (bar ne živom) ne nanose štetu. Po čemu se oni razlikuju od pedera? Ni po čemu!. Šta je sledeće, parade onih koji seksualno opšte sa leševima i životinjama. Pišam vam se na vrednosti i civilizaciju čije je najveće dostignuće zaštita svih mogućih ljudskih devijacija.

Али, зоофили угрожавају напаћене животиње.:lol:
Још само фали да се овде и појави неко из друштва за заштиту животиња
И да буде весело:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back