Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cool:...ebesh mi sve ako sam do skoro i pomislio da postoje takve grupe....

...ono kao organizovane i ugrožene grupe....pomamio se ako lažem....

...sebe smatram pristojno informisanim umetnikom...korektnim profesionalcem javne reči...

..al od kad sam vido...kako su se pomamili kojekakvi...ubit, zaklat, yebat majku...i šta sve ne...
...sebe doživljavam kao teško neinformisanoga tutubana...ybt...de ja to živim...kakav je to moj komšiluk....

....auuuuuuuuu...užas blagi tiha jeza....koji je qu tim ljudima...

....mada....ne treba grešiti duše....otkako su postali biti moderni geyevi i lezbosi...u smislu... ubit, zaklat....moj komšiluk i drugi roditelji u školi...na mene kao samohranog oca ne gledaju s toliko prezrenja kao ranije...

....čak mi se i nadžak babe iz prizemlja uredno javljaju i pitaju ...kako malecka u školi....

....a vaspitačice iz bivšeg vrtića..... sa kojima sam se krvio oko toga da mi ne pada na pamet da donesem krštenicu (potenciram krštenicu, ne izvod iz MK rođenih) za upis u školu vanbračnog deteta... mi se redovno osmehuju i pitaju kako devojčici u školi i uredno nas pozivaju na kolače...:cool:

ne izigravaj neku velichinu. To shto si uchlanjena od pre hrista nema nikakvu tezhinu.
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je sasvim u redu jer su obe pojave zapravo poremecaji. To shto pedofil zapravo direktno ugrozhava drugo ljudsko bice dok homoseksualac to radi samo indirektno ne chini stvar prihvatljivom.
Chinjenica da se oni ponose time shto su poremeceni je dovoljno uzhasna sama po sebi, josh kad ih i vi liberalni podrzhavate cela stvar postaje idiotska.

:klap:

ne izigravaj neku velichinu. To shto si uchlanjena od pre hrista nema nikakvu tezhinu.
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je sasvim u redu jer su obe pojave zapravo poremecaji. To shto pedofil zapravo direktno ugrozhava drugo ljudsko bice dok homoseksualac to radi samo indirektno ne chini stvar prihvatljivom.
Chinjenica da se oni ponose time shto su poremeceni je dovoljno uzhasna sama po sebi, josh kad ih i vi liberalni podrzhavate cela stvar postaje idiotska.

Pa zaboravili ste nektofile. Oni nikog ne primoravaju naSEX:mrgreen: Znaci, oni imaju isto pravo kao i ****** da marsiraju Beogradom i traze podrsku naroda za svoju bolesnu promociju:sad2:
Ja stvarno ne vidim razliku izmedju pedera i nekrofila

Pomenula sam nekrofile pre dan, dva na ovoj temi..
Realno gledano, sve je to isto....

Али, зоофили угрожавају напаћене животиње.:lol:
Још само фали да се овде и појави неко из друштва за заштиту животиња
И да буде весело:D

Neko je pomenuo sex sa zivotinjama...nemoj kome da je palo na pamet da dira zivotinje jer cu da vas tuzim za zlostavljanje zivotinja:D
Sta biste vi uradili kad bi vam sin rekao da je derpe?.Ja bi ga se odreko...odlucno;)
Ja ne znam kako moze da se povhali neko s kolko je pedera spavo.Bljak.
Alo bre,dje je smajli sto povraca:bljak:
Aha ti je...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back