Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato sto su mi odvratne...

Pljunute reci moje sestre, ali ja sam izuzetak naravno

ljudi,kako ne shvatate da se od gledanja kako je neko gay ne postaje gay???:dash:

Mislim da on zeli da kaze da televizija mnogo utice na nas naroda i da za 20-30 god. glbtq biti vise prihvacen.
Iskreno ova parada mi ne mirise na dobro, samo nam je jos potrbno da se 2001 ponovi.
Mada bas me interesuje koliko ce policija stvarno ucestvovati.Mnogo su se hvalili i reklamirali svi oni pa da vidimio sta je i kako je ...

znas, kad je moja baba bila mlada, normalno je bilo da se udaje sa 16 godina i da ima decu..
da li je sad to normalno i moralno ?
stvari se menjaju..tak da ne mozes situaciju da uporedjujes sa starim grcima..

ali homoseksualci ostaju.i danas,u toboze modernom dobu,oni se susrecu sa ovakvim javnim osudama itt.........sta reci na to?
i to nisu iste stvari......ni priblizno..........
kako je ljudski mozak koji je verovao u bogove munja,mora itt mogli da prihvate postojanje privlacnosti medju istim polovima,a mnogi danas ne mogu,u ovom svetu nauke?

da....ali dokazuju da se ne stide svoje seksualnosti i da se ne boje osuda javnosti......
....ne rugaju se nikome ili tako nesto..............

ovo je demokradska drzava ?
ovde nije rec o tome da li nam se rugaju, nego da li to narod zeli ili ne?
odgovor je jasan, pa opet nekom pca **** za to i pravi paradu...
ako te narod ne zeli, ispostuj to...

a moje subjektivno miljenje je, dnjihova je stvar da li ce da se stide, ali ne treba da pravi parade zbog svoje bolesti...

ovo je demokradska drzava ?
ovde nije rec o tome da li nam se rugaju, nego da li to narod zeli ili ne?
odgovor je jasan, pa opet nekom pca **** za to i pravi paradu...
ako te narod ne zeli, ispostuj to...

a moje subjektivno miljenje je, dnjihova je stvar da li ce da se stide, ali ne treba da pravi parade zbog svoje bolesti...

Ne bi oni pravili paradu da nije toliko osuda......sta mislis o tome?
Cekaj,ako je tako,onda pre ugovaranja svake jebene manifestacije treba da se glasa,da se vidi zeli li to narod ili ne?!realno,ovde vecina naroda ne zeli nista osim granda,pa jer to znaci da mi koji to ne slusamo(pogotovo oni koji slusaju metal) treba da budu drustveno izopsteni i da pre svakog koncerta nekih metal bendova npr treba da se ostre nozevi?
treba ih pustiti taj jedan jebeni dan da se osete prihvaceno!zar je to toliko tesko?!

Njima je cilj da provociraju normalan narod i ko je onda ugrozen?
Normalan narod ne moze nedeljom da se seta Beogradom jer su pristalice bluda i nemorala resile da tog dana terorisu ostale, navodeci da su navodno ugrozeni:(
Ovde su svi vise ugrozeniji od njih.
Ovde oni ugrozavaju nas a njih stiti B92, Ceda Jovanovic i jos nekoliko propalih javnih licnosti koje ne biraju nacin da se za njih cuje , pa makar i na ovaj nacin;)

Njima je cilj da provociraju normalan narod i ko je onda ugrozen?
Normalan narod ne moze nedeljom da se seta Beogradom jer su pristalice bluda i nemorala resile da tog dana terorisu ostale, navodeci da su navodno ugrozeni:(
Ovde su svi vise ugrozeniji od njih.
Ovde oni ugrozavaju nas a njih stiti B92, Ceda Jovanovic i jos nekoliko propalih javnih licnosti koje ne biraju nacin da se za njih cuje , pa makar i na ovaj nacin;)

kako te ugrozavaju?setnjom?
a to sto "normalan" narod smatra da je ispod njega da proseta ulicom kad i veliki broj homoseksualaca,to je njihov problem........
im koj' moj odmah ukljucujes politiku u ovo?

Cekaj,ako je tako,onda pre ugovaranja svake jebene manifestacije treba da se glasa,da se vidi zeli li to narod ili ne?!realno,ovde vecina naroda ne zeli nista osim granda,pa jer to znaci da mi koji to ne slusamo(pogotovo oni koji slusaju metal) treba da budu drustveno izopsteni i da pre svakog koncerta nekih metal bendova npr treba da se ostre nozevi?
treba ih pustiti taj jedan jebeni dan da se osete prihvaceno!zar je to toliko tesko?!

to bi bilo suludo zar ne..
ali onaj ko pravi ovakvu paradu zna kakvu ce reakciju da napravi..i namerno je pravi..se slazes ?
za seljobersku muziku i metalce, imala si koncert metallice, ac/dc , da li je neko dosao da kolje metalce?
ne bih rekao...

Ti nemozes organizovati paradu ako je 70% sirbije protiv...karj...msm..oni neka prave...ali ce dobiti batine....msm ako nisu mogli da spasu americku ambasadu...kako ce moci da spasu par gejeva....msm sta je tvrdje i sta je vaznije....???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back