The Good Rebel
Domaćin
- Poruka
- 3.458
ma ***** si, ok sta ti ja tu mogu, al da mi pravis paradu i ovakav skandal..?
e to mico vec ne mzoe, i oni to dobro znaju..
E pa o tem ti pricham !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a tvoje misljenje?

ljudi kao i svi obicni msm bas bih volela da imam druga koji je gej
ali lezbejke ne podnosim

a inace toga nije bilo i ranije i kad nije bilo parada?
sta ste se uzjogunili, nema ko da predvodi krdo da lincuje ljude?![]()

...Било је и раније убачених провокатора али то није разлог да се обесмисли отпор јавном неморалу који прети да нам уништи будућност!a inace toga nije bilo i ranije i kad nije bilo parada?
sta ste se uzjogunili, nema ko da predvodi krdo da lincuje ljude?![]()

sto?zato sto su najjaca sexualna fantazija svih muskaraca?![]()
sta je toliko skandalozno u paradi?
meni je skandalozniji onaj karneval u Riju,gde ovi igraci seckaju u kostimima,a u stvari svi polugoli..........![]()
cekaj...ne smeta ti ako tvoja vlast pravi takve manipulacije gde stradaju nevini ljudi da bi se uhapsili neki drugi ljudi koji se ne slazu sa ljudima koji propagiraju totalni nemoral...e za koga ste vi glasali...nije ni cudo gde smo...![]()

cekaj...ne smeta ti ako tvoja vlast pravi takve manipulacije gde stradaju nevini ljudi da bi se uhapsili neki drugi ljudi koji se ne slazu sa ljudima koji propagiraju totalni nemoral...e za koga ste vi glasali...nije ni cudo gde smo...![]()
Тако је. Они оправдавају то што су ЊИХОВИ људи запалили девојчицу у аутобусу и нанели јој и душевне болове! 
nzm to mi deluje bas extra ono imas gej druga![]()
uraditi tako nesto u zemlji kao sto je ova ?
samo debil moze da pomisli da to nebi izavzvalo skanadal..pogotovu u ovom trenutku kad se zemlja realno raspada, novine se pune gej paradom ?
drugo, zna se da ce ako ih izvedu na paradu, huligani razbiti grad...
i cemu sve ?
u ovoj zemlji bi to bilo dopustivo za jedno 20-30 god kad se glupa raja ubedi da je to sasvim normalno..
uraditi tako nesto u zemlji kao sto je ova ?
samo debil moze da pomisli da to nebi izavzvalo skanadal..pogotovu u ovom trenutku kad se zemlja realno raspada, novine se pune gej paradom ?
i cemu sve ?
u ovoj zemlji bi to bilo dopustivo za jedno 20-30 god kad se glupa raja ubedi da je to sasvim normalno..
Било је и раније убачених провокатора али то није разлог да се обесмисли отпор јавном неморалу који прети да нам уништи будућност!![]()
tu spadas i ti.....uraditi tako nesto u zemlji kao sto je ova ?
i cemu sve ?
zato sto su mi odvratne...pa ono.ne gledam na to tako.........
onaj post se odnosio na lezbejke..sto ih ne volis?

iskrena da budem javni nemoral je mlatiti od sebe slabije, npr. sutirati ribu cizmekanjom u glavu, ili tipa koji ima 30 kg, a sve to radi hrabra sirovina od 130 kg steroida...
E znash kad cesh Srbina da ubedish da je to normalno ? Kad ja budem kupio Les Paula...