Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
tu spadas i ti.....
zato sto su mi odvratne...
havala na komplimentu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tu spadas i ti.....

Eto, vidiš, čista nameštaljkaa mi bas treba da igramo na JeNeA u nedelju , bice veselo![]()

tu spadas i ti.....
Али је исто тако безобразлук што ти исти нам је бу мајку ,ај што то раде него нас терају и да гледамо

...smaram,a...;Dpa onda nije skandalozna sama parada,vec nas domaci mentalitet...........
matori, pogledaj mtv, pokazuju sastanke malog pedera od 18 god, ugovaraju sex najnormalnije, i to nasa omladina gleda i prica o tome..
puni glavu necim takvim to ce u pocetku biti na neki nacin tabu, polako postaje normalno..
tako se to radi, tv ti je najbolji nacin za upravljanje rajom..tv-om uz malo truda i vremena mozes da uradis sta hoces..
neka nisam u pravu, dao bog poziveces pa ces videti..

pa evo ja necu da gledam, ja cu da idem na adu i da se setam i uzivam u prirodi npr...
koliko ce to ljudi njih videti u gradu tog dana, od 8 miliona ljudi u ovoj zemlji?
pridajete im ogroman znacaj sto je na kraju krajeva njihov cilj pa ce u ime toga istrpeti i batine, cega su njihovi organizatori svakako svesni ako oni nisu...
pa razmislite o tome...![]()
moj post je ironija, ne uspaljuj se bezveze, takvih ludackih stvari je bilo i ranije,
jel su izvlacili ljude iz busa i mlatili i ranije? jesu, znaci ne prosipajte ovde teorije zavere svaki put kad krecu da vas se ruse planovi, nekad sudbina namesti dogadjaje slucajno.
![]()
znao samEto, vidiš, čista nameštaljka![]()

...ti sigurno verujes i da je 9.11. teroristicki napad sa strane,jel da?

ok, neka je i tako..
zasto onda nabijati nesto narodu, ako on nije za to..?
da bi bilo bolje pederima ?
"cinis dobro" za 10 posto homoseksualaca , a pri tome te nije briga za mislejnje 90 % ostalih ?
ljudi,kako ne shvatate da se od gledanja kako je neko gay ne postaje gay???![]()
pa tu se ne pta narod.............oni slave zbog sebe,ne drugima u inat............
i to nije moranje.ko hoce ode,ko nece ne mora............
stoop?
ja nisam nigde rekao to sto ti kazes!
ja samo kazem da se ljudima u glavu polako ubacuje nesto sto ne treba da bude normano i da im to tokom vremena postaje normalno..
ta parada im postaje normalna, tv sou u 8 sati uvece na kojima su glavne uloge dva pedera koji ugovaraju kres normalna stvar..
jasno je da ***** ne postajes nego se radjas tako..
i ja opet kazem nemam nista protiv tebe ako si *****, lezbos ali nemoj da mi rpavis paradu..

sorry,ja sam tu pogresila kontekst..................
...........stari grci su imali ljubavnike i to je za njih bilo normalno i prihvatljivo...............
tako da.........ne vidim sto bi toliko hiljada godina kasnije bila podignuta tolika frka oko toga........
[/B]
oboje znamo da to nije tako kao sto kazes..
pravis paradu u sred glavnog grada, to radis da bi drugima dokazao nesto..
i zbog sebe..
havala na komplimentu...![]()