Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али је исто тако безобразлук што ти исти нам је бу мајку ,ај што то раде него нас терају и да гледамо

pa evo ja necu da gledam, ja cu da idem na adu i da se setam i uzivam u prirodi npr...

koliko ce to ljudi njih videti u gradu tog dana, od 8 miliona ljudi u ovoj zemlji? :dontunderstand:

pridajete im ogroman znacaj sto je na kraju krajeva njihov cilj pa ce u ime toga istrpeti i batine, cega su njihovi organizatori svakako svesni ako oni nisu...

pa razmislite o tome..kome vi u stvari doprinosite, najbolje je ignoirisanje, setace ce i otice ce kuci posle dva sata, bice na vestima 30 sekundi o tome i cao.;)

ako se to pretvori u sveopstu makljazu stavljate ih u centar paznje...direktno radite za njih. :ok:

Poslednja izmena:
pa to je najgora podela...isto tako bi i muski hteli "drugaricu lezzbejku"...ljudi su rodjeni sa viskom "pogresnih hormona",drugaciji su i to nije za osudu,cak je i dobro,razlike nekad donose napredak...cesto su oni mnogo bolji clanovi kolektiva u pokusajima da se dokazu,odnosno opravdaju na ovim zaostalim balkanskim prostorima na kojim jos nije vreme za takvu paradu...ali iskreno kako svako ima pravo na svoju sexualnost zar ne misli da je to deo intime...ja podrzavam drugacije,ali iako zvucim zatucano,ne treba od opredeljenja praviti saradu i nemiremedju ljudovima u zikri,reklamirati se u inat,bili straight ili gay,ako niste "nasminkani",nezrelo zeljni loodila(sto iskljucuje mogucnost sigurnog izbora)i da dobijete svojih 5,il 10 min "slave"samo zbog drugacijeg ukusa i izbora...za svoje ljude i sebe budi koj jesi and be proud of yourself and that's enough...:)...smaram,a...;D

matori, pogledaj mtv, pokazuju sastanke malog pedera od 18 god, ugovaraju sex najnormalnije, i to nasa omladina gleda i prica o tome..
puni glavu necim takvim to ce u pocetku biti na neki nacin tabu, polako postaje normalno..
tako se to radi, tv ti je najbolji nacin za upravljanje rajom..tv-om uz malo truda i vremena mozes da uradis sta hoces..;)
neka nisam u pravu, dao bog poziveces pa ces videti..

ljudi,kako ne shvatate da se od gledanja kako je neko gay ne postaje gay???:dash:

pa evo ja necu da gledam, ja cu da idem na adu i da se setam i uzivam u prirodi npr...
koliko ce to ljudi njih videti u gradu tog dana, od 8 miliona ljudi u ovoj zemlji? :dontunderstand:

pridajete im ogroman znacaj sto je na kraju krajeva njihov cilj pa ce u ime toga istrpeti i batine, cega su njihovi organizatori svakako svesni ako oni nisu...
pa razmislite o tome...;)

Ја их дирати нећу,ал нећу ни осуђивати ове што оће

знаш кад упоредим те две групе

насиље је ипак природно

moj post je ironija, ne uspaljuj se bezveze, takvih ludackih stvari je bilo i ranije,
jel su izvlacili ljude iz busa i mlatili i ranije? jesu, znaci ne prosipajte ovde teorije zavere svaki put kad krecu da vas se ruse planovi, nekad sudbina namesti dogadjaje slucajno.:whistling:
:mrgreen:

pa i moj post je malo ironican...takvih stvari NIJE bilo ranije...nadji...ako su i bili navijaci ucesnici u nekom "sranjuy" znalo se koji su i postojala je nekakva pozadina price...ovo je klasicna podmetacina...ti sigurno verujes i da je 9.11. teroristicki napad sa strane,jel da?

ljudi,kako ne shvatate da se od gledanja kako je neko gay ne postaje gay???:dash:

stoop?
ja nisam nigde rekao to sto ti kazes!
ja samo kazem da se ljudima u glavu polako ubacuje nesto sto ne treba da bude normano i da im to tokom vremena postaje normalno..
ta parada im postaje normalna, tv sou u 8 sati uvece na kojima su glavne uloge dva pedera koji ugovaraju kres normalna stvar..
jasno je da ***** ne postajes nego se radjas tako..
i ja opet kazem nemam nista protiv tebe ako si *****, lezbos ali nemoj da mi rpavis paradu..

stoop?
ja nisam nigde rekao to sto ti kazes!
ja samo kazem da se ljudima u glavu polako ubacuje nesto sto ne treba da bude normano i da im to tokom vremena postaje normalno..
ta parada im postaje normalna, tv sou u 8 sati uvece na kojima su glavne uloge dva pedera koji ugovaraju kres normalna stvar..
jasno je da ***** ne postajes nego se radjas tako..
i ja opet kazem nemam nista protiv tebe ako si *****, lezbos ali nemoj da mi rpavis paradu..

sorry,ja sam tu pogresila kontekst..................
...........stari grci su imali ljubavnike i to je za njih bilo normalno i prihvatljivo...............
tako da.........ne vidim sto bi toliko hiljada godina kasnije bila podignuta tolika frka oko toga........

sorry,ja sam tu pogresila kontekst..................
...........stari grci su imali ljubavnike i to je za njih bilo normalno i prihvatljivo...............
tako da.........ne vidim sto bi toliko hiljada godina kasnije bila podignuta tolika frka oko toga........

znas, kad je moja baba bila mlada, normalno je bilo da se udaje sa 16 godina i da ima decu..
da li je sad to normalno i moralno ?
stvari se menjaju..tak da ne mozes situaciju da uporedjujes sa starim grcima..

ja sam inace protiv toga....ali sam opet neutralan jer me bole brige dok mene ne diraju....ne mogu da tu promenim nista i ostajem po strani....medjutim, vrlooo mi je gadno da pogledam na ulici 2 lika kako se ******e....znam i vi cete mi reci i mnogi mi govore nemoj da ih gledas ali to ce tako biri i prosto se i kroz medije gura( imaju vec reklame da se podrzi parada ponosa, zna se ko je u reklamama i zna se da politicari stoje iza svega, ocemo u evropu jelte)....na neku ruku parada recimo sad da uzmemo u obzir i nije bas u povoljnom trenutku jer je i vikend ali ae da ne idem u detaljisanje....protiv sam i onih koji hoce da ih biju....time ne branim homice, vec se oglasavaju da to rade u ime boga, sto nema veze sa mozgom....jedan lik ovde na forumu je bas rekao o ovome da ce ta parada posluziti njima jer ce se onda bass uvesti zakon o jednakim pravima....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back