Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta je toliko skandalozno u paradi?
meni je skandalozniji onaj karneval u Riju,gde ovi igraci seckaju u kostimima,a u stvari svi polugoli..........:confused:

uraditi tako nesto u zemlji kao sto je ova ?
samo debil moze da pomisli da to nebi izavzvalo skanadal..pogotovu u ovom trenutku kad se zemlja realno raspada, novine se pune gej paradom ?
drugo, zna se da ce ako ih izvedu na paradu, huligani razbiti grad...
i cemu sve ?
u ovoj zemlji bi to bilo dopustivo za jedno 20-30 god kad se glupa raja ubedi da je to sasvim normalno..

cekaj...ne smeta ti ako tvoja vlast pravi takve manipulacije gde stradaju nevini ljudi da bi se uhapsili neki drugi ljudi koji se ne slazu sa ljudima koji propagiraju totalni nemoral...e za koga ste vi glasali...nije ni cudo gde smo...:dash:

moj post je ironija, ne uspaljuj se bezveze, takvih ludackih stvari je bilo i ranije,
jel su izvlacili ljude iz busa i mlatili i ranije? jesu, znaci ne prosipajte ovde teorije zavere svaki put kad krecu da vas se ruse planovi, nekad sudbina namesti dogadjaje slucajno.:whistling:
:mrgreen:

cekaj...ne smeta ti ako tvoja vlast pravi takve manipulacije gde stradaju nevini ljudi da bi se uhapsili neki drugi ljudi koji se ne slazu sa ljudima koji propagiraju totalni nemoral...e za koga ste vi glasali...nije ni cudo gde smo...:dash:
:ok: Тако је. Они оправдавају то што су ЊИХОВИ људи запалили девојчицу у аутобусу и нанели јој и душевне болове!

Страшно...:sad2:

samo debil moze da pomisli da to nebi izavzvalo skanadal..pogotovu u ovom trenutku kad se zemlja realno raspada, novine se pune gej paradom ?
i cemu sve ?
u ovoj zemlji bi to bilo dopustivo za jedno 20-30 god kad se glupa raja ubedi da je to sasvim normalno..

E znash kad cesh Srbina da ubedish da je to normalno ? Kad ja budem kupio Les Paula...

i cemu sve ?

pa onda nije skandalozna sama parada,vec nas domaci mentalitet...........

Било је и раније убачених провокатора али то није разлог да се обесмисли отпор јавном неморалу који прети да нам уништи будућност!:rtfm:

iskrena da budem javni nemoral je mlatiti od sebe slabije, npr. sutirati ribu cizmekanjom u glavu, ili tipa koji ima 30 kg, a sve to radi hrabra sirovina od 130 kg steroida...

i cemu sve ?
tu spadas i ti.....
pa ono.ne gledam na to tako.........
onaj post se odnosio na lezbejke..sto ih ne volis?
zato sto su mi odvratne...

E znash kad cesh Srbina da ubedish da je to normalno ? Kad ja budem kupio Les Paula...

matori, pogledaj mtv, pokazuju sastanke malog pedera od 18 god, ugovaraju sex najnormalnije, i to nasa omladina gleda i prica o tome..
puni glavu necim takvim to ce u pocetku biti na neki nacin tabu, polako postaje normalno..
tako se to radi, tv ti je najbolji nacin za upravljanje rajom..tv-om uz malo truda i vremena mozes da uradis sta hoces..;)
neka nisam u pravu, dao bog poziveces pa ces videti..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back