Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a jel ovo samo paravan da bi se imao razlog da se pohapse vodje navijackih grupa pre setnje guzichara?cuj,maskirani navijaci terorisu:hahaha:...bas zgodno zar ne mislite....mislim,za brutalno razracunavanje....:think:
http://www.novosti.rs/code/navigate...putnike &kword_add=huligani, napad na autobus
Мени је то одмах синоћ било јасно кад сам то чуо.
Добро си схватио: и није само ствар у превентивном хапшењу вођа навијачких група већ да се сасвим обесмисли отпор легализованом неморалу (педербалу) под слоганом: "ето ко су борци против тога: хулигани који пале аутобусе и децу!". Лукави су јешовани...

navijacke grupe se ponose,za pocetak,sopstvenim obelezjima i bojama kluba za koji navijaju...znaci,to se ne krije... plus sto se svi medjusobno znaju pa kad i organizuju fajt ne pale GSP autobuse i obican narod vec odu na neku livadu pa udri....

Имаш сваквавих група, кажем ти како ствари стоје, а ти их замишљаш ко са филма.

ljudi masite poentu..."pretpostavlja se da su bili navijaci"...vrlo zgodno...bez ikakvih obelezja?udri,lomi,zapali...sta?autobus i narod u njemu?verujte sta hocete...ako ispadne da je ovo sta sumnjam da jeste(a to ce se videti u nedelju ako ne bude bilo organizovnog skupa navijaca) zapitajte se bar ubuduce sta se krije iza nekuh dogadjaja a ne da se hvatate za necije "neutralno vidjenje" dogadjaja(citaj:oblikovanje nacina razmisljanja)...

ljudi masite poentu..."pretpostavlja se da su bili navijaci"...vrlo zgodno...bez ikakvih obelezja?udri,lomi,zapali...sta?autobus i narod u njemu?verujte sta hocete...ako ispadne da je ovo sta sumnjam da jeste(a to ce se videti u nedelju ako ne bude bilo organizovnog skupa navijaca) zapitajte se bar ubuduce sta se krije iza nekuh dogadjaja a ne da se hvatate za necije "neutralno vidjenje" dogadjaja(citaj:oblikovanje nacina razmisljanja)...

A ko drugi osim navijača nosi baklje na dan utakmice i poznat je po huliganskom ponašanju? Nelogično bi bilo da su pretpostavili da su to uradili članovi Narodne biblioteke ili dečiji hor Kolibri, ovako je zaključak sasvim na mestu :D :lol:

Ewo blizi se parada 20 tog u nasem gradu BG.
Neki su za to da ih tuku, neki ih podrzawaju, neki su i sami gey. STa wi mislite i zasto?

Moje misljenje :
Ewo wratih se iz teretane pa da dam i ja swoj staw (ostadoh duzan )
Owako ja sam i protiw i za! Ewo zasto sam protiw
Mislim da je totalno lose da u sred krize, kada ljudi nemaju sta da jedu paradiraju ******, i mislim da je to jos samo jedna akcija owih zutih lopowa na wlasit. Dinkica tadica i ostalog. koji dajuci raji leba i igara zatiskuju prawe probleme, kao tipa siromastwo, lopowluk i ostalo . I u tom kontektstu sam zaista protiw, Srbija treba da radi, da se razwija, a ne da se toliko brine o glupostima.
Nawijaci cesto gowore kako kao ***** parada ce lose da utice na nasu decu, a ja se pitam, pa zar nasilje medju njima, prodawanje droge i ostalo netje?!? U swakom slucaju bolje sin *****, nego nasilnik wandal i zao cowek A sada dolazimo do mog subjektiwnog nezgodnog dela
fazon ako se ja ljubim na ulici sa dewojkom swojom, manje wishe niko me netje osudjiwat, ali zamislite na ulici da widite dwa decka kako se ljube? WErowatno ne bi bila ista reakcija
E sada oni hoce da na ulici kad widis dwa decka da to bude saswim normalno, iskreno nisam toliko odusewljen tom idejom, ali ide se ka tome... I to je ultimatiwni cilj ***** bala
A zasto sam za
pa mislim da ono to treba da bude neki event, takodje posto smo toliko jadna drzawa, mogli bi da se skoncentrisemo na liberalnost, pa tipa da budemo kao Holandija samo za gey-ewe bio bi super ekonomski potez
Narawno netje se desiti skoro
Ali eto Srbski "patriote i nawijaci" wishe brinu o pederima i sta oni rade, nego o kriminalcima, nasilnicima i ostalima . To je najwetji paradoks. Tako da ka osto rekoh ****** ni bliz ne mogu biti losi kao lopowi i nasilnici
Tako da ja u principu ipak wishe podrzawam pedere nego nawijace. Tj nawijace uopste ne podrzawam
Eto mojih 2 centa

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back