alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Šutanovca,Dačića.BoTe,Dinkića?
kako da ne,
sve sami mladi "demokrati...sve oni koji su palili ambasade i divljali po gradu kad su uhapsili Karadzica, baš tipično za njih, "čuvaju.naciJonalni ponos SrbijeDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šutanovca,Dačića.BoTe,Dinkića?
sve sami mladi "demokrati...sve oni koji su palili ambasade i divljali po gradu kad su uhapsili Karadzica, baš tipično za njih, "čuvaju.naciJonalni ponos Srbijekako da ne,sve sami mladi "demokrati...sve oni koji su palili ambasade i divljali po gradu kad su uhapsili Karadzica, baš tipično za njih, "čuvaju.naciJonalni ponos Srbije
kako da ne,sve sami mladi "demokrati...sve oni koji su palili ambasade i divljali po gradu kad su uhapsili Karadzica, baš tipično za njih, "čuvaju.naciJonalni ponos Srbije

Znači,otkriveni su?Da im kažemo?kako da ne,sve sami mladi "demokrati...sve oni koji su palili ambasade i divljali po gradu kad su uhapsili Karadzica, baš tipično za njih, "čuvaju.naciJonalni ponos Srbije
Мени је то одмах синоћ било јасно кад сам то чуо.a jel ovo samo paravan da bi se imao razlog da se pohapse vodje navijackih grupa pre setnje guzichara?cuj,maskirani navijaci terorisu...bas zgodno zar ne mislite....mislim,za brutalno razracunavanje....
http://www.novosti.rs/code/navigate...putnike &kword_add=huligani, napad na autobus
navijacke grupe se ponose,za pocetak,sopstvenim obelezjima i bojama kluba za koji navijaju...znaci,to se ne krije... plus sto se svi medjusobno znaju pa kad i organizuju fajt ne pale GSP autobuse i obican narod vec odu na neku livadu pa udri....
blikovanje nacina razmisljanja)...Имаш сваквавих група, кажем ти како ствари стоје, а ти их замишљаш ко са филма.
ljudi masite poentu..."pretpostavlja se da su bili navijaci"...vrlo zgodno...bez ikakvih obelezja?udri,lomi,zapali...sta?autobus i narod u njemu?verujte sta hocete...ako ispadne da je ovo sta sumnjam da jeste(a to ce se videti u nedelju ako ne bude bilo organizovnog skupa navijaca) zapitajte se bar ubuduce sta se krije iza nekuh dogadjaja a ne da se hvatate za necije "neutralno vidjenje" dogadjaja(citajblikovanje nacina razmisljanja)...

a jel ovo samo paravan da bi se imao razlog da se pohapse vodje navijackih grupa pre setnje guzichara?cuj,maskirani navijaci terorisu...bas zgodno zar ne mislite....mislim,za brutalno razracunavanje....
http://www.novosti.rs/code/navigate...putnike &kword_add=huligani, napad na autobus

A ko drugi osim navijača nosi baklje na dan utakmice i poznat je po huliganskom ponašanju? Nelogično bi bilo da su pretpostavili da su to uradili članovi Narodne biblioteke ili dečiji hor Kolibri, ovako je zaključak sasvim na mestu![]()
![]()

Ah, samo sam chekao
Ja sam protiv, 100% posto, i zabranio bih zakonom.
podrzavam u potpunosti.........![]()

ti meni kazes kako stvari stoje?![]()
cilj opravadava sredstvo, ako ce to da ih primiri dok prodje parada i treba.![]()
Ewo blizi se parada 20 tog u nasem gradu BG.
Neki su za to da ih tuku, neki ih podrzawaju, neki su i sami gey. STa wi mislite i zasto?
Власт је убацила своје људе који су глумили хулигане и палили аутобус...Јасно је све.