Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kaže moja drugarica:
''e, hajde da odemo taj dan i da zviždimo u pištaljke, kada dođe povorka da im okrenemo leđa!''
a njen muž kaže: ''kome da okrećem leđa?! ženo, ti nisi normalna!''
:zcepanje: boji se....zgodan čovek, inače....:lol:

Ma jeste sada :D
Odmah ce ga silowati :roll:
Gey ppl su isti kao i owi drugi, onako pokusawaju :D
meni se nabaciwao jedan gey decko, i nije bilo lose, onako zanimliwo lol. Msm ja sam str8 i bilo je super da ga ispalis ko dewojka mene z:d z:D z:D

Е хеби га ево дошо неки из Европе да каже да су педери много угрожени, и да сви морамо на параду, дамо љубицу ако неко буде тражио, иначе ништа од белог шенгена.
Ђилас је богами нахебао, ово је већ други пут да је рекао да му то педерско парадирање није баш мило! На Б 92 се полако захуктава, до недеље 2/3 вести биће о паради!

Ovi sa B 92 bas preteruju. Pederski lobi ih je bas stavio pod svoje :sad2:
A ovi nasi ****** smatraju, da ko god nije protiv parade, daje njima podrsku:dash:
Tako im je valjda lakse. Ima dosta nezaiteresovanih ljudi koje oni odmah stavljaju na listu onih koji ih podrzavaju:rtfm:

Ima li dokaza da je nameštaljka?
Da je baklja upala - jeste, da je devojka dobila opekotine - jeste ... gde je dokaz za to o čemu ti pričaš? :D

ne razumes poentu..."neindetifikovana navijacka grupa" je to uradila.....sto znaci blanko dozvola(i "opravdanje") da se hapse vodje navijackih grupa bez ikakvih stvarnih razloga a sve to(slucajno) par dana pre dana okupljanja i setnje guzicara....polako...razjasnice se(mozda) sta je stvarna pozadina toga...to ti je isto kao i ona "neidentifikovana grupa" koja je "zapocela tucu sa policijom" u "nekoj ulici" i dala povod policiji da brutalno rasturi onaj skup podrske Karadzicu koji su radikali organizovali onda a gde je ubijen,od strane policije,onaj covek(zaboravih ime) za sta niko nije odgovarao...ma lagano...znam ja da je lakse i komfornije uzeti za istinu sta ti novine i mediji kazu a bez mnogo suvisnih pitanja....a pogotoivo sad sa ovim novim zakonom o "informisanju"....:lol:

ne razumes poentu..."neindetifikovana navijacka grupa" je to uradila.....sto znaci blanko dozvola(i "opravdanje") da se hapse vodje navijackih grupa bez ikakvih stvarnih razloga a sve to(slucajno) par dana pre dana okupljanja i setnje guzicara....polako...razjasnice se(mozda) sta je stvarna pozadina toga...to ti je isto kao i ona "neidentifikovana grupa" koja je "zapocela tucu sa policijom" u "nekoj ulici" i dala povod policiji da brutalno rasturi onaj skup podrske Karadzicu koji su radikali organizovali onda a gde je ubijen,od strane policije,onaj covek(zaboravih ime) za sta niko nije odgovarao...ma lagano...znam ja da je lakse i komfornije uzeti za istinu sta ti novine i mediji kazu a bez mnogo suvisnih pitanja....a pogotoivo sad sa ovim novim zakonom o "informisanju"....:lol:

I treba da se hapse ... zašto su vođe kad ne umeju da obuzdaju huligane u svojim redovima?

Мож да биден а и немора

мада ми то данас пало на памет

први навијачи би сигурно носили неко обележје поготово ако и ду на сукоб и фајт

:dash:pa to i pokusavam da kazem...al izgleda nema kome....nekoliko njih maskirano napravi neko totalno nerezonsko sranje ,okrive se "navijaci",pohapse se svi "sumnjivi"(sve vodje navisckih grupa) i gej lobi moze u nedelju da paradira do mile volje..

pravi navijaci ne nose obelezija vec 15 godina , samo strogi kezual :cool:
picture.php

После сваке утакмице се деси по неки инцидент и ови са сачекушама по аутобусима су уобичајни.

navijacke grupe se ponose,za pocetak,sopstvenim obelezjima i bojama kluba za koji navijaju...znaci,to se ne krije... plus sto se svi medjusobno znaju pa kad i organizuju fajt ne pale GSP autobuse i obican narod vec odu na neku livadu pa udri....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back