gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
treba baš kontra da bude.... treba da ne bude nikoga i da prođu gradom koji je sablasno prazan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba baš kontra da bude.... treba da ne bude nikoga i da prođu gradom koji je sablasno prazan.

Дечко ,овде се не ради о шамарима. Ово је косовки бој 20. века. Кад долазе људи из Немачке да спрече параду не видим који је проблем вама у сопственој држави!
Verovatno bi i to shvatili kao podrsku.
. Непримерена сила која би евентуално могла бити употребљена (мада ће пандура бити више него у Слобино време) обиће нам се о главу, као и много пута у задњих 20-так година!Дечко ,овде се не ради о шамарима. Ово је косовки бој 20. века. Кад долазе људи из Немачке да спрече параду не видим који је проблем вама у сопственој држави!

Ne ti si mene upravo sad podcenila...
Ne zelim da objasnjavam predhodne postove, ali te molim nemoj ih vaditi iz konteksta, pls
Кад боље размислимо, потпуно си у праву!
То је и став професора, педагога, лекара... као родитељи треба да заштитимо децу јер се плашим да 5000 пандура неће '' седети скрштених руку'' кад почну да лете каменице и да раде палице ( у аутобусу сам чула основце да то планирају), а ове моралне наказе не заслужују да се пуни Ургентни центар и да младост страда.
Синоћ у емисији '' Утисак недеље'', главнокомандујући командир, мислим да је Дачићев заменик, јасно је рекао да је њихова обавеза да геј парада прође без инцидената... ако прочитамо између редова, знамо шта следи... Геј парада нам је неминовна, одржаће се и по цену да крв падне... нисам паметна шта да се уради?!
Треба бити мудар у овој ујдурми, зато и размишљам о својој одлуци да ли да присуствујем... план да на једној страни буду родитељи који ће мирним протестом и транспарентима показати да су против парадирања, пао је у воду... биће само две стране - учесници и полиција... од срца се надам да ће се све мирно завршити... ''свако чудо за три дана ''... а, после... па, видећемо шта ће педери да траже, па ћемо у складу са тим да се боримо и правним путем решавамо све неправде... дај нам Боже памети и стрпљења!
![]()

Кад боље размислимо, потпуно си у праву!
То је и став професора, педагога, лекара... као родитељи треба да заштитимо децу јер се плашим да 5000 пандура неће '' седети скрштених руку'' кад почну да лете каменице и да раде палице ( у аутобусу сам чула основце да то планирају), а ове моралне наказе не заслужују да се пуни Ургентни центар и да младост страда.
Синоћ у емисији '' Утисак недеље'', главнокомандујући командир, мислим да је Дачићев заменик, јасно је рекао да је њихова обавеза да геј парада прође без инцидената... ако прочитамо између редова, знамо шта следи... Геј парада нам је неминовна, одржаће се и по цену да крв падне... нисам паметна шта да се уради?!
Треба бити мудар у овој ујдурми, зато и размишљам о својој одлуци да ли да присуствујем... план да на једној страни буду родитељи који ће мирним протестом и транспарентима показати да су против парадирања, пао је у воду... биће само две стране - учесници и полиција... од срца се надам да ће се све мирно завршити... ''свако чудо за три дана ''... а, после... па, видећемо шта ће педери да траже, па ћемо у складу са тим да се боримо и правним путем решавамо све неправде... дај нам Боже памети и стрпљења!
![]()
ne da si ih sam izvadio iz konteksta nego si sa onim što si boldovao sa veličinom 5 ili 6 dokazao koliko si se posvađao sa zdravim razumom i pametnije bi bilo da prestaneš da se brukaš sa takvim nebulozama nego što se nadaš da će ti neko na račun toga udeliti reputaciju
Danas na radijiše promoviše Gej pokret bilo priče o paradi.
I javi se izvesna osoba koja se predstavila imenom i prezimenom i kaže kako ima 53 godine i kako je celog života gej.
neće ići na paradu jer se ne oseća ugroženo i paradu je nazvala političkim paradiranjem jer je nekome više stalo do toga da paradira nego da zaista bude gej.
I za vas upućene jedno pitanje. Ista je pomenula da jedna od gej frakcija, kvirija ili tako nešto ne učestvuje pa pitanje zašto?
I zar nije kršenje zakona paradiranje u gaćama po gradu.
U drugim situacija kada bi se neko pojavio samo u gaćama u gradu bio bi odvedem službenim vozilom u ustanovu zvanu Laza Lalarević, ne razumem zašto će se u Nedelju praviti izuzetak?
slazem se sa tobom.Свима је јасно да је ово само покушај ширења зла и чист политички протест,јер ће следећи бити педофили на паради ( у холандији већ постоји партија педофила ) .Аплеујем на све који се сматрају макар минимално патриотама да се појаве тог дана и дају свој допринос како год могу. Они који не могу физички да се обрачунавају ( немају искуства,храбрости,снаге ) треба макар мирно да протестују,цела Србија треба да устане. А што се тиче снаге полиције ,није све црно-бело.
slazem se sa tobom.
a i verujem nasoj policiji i verujem da je u sluzbi naroda
Никола, само немој ти да ми тумачиш шта ће да се догоди!
Од првог поста ниси начисто шта си, све мислим да си неки полутан који се ''повија како ветар дува!''
Такви су најгори... човече, имаш ли ти свој став, ако си за топлу браћу, изјасни се, па их здушно подржавај, бори се заједно са њима ( ниси дерпе, то сам одавно схватила), а ти мало, мало, па прелећеш!
![]()
За Холандију сам то чуо од школског другара који живи и ради тамо. и не само то него и горе свари.Свима је јасно да је ово само покушај ширења зла и чист политички протест,јер ће следећи бити педофили на паради ( у холандији већ постоји партија педофила )
За Холандију сам то чуо од школског другара који живи и ради тамо. и не само то него и горе свари.
Све нас то чека ако се не одупремо
ma da,cuo sam od druga koji je cuo od druga na pijaci itd..

ma da,cuo sam od druga koji je cuo od druga na pijaci itd..
Драги моји ил сте балавци, ил сте много ******. Шта би схватили као подршку то што их нико неби гледао, што би били потпуно маргинализовани?!
Не, школски друг ми живи и ради у Холандији као машин-бравар већ 5-6 година а тренутно је у Београду до 1 октобра. Нисам чуо на пијаци, не идем тамо [осим на ауто-пијац у Бубањ поток}![]()
ma sto se pravdas ovim likovima ovde

, ali nbtno Owi ****** su bas hrabri
dajem im podrscu citao sam owu temu zadnjih 10-11 strana, is lazem se da deca trebaju da mogu da rade sta hoce
A mislim da deca duboko u sebi i zele da budu silowana, ali nbtno
. Meni to izgleda bas sexy ^_^.
Tako da ipak treba podrzati pedere, da budu jadnaki sa owima. Iako sam poceo kao protiwnih gey-ewa sad sam presao u tabor podrzawaca. Takodje se nadam da tju da nadjem neko gey drustwo (zensko xD) na faksu ili tako nesto![]()

Jesi to sebi rekao kada si pokusao da silujes onu devojku ?![]()

boji se....zgodan čovek, inače....