Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vlast bi trebala da zabrani takve nakaradne skupove. Ali Srbija ima pedersku vlast....to je gomila smradova koji su tu samo da izvrsavaju tudje naredbe i da pune svoje dzepove i dzepove svojih prijatelja a za drzavu i narod ih zabole ona stvar. Kako srece da taj bal pedera izraste u nesto veliko tj da se eventualna akcija i protest protiv njih pretvori u akciju za skidanje ovih lopova sa vlasti.

Ako budu dobili udarce tamo gde treba da ih dobiju,povrede neće nikad proći i neće više nikad imati bilo kakav sex. ;)

Uostalom,raspitaj se malo o onom izopačeniku s plavom kosom što su 2001-ve ubili boga u njemu.Iako je prošlo čitavih 8 godina i dan danas se vuče po kojekakvim bolnicama.Baš sam ga nedavno video u jednom prilogu na Televiziji Vojvodina. :D

kako je ovo odvratan i umobolan tekst. i jos na kraju ovaj smajli :D

:confused::roll::confused:

Bilo bi lepo i da se objavi trasa parade, gde pocinje, gde se zavrsava, cisto da znamo gde ce za 90% zitelja grada biti zabranjen prolazak.
I naravno, cena parade, od cene zatvaranja ulica, cene obezbedjivanj parade, cene komunalnih sluzbi koje ce morati da ciste posle parade i sl., kao i od cijih para se finansira sve to.

za mene će sigurno biti zabranjen prolazak,verujem da će biti u mojoj zoni,jer tako nešto nakaradno ne mogu gledati.
kome da se žalim što sam diskriminisana i što su mi ugrožena osnovna prava toga dana-prava na slobodu kretanja?

da se žalim tati?

Ako budu dobili udarce tamo gde treba da ih dobiju,povrede neće nikad proći i neće više nikad imati bilo kakav sex. ;)

Uostalom,raspitaj se malo o onom izopačeniku s plavom kosom što su 2001-ve ubili boga u njemu.Iako je prošlo čitavih 8 godina i dan danas se vuče po kojekakvim bolnicama.Baš sam ga nedavno video u jednom prilogu na Televiziji Vojvodina. :D
Kakva sreca, covek je prebijen.. Sreca, sreca, radost.. :roll::roll::roll:

:neutral:
Ove godine ce policija morati da ih stiti zbog zakona protiv diskriminacije ;)

Pre bih rekla da je ovde prisutno nakaradno razmisljanje nego sto je Gay Pride parada nakaradna. Parada je nesto veselo i pozitvno, a onaj ko prizeljkuje nasilje na ulicama je izopacen.
Nije sve u zivotu roman Terija Praceta....zamisli paradu ponosnih uzivalaca kokaina. Mislim, parada je nesto lepo, zar ne?

Jos niko da navede jedan slucaj diskriminacije? Pola slucaja? Cetvrtina...?

.... Parada je nesto veselo i pozitvno, a onaj ko prizeljkuje nasilje na ulicama je izopacen.
Daaa....Iiii? Vidim da tebi nije bas bitno ko paradira pa rekoh, sto ne bi i uzivaoci opojnih droZa? Nikome ne skode, deca se nece nauciti nicemu losem, a ako se nauce, krivi su roditelji i vaspitanje ili je vec predodredjeno da bude narkoman?
Ili koristimo standarde novog poretka? Vazi kada ja kazem i koliko ja kazem a ako ti kazes, ne vazi?

Мени сваки пут скочи притисак на 160 кад прочитам понеки текст заведених клинки, које ће сутра васпитавати децу по принципу: Будимо толерантни и пустимо девијантне и перверзне особе да живе... па, шта ако праве педербал, коме они сметају, хајде да се побратимимо, ма, гејеви су тако кууул, немојмо бити балкански буздовани, хејј, како ћемо такви у Европу... бла, бла, бла... :roll:
Ја се одјављујем са ове теме, видимо се 20. септембра... сигурно ћете ме запазити на правој страни улице.. мене једном ко види, никада ме не заборавља! :zper:
Шефе Лидеру, одржавај ред онако како ти је наређено, уздам се у тебе! :think::roll:
А, где ли је Демијан... и он '' кроји'' транспаренте?! :mrgreen:

Da homoseksualnost nije bolest ne kazem ja nego medicina. Ova tema je odavno ispricana.:bye:

Navijam za miliciju, neverovatno ali istinito.:eek:

Pisao sam o tome na prethodnoj strani.Prelistaj malo forum,pa ćeš videti.Džabe se pozivate na medicinu,kad je ona pod pritiskom morala da odvali takvu glupost.Jevreji non stop potplaćuju zdravstvenu organizaciju da se zalaže za abortuse,izopačenike i sve ono što je van opštih normi i zdravog razuma.Shvati to već jednom.

Voleo bih kad biste imali bar još jedno jedino (realno) opravdanje,osim što stalno ponavljate ko papagaji da homoseksualnost nije bolest. :roll: To vam je jedini argument. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back