Fibi3
Iskusan
- Poruka
- 5.873
zbog cega onda to navodis kao primer?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pljuni me ako nije nečim iritirala da je napadnu,pa tako dospe u javnost da su diskriminisani
mogucepljuni me ako nije nečim iritirala da je napadnu,pa tako dospe u javnost da su diskriminisani
mada ko moze da bude toliko retardiran da provocira u nocnom autobusu kada je ionako pun svakakvih ludaka 
Значи, нису је силовали ?utakmice Crvena zvezda – Dinamo Tbilisi grupa od desetak navijača maltretirala je i tukla lezbejku.....
То и мене занима. Можда се поверила навијачимаi kako su opste znali da je lezbejka,

i mene!a ako je u busu bila sva fina i cedna, kako su novinari znali da je lezbos?
nerviraju me ovakve nedorecene price koje se stavljaju na ovu temu
i mene!
ali oni i fataju na te nedorecene price
ma,pederska posla...da imaju mooda,drugacije bi se plasirali,a ne na kvarnjaka.

kako da je siluju u autobusu?Значи, нису је силовали ?
mozda su i pokusali pa ih sve savladala a novinar to video pa je obelezio kao lezbejku 
potvrđujem misli sa mojom drugaricom fibi..ne znajem zašto se ti trpaš..osim ako nisi
![]()
Ovde je nekada vazilo da moras da ostavis link kada prezentujes neku vest.daj link da i mi procitamo

Musko i zensko?!?!? SABLAZAN!!! To je tako neevropski...a nema ni pricalice.
hmmm.... ma rekoh ja da su sumnjivi![]()
![]()

Ovde je nekada vazilo da moras da ostavis link kada prezentujes neku vest.
Ko ne ostavi dobije ban.
Tako je nekad bilo...
ok, ajd banuj me
ja sigurno necu ovde dezurati i usluzivati kako se kome cefne,imam svoj zivot,i ispit u ponedeljak