Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni su sami to tražili.Želja im je ispunjena.Traže i sada. Šta će se desiti,videćemo ...
Inače,smajli sam stavio mahinalno,ali ako me pitaš da li mi ga je žao - NE UOPŠTE.Nosio je zastavu i na taj način provocirao normalnu populaciju koja se pojavila na Izopačenijadi.
:lol: Izvini ja verujem samo u savremenu medicinu. Ako ti kazes da znas bolje od doktora i od strucnjaka ja stvarno nemam sta da diskutujem sa tobom :lol::lol::lol:
Kad mi pokazes da U MEDICINI a u ne u tvojim mislima je homusexualnost deklarisana kao bolest, mozes da diskutujes :mrgreen:

Pisao sam o tome na prethodnoj strani.Prelistaj malo forum,pa ćeš videti.Džabe se pozivate na medicinu,kad je ona pod pritiskom morala da odvali takvu glupost.Jevreji non stop potplaćuju zdravstvenu organizaciju da se zalaže za abortuse,izopačenike i sve ono što je van opštih normi i zdravog razuma.Shvati to već jednom.

Voleo bih kad biste imali bar još jedno jedino (realno) opravdanje,osim što stalno ponavljate ko papagaji da homoseksualnost nije bolest. :roll: To vam je jedini argument. :roll:
Jel i vanzemaljci? A u televizoru zive mali ljudi.. :lol:

:rotf:

Homofobicnost je vrsta straha.
Ovde se niko ne plasi pedera.
Ovde ih ne vole.
Sa druge strane imamo pravu heterofobiju. Sa opravdanim razlogom.
Kako je vec neko napomenuo, ukoliko neki ***** ili lezbejka dozive diskriminaciju, lepo na sud i opleti po diskriminatoru. Jedini je problem sto nema takvih slucajeva.
Navedite jedan primer da je neko otpusten ili da nije primljen na posao zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da je nekome odbijena usluga u restoranu zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da nekome nije prodata neka roba zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da nekome nije dozvoljen ulazak u vozilo javnog prevoza zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da nekome nije pruzena zdravstvena zastita zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da je nekome uskraceno bilo kakavo gradjansko pravo zato sto je homoseksualac?

Znate sta ce biti na kraju? Ovi "gosti" ce da se ludiraju, krevelje, da iziritiraju ljude i da odu. A "domaci" posle toga treba da zive ovde...kako? To ce im biti jasno posle parade. Narocito ako budu efikasno branjeni od strane policije.
Ko ce da ih brani posle parade?
Nema odgovora? Zamislite, nisam ni ocekivao...

:lol: Izvini ja verujem samo u savremenu medicinu. Ako ti kazes da znas bolje od doktora i od strucnjaka ja stvarno nemam sta da diskutujem sa tobom :lol::lol::lol:
Kad mi pokazes da U MEDICINI a u ne u tvojim mislima je homusexualnost deklarisana kao bolest, mozes da diskutujes :mrgreen:

Mnogo si naivna. :D

Ako do sada nisi mogla da primetiš,sve se u svetu radi po principu sile i novca. ;) Novac je jedino merilo za vrednost.To što ti veruješ medicini,to je samo pokazatelj koliko si naivna. ;) Danas se sve plaća,ako nisi znala.
Spusti se malo na zemlju.
Dosadni ste više s tim pričama : Medicina kaže da smo normalni,medicina kaže da to nije bolest,medicina ovo,medicina ono ...

Shvatite već jednom da su homoseksualci greška prirode,ljudi s manom i tu je kraj svake priče.Niko nema ništa protiv njih.Nek rade u svojim kućama šta god žele,ali da se javno glupiraju i skreću pažnju na svoju poremećenost,to nije u redu. ;)

Nego ... priznaj da imaš nastrane sklonosti,kad se već toliko zalažeš za prava tih osoba ? :hahaha:

Хомосексуалност је болест. Светска здравствена организација је чисто политичком одлуком без икаквих аргумената скинула ту опаку појаву са листе болести

Поред тога што је болест, то је и огроман грех који се противи Божијим законима ("рађајте се и множите..."), па није ни чудо кад су истакнути представници ових болесника све саме психопате и мрзитељи свега што је здраво и нормално

Зарад очувања морала Београда и Србије ова пошаст мора бити спречена

Poslednja izmena od moderatora:

Pa normalno da nije deklarisana kao bolest kada je gej lobi jedan od jacih u svetu...para vrti gde burgija nece. Cak pre par meseci na B92 kod one Olje Beckovic bila tema o pederima pa doslo njih troje.....kad covek slusa zapita se da li je normalan zato sto nije *****.....tako je ragovor isao....ispade da su ****** normalni a oni koji to nisu da su bolesnici.
Pederluk nije bolest u klasicnom smislu mada se moze podvesti pod bolest.To mu je jedan malo tezi poremecaj.

Navedite jedan primer da je neko otpusten ili da nije primljen na posao zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da je nekome odbijena usluga u restoranu zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da nekome nije prodata neka roba zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da nekome nije dozvoljen ulazak u vozilo javnog prevoza zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da nekome nije pruzena zdravstvena zastita zato sto je homoseksualac?
Navedite jedan primer da je nekome uskraceno bilo kakavo gradjansko pravo zato sto je homoseksualac?

...." i mi se vooooziiimoooo...."

...." i mi se vooooziiimoooo...."

:lol:
pa naravno da su ti se pitanja u.akila zato sto homoseksualci nisu diskriminisani u Srbiji,pa otud i nema sta da ti se odgovori.
a sto smo protiv toga da prave paradu-to uopste nema veza sa diskriminacijom.ima veze samo sa moralnoscu,jer smo protiv propagiranja te nenormalnosti/bolesti.

ali su neumorne klinke na ovoj temi koje kao sve prihvataju kao tralala,a ustvari su neumorne u lupetanju,ali ok,kad malo odrastu,kazace im se samo:manikir:

A sad vam je izgovor da su potplatili sve medinske strucnjake da kazu isto :lol: Na celom svetu?1? :eek:
pa da, to je sve zbog kesa.. ko sto rekoh zavera 700976447 i u tv-u zive patuljci :lol:

Netačno.Pričaš stvari koje ne znaš.

To da su homoseksualci zdrava rasa izjavila je Svetska Zdravstvena Organizacija (WHO) "zvanično".A ako nisi znala njoj je baš 2001-ve (kad je naglo izbila najezda homoseksualaca svuda u svetu koja je počela da paradira još učestalije nego ranije) dodeljena pomoć od 70.000.000 evra.Zašto baš tad ? Verovatno je bila slučajnost. ;) A inače još nije zvanično obelodanjeno ko im je zapravo poklonio toliki novac.

I na koje "SVE" medicinske stručnjake misliš ? Slušao sam mišljenja nekih stručnjaka na ovu temu i uvek su bila negativna.Naravno nekažem da nema "stručnjaka" koji podržavaju izopačenu rasu,ali i oni to rade ili zbog para ili zbog toga što su sami izopačeni.

Uostalom,Pentagon je zvanično rekao da je Homoseksualnost bolest (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=06&dd=21&nav_id=202043&nav_category=78&order=hrono)

... posle toga bio je tužen od strane boraca za prava homoseksualaca. ALI pošto homoseksualci do dan danas nisu uspeli da dokažu da nisu bolesni,od čitave tužbe dobili su samo jednu izreku : "Pojeo vuk magarca". ;)

I tako ... ;)

Nego,nisi odgovorila na pitanje ? :D

Nisi citao u novinama sto su neku lezbejku ubili od batina u 56-ici pre par dana? I mislis da ce se taj slucaj uzeti za neku statistiku o homoffobiji kod nas? :) Evo kako najlakse da odgovoris na svoje pitanje: Da li bi ti prodao robu nekom ko je vidno homoseksualac? Da imas firmu za koju si se recimo malo pomucio i vazan ti je njen ugled,da li bi ti otpustio ili uskratio posao nekom ko je homoseksualac? itd itd,ne trebaju tebi nikakvi statisticki podaci da bi ogovor bio sasvim jasan :)
Хомосексуалност је болест. Светска здравствена организација је чисто политичком одлуком без икаквих аргумената скинула ту опаку појаву са листе болести

Поред тога што је болест, то је и огроман грех који се противи Божијим законима ("рађајте се и множите..."), па није ни чудо кад су истакнути представници ових болесника све саме психопате и мрзитељи свега што је здраво и нормално

Зарад очувања морала Београда и Србије ова пошаст мора бити спречена
Kako vi ljudi smarate,samo izadjite na tu paradu i ponovite isti ovaj teks i smoricete sve pedere na smrt :)
Mnogo si naivna. :D

Ako do sada nisi mogla da primetiš,sve se u svetu radi po principu sile i novca. ;) Novac je jedino merilo za vrednost.To što ti veruješ medicini,to je samo pokazatelj koliko si naivna. ;) Danas se sve plaća,ako nisi znala.
Spusti se malo na zemlju.
Dosadni ste više s tim pričama : Medicina kaže da smo normalni,medicina kaže da to nije bolest,medicina ovo,medicina ono ...

Shvatite već jednom da su homoseksualci greška prirode,ljudi s manom i tu je kraj svake priče.Niko nema ništa protiv njih.Nek rade u svojim kućama šta god žele,ali da se javno glupiraju i skreću pažnju na svoju poremećenost,to nije u redu. ;)

Nego ... priznaj da imaš nastrane sklonosti,kad se već toliko zalažeš za prava tih osoba ? :hahaha:
Ljudi naviknite se da je ovaj covek iznad svega na ovoj planeti :) i sam bog bi mu pozavideo :)
ps.a gde je pentagonu argument? Oni ne rade za pare,tako da mora da je istina to sto kazu :)
Do sada NIKO nikada nije uspeo da dokaze da je homoseksualnost bolest,jednostavno vazi da je normalno dok se ne dokaze suprotno,bas kao i njutnovi zakoni :)
A ti VNX man-u nadji vise decka i oladi malo :) ne ide se u pakao tako lako :)

Poslednja izmena:
Ljudi naviknite se da je ovaj covek iznad svega na ovoj planeti :) i sam bog bi mu pozavideo :)
ps.a gde je pentagonu argument? Oni ne rade za pare,tako da mora da je istina to sto kazu :)
Do sada NIKO nikada nije uspeo da dokaze da je homoseksualnost bolest,jednostavno vazi da je normalno dok se ne dokaze suprotno,bas kao i njutnovi zakoni :)
A ti VNX man-u nadji vise decka i oladi malo :) ne ide se u pakao tako lako :)

Ja da nadjem dečka ? :D :hahaha: Šta ti to znači?

Hvala bogu nisam izopačen,šta da ti kažem. :D A vi nastavite da živite svoje živote i živite u nadi da ste normalni,samo zato što vas je medicina priznala za zdrave ;) Dovoljna kazna vam je to što ste uvek poslednji potomak svoje porodice.

Nisi citao u novinama sto su neku lezbejku ubili od batina u 56-ici pre par dana? I mislis da ce se taj slucaj uzeti za neku statistiku o homoffobiji kod nas? :) Evo kako najlakse da odgovoris na svoje pitanje: Da li bi ti prodao robu nekom ko je vidno homoseksualac? Da imas firmu za koju si se recimo malo pomucio i vazan ti je njen ugled,da li bi ti otpustio ili uskratio posao nekom ko je homoseksualac? itd itd,ne trebaju tebi nikakvi statisticki podaci da bi ogovor bio sasvim jasan :)
Zasto Jevrejin na pitanje uvek odgovara pitanjem? A zasto ne bi Jevrejin na pitanje odgovorio pitanjem?
Tu skolu smo odavno prosli, moraces jos kupusa da pojedes...

da imam svoju firmu ne bih gledala na to da li je neko homoseksualac ili nije, nego kakav je radnik. bolje jedan odlican radnik homo nego deset losih koji nisu homo. mislim da vecina tako misli, samo sto homoseksualci pate od kompleksa nize vrednosti pa zato na taj nacin prezentuju stvari u svojoj glavi. nekako kao da volite da budete diskriminisani, valjda vam prija taj osecaj sazaljenja, sta li je vec, jer potezete tu diskriminaciju cak i tamo gde je nema.
nisam procitala sta se desilo u tom busu. kako su znali da je lezbejka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back