pa delfini, pingvini, kerovi, skoro sve sad da ti ne nabrajam. Al ima ih. Ja sam na primer uzivo video dva gej kera kako naskacu jedan drugog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Parada ponosa se odrzava kao protest LGBT populacije jer je ona stvarno ugrozena u srpskom drustvu, a zahtevi LGBT populacije su legitimni zahtevi.
Ajde navedi sta im je ugorzeno?
pa vidi na wikipedi pise da je lilit prva zena, a posto je odpila da se pokori Adamu, bog ju je proterao, a od Adamovog rebra stvorio Evu, koja je u stvari druga a ne prva zena.

Pravo na slobodno oklupljanje i slobodu kretanja, jer se ne mogu na ulici poljubiti ili drzati za ruke, kao str8 parovi.
Njihova zajednica nije priznata od strane drzave i drustva, kao kod str8 parova(brak, npr.)
Roditelji se odricu svoje dece samo zato sto su gej, doduse ne svi roditelji,
Vrsnjaci ih maltretiraju u skoli i tako dalje da sad ne nabrajam. Al stvarno su ugrozeni
PA ne mozes ti nekom na silu nametnuti da im se to svidja i da na to gledaju normalno kada im se ne svidja. Ajde onda da ljudi koji nose naocare naprave paradu jer "Vrsnjaci ih maltretiraju u skoli" i tako dalje...
kako komeevo neko normalan...![]()
A sta bi ti uradio da ti sin dodje i kaze da je *****?Е ово је сад превише па тако би било само ако је и отац педер.
nisam ni citao tu glupost, i ne skreci sa teme.THEY ARE QUEER , THEY ARE HERE, GET USE TO IT

Ти што би волео да ти шетају јел би волео да имаш такву несрећну децу.

Pa dobro sto onda ne moze tako i zoofil da se seta i paradira?!
A ne znam gde si citao ono, za Lilit, ja citao Bibliju i nisam nista nasao...
Da nije to mozda bio neki Lili - musko - pa je promenio pol, pa je zato nastao nesporazum...![]()
Ovo je tako jadno.... Zoofilija je bolest. nije normalno da se dve razlicite vrste seksualno opste i tak odnos nije obostrano dobrovoljan. Gej odnosi su dobrovoljni, prirodni, vec sam to objasnio na drugim postovima, i lepi su kao i str8 odnosi. Sta ima lepse nego videti dve odrasle odobe srecno zagrljene?
A koju ti verziju biblije imas. Proveri na wikipediji, tamo ima sigurno, ili pitaj svestenika.

pa je bas gubljenje vremena da se raspravljamo.Sto je lose da imaju ljudi sex sa zivotinjama? Pa i to postoji od davnina?
Mislim ne bih dalje da se raspravljam sa tobom, sto bi se reklo, lakse ti je uterati metar u dupe nego centimetar u glavu![]()
pa je bas gubljenje vremena da se raspravljamo.
Ne volim nasilje ali se nadam da ce im u Bg na paradi navijaci obrazovci i ostali razbiti pic.ku, jer to je izgleda jedini nacin da se stane na put kojekakvim glupostima.Zar nemamo vece probleme u Srbiji od prava pedera, autripickematerine i ti i tvoje pedercine, idem ja da paradiram i trazim svoja prava upickumaterinu platio sam 47.000 registraciju auta starog 20 godina, i sta sam dobio za te pare, preskupe autopteve ulice pune rupa, i najskuplje gorivo u regionu.
![]()
A oni bi da paradiraju jer ne mogu da se tovare u bulje, pa tovarite se ko vam brani, ali ne moramo mi to da gledamo i aplaudiramo!