Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A drugo biblija je zatarela a samim tim i treca knjiga Mojsijeva. Preljuba se danas ne kaznjava smrcu, a to je naredba iz te iste knjige. Sto da je selektivno primenjujemo. Vecina naredbi iz te knjige se neprimenjuje jel su zatarela tako da sto bi onda i primenjivali odlomak o homoseksualnoscu. GEJ JE OK

Ajde navedi sta im je ugorzeno?

Pravo na slobodno oklupljanje i slobodu kretanja, jer se ne mogu na ulici poljubiti ili drzati za ruke, kao str8 parovi.

Njihova zajednica nije priznata od strane drzave i drustva, kao kod str8 parova(brak, npr.)

Roditelji se odricu svoje dece samo zato sto su gej, doduse ne svi roditelji,

Vrsnjaci ih maltretiraju u skoli i tako dalje da sad ne nabrajam. Al stvarno su ugrozeni

Pravo na slobodno oklupljanje i slobodu kretanja, jer se ne mogu na ulici poljubiti ili drzati za ruke, kao str8 parovi.

Njihova zajednica nije priznata od strane drzave i drustva, kao kod str8 parova(brak, npr.)

Roditelji se odricu svoje dece samo zato sto su gej, doduse ne svi roditelji,

Vrsnjaci ih maltretiraju u skoli i tako dalje da sad ne nabrajam. Al stvarno su ugrozeni

PA ne mozes ti nekom na silu nametnuti da im se to svidja i da na to gledaju normalno kada im se ne svidja. Ajde onda da ljudi koji nose naocare naprave paradu jer "Vrsnjaci ih maltretiraju u skoli" i tako dalje...

Pa dobro sto onda ne moze tako i zoofil da se seta i paradira?! :lol:

A ne znam gde si citao ono, za Lilit, ja citao Bibliju i nisam nista nasao... :zcepanje:

Da nije to mozda bio neki Lili - musko - pa je promenio pol, pa je zato nastao nesporazum... :zcepanje:

Ovo je tako jadno.... Zoofilija je bolest. nije normalno da se dve razlicite vrste seksualno opste i tak odnos nije obostrano dobrovoljan. Gej odnosi su dobrovoljni, prirodni, vec sam to objasnio na drugim postovima, i lepi su kao i str8 odnosi. Sta ima lepse nego videti dve odrasle odobe srecno zagrljene?

A koju ti verziju biblije imas. Proveri na wikipediji, tamo ima sigurno, ili pitaj svestenika.

Ovo je tako jadno.... Zoofilija je bolest. nije normalno da se dve razlicite vrste seksualno opste i tak odnos nije obostrano dobrovoljan. Gej odnosi su dobrovoljni, prirodni, vec sam to objasnio na drugim postovima, i lepi su kao i str8 odnosi. Sta ima lepse nego videti dve odrasle odobe srecno zagrljene?

A koju ti verziju biblije imas. Proveri na wikipediji, tamo ima sigurno, ili pitaj svestenika.

Sto je lose da imaju ljudi sex sa zivotinjama? Pa i to postoji od davnina? :lol:

Mislim ne bih dalje da se raspravljam sa tobom, sto bi se reklo, lakse ti je uterati metar u dupe nego centimetar u glavu :lol: :zcepanje: pa je bas gubljenje vremena da se raspravljamo.

Ne volim nasilje ali se nadam da ce im u Bg na paradi navijaci obrazovci i ostali razbiti pic.ku, jer to je izgleda jedini nacin da se stane na put kojekakvim glupostima. :roll: Zar nemamo vece probleme u Srbiji od prava pedera, autripickematerine i ti i tvoje pedercine, idem ja da paradiram i trazim svoja prava upickumaterinu platio sam 47.000 registraciju auta starog 20 godina, i sta sam dobio za te pare, preskupe autopteve ulice pune rupa, i najskuplje gorivo u regionu. :confused: :confused: A oni bi da paradiraju jer ne mogu da se tovare u bulje, pa tovarite se ko vam brani, ali ne moramo mi to da gledamo i aplaudiramo!

Sto je lose da imaju ljudi sex sa zivotinjama? Pa i to postoji od davnina? :lol:

Mislim ne bih dalje da se raspravljam sa tobom, sto bi se reklo, lakse ti je uterati metar u dupe nego centimetar u glavu :lol: :zcepanje: pa je bas gubljenje vremena da se raspravljamo.

Ne volim nasilje ali se nadam da ce im u Bg na paradi navijaci obrazovci i ostali razbiti pic.ku, jer to je izgleda jedini nacin da se stane na put kojekakvim glupostima. :roll: Zar nemamo vece probleme u Srbiji od prava pedera, autripickematerine i ti i tvoje pedercine, idem ja da paradiram i trazim svoja prava upickumaterinu platio sam 47.000 registraciju auta starog 20 godina, i sta sam dobio za te pare, preskupe autopteve ulice pune rupa, i najskuplje gorivo u regionu. :confused: :confused: A oni bi da paradiraju jer ne mogu da se tovare u bulje, pa tovarite se ko vam brani, ali ne moramo mi to da gledamo i aplaudiramo!

Pa sta ako zoofilija postoji od davnina, to je bolest.A ako bezobrazovci i ostali neadertalci razbiju paradu i ne daj boze nekog ubiju snosice odgovornost pred drzavom. Mozete nas tuci, psovati, ubiti boga u nama, ali nikada necete uspeti da nas pretvorite u str8, jel smo tako rodjeni. Ja se ne stidim sto sam gej. Volim tipove, pa sta. Nikakve batine me ne mogu naterati da budem str8.A mi uspecemo jednog dana i bicemo jednaki sa str8 populacijom, to se ne moze spreciti. Zapadni svet je mnogo postigao u ljudskim pravima i mi ovde u Srbiji znama kako se tamo regulise. Nicija nije do zore gorela pa nece ni vama homofobima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back