Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bratislave, sta bi meni bilo kada bih decka uhvatio za ruku na ulici ili ne daj boze poljubio? Ja ne mogu, sa osobom koju volim da sklopim brak ili neku slicnu instituciju, a to jeste diskriminacija.

PA dobro, a sta bi bilo kada bih ja recimo hteo da ke.njam na sred ulice? Mislim ja imam zelju i to je moje pravo, ali ono, ljudima okolo bi bilo prilicno neprijatno i oni to nece da trpe... I sada to njima smeta, i sta cemo onda?

pa tebi jeste, ali imaj uwidjaj da drugima nije id a ej nekulturno
da nekome nametjes!!!!
msm da mu nametjes nesto sto je nejgowo LICNO prawo
da mu se swidja ili ne
msm kao sto j meni npr slatka
mala emo dewojcxitza:D, ali ja ne zelim da nametjem nikome to. meni ej slatka i to je to
ne znam dal me razumes

pa tebi jeste, ali imaj uwidjaj da drugima nije id a ej nekulturno
da nekome nametjes!!!!
msm da mu nametjes nesto sto je nejgowo LICNO prawo
da mu se swidja ili ne
msm kao sto j meni npr slatka
mala emo dewojcxitza:D, ali ja ne zelim da nametjem nikome to. meni ej slatka i to je to
ne znam dal me razumes

Ok nek se nekome to ne svidja al to mu ne daje za pravo da me prebije, zar ne?

PA dobro, a sta bi bilo kada bih ja recimo hteo da ke.njam na sred ulice? Mislim ja imam zelju i to je moje pravo, ali ono, ljudima okolo bi bilo prilicno neprijatno i oni to nece da trpe... I sada to njima smeta, i sta cemo onda?

Vrsiti nuszu na sred ulice je kaznjivo, a poljubiti osobu istog pola nije, u tome je razlika. A ako se i str8 parovi mogu poljubiti sto ne bi mogli i gej parovi?

to ne moze biti moja krivica, jer ja imam pravo da poljubim svog decka. I ja vidjam svasta na ulici pa mi ne pada na pamet da nekog napadnem ako mi se ne svidi.

OK ti hoces da poljubis decka, i neko te na ulici nabode zbog toga...

A zamisli ja hocu da setam ulicom u dresu Vojvodine, i neki partizanovac me izgazi...

Ajde onda da traze prava navijaci :lol: i da prave paradu. A?? :lol:

Druze, to hoces neka prava u zakonu, to je jedna stvar, ali ti hoces da promenis druge ljude da im odredis sta njima sme a sta ne sme da im se ne svidja??? Alo, da nisi malo preterao...

Bre u nekim zemljama bi bukvalno bio kaznjen zestoko jer si homic, a ovde bar mozes to da budes... :lol:

OK ti hoces da poljubis decka, i neko te na ulici nabode zbog toga...

A zamisli ja hocu da setam ulicom u dresu Vojvodine, i neki partizanovac me izgazi...

Ajde onda da traze prava navijaci :lol: i da prave paradu. A?? :lol:

Druze, to hoces neka prava u zakonu, to je jedna stvar, ali ti hoces da promenis druge ljude da im odredis sta njima sme a sta ne sme da im se ne svidja??? Alo, da nisi malo preterao...

Bre u nekim zemljama bi bukvalno bio kaznjen zestoko jer si homic, a ovde bar mozes to da budes... :lol:

ako te neko prebije zbog dresa odgovarace pred zakonom, kao sto ce odgovarati ako je prebio geja(antidisriminacioni zakon)

drugo ne trazim ja da narod menja misljenje nego da me ostavi na miru da ja zivim svoj zivot kako ja hocu i da ako ocu da pokjubim decka u javnosti i da to i uradim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back