Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta cemo sa tim da posto ih stiti zakon , morace i policija tj citavi kordoni?
I da je i svako nasilje zabrajeno ? :roll:

A provociranje nasilja je dozoljeno?
Ne sumnjam ja da ce milicija da ih cuva jer su neki ****** iz vlade podrzali pedersku zabavu (morace po sluzbenoj duznosti) ali medju milicijom ima mnogo vise normalnog sveta pa smatram da nisu ludi zbog pedera da se biju sa navijacima i ostalima:mrgreen:

Voleo bih da mi Demijan odgovori koji je cilj te manifestacije u septembru? Naravno, neka odmah preskoci tu cuvenu rec, mnogo koriscenu u poslednje vreme "diskriminacija" . To sam shvatio, uskracena su im neka prava(koja?), pa su strucnom terminologijom ojadjeni. Ali mene zanima, sta konkretno treba da pokaze ta parada, koju poruku da posalje? Da li to homoseksualci imaju potrebu da idu gradom i da vicu "mi se volimoooo..", "mi smo homoseksualciii..", "petar voliii jocuuu..." :) jel im je to uskraceno???

Ma bre koga vi zajebavate? :evil:

Letimicno sam procitao temu, mnogo bi bilo citati sve, neko je spomenuo radnike koji protestuju...pa to su ljudi koji godinama nisu dobili platu, naravno da ce protestovati, jer su oni DISKRIMINISANI :sad2: ali nisu se skidali goli pred Vladom(zgradom :mrgreen: ) i trazili prava, ljudi su od muke tamo gladovali i sekli sebi prste, a ovi (glasno razmisljam) "hoce da se vole sa istim polom, pa ne mogu to na ulici" majko Bozija...

E nije moj stil da pisem ovako, ali samo sam izneo svoje misli...bas me umaraju ovakve gluposti :dosadno:

Маргиналци
Аутор: Мирослав Паровић, Објављено: 27. 08. 2009.

Како се у друштву од маргиналних догађаја праве велики, свима је јасно. Дизањем велике медијске буке и придавањем на значају догађајима који за целокупну јавност не би требало да буду битни ми постајемо сведоци тога како се од једне периферне појаве у друштву и апсолутно небитног догађаја прави илузија најзначајнијег дешавања, после Мадониног концерта, наравно. Боље упућени знају о чему се ради, а специјално за данашњи програм сајта Двери, откривамо и вама.

174381-parada-pon..jpg

„Парада поноса”, која ће 20. септембра окупити представнике хомосексуалне популације, јесте скуп високог безбедносног ризика, а наше процене говоре да ће овој манифестацији присуствовати око 300 геј активиста и стотинак личности из јавног и културног живота престонице које ће дати подршку овом догађају, каже за „Политику” др Зоран Драгишић, доцент на Факултету за безбедност и шеф радне групе за израду студије безбедности.
Уколико је процена господина Драгишића тачна, а немамо разлога да у ту процену сумњамо, онда ће такозвана „парада поноса“ у ствари бити парада једне маргиналне појаве у српском друштву. Када би рецимо популација вуновлачара организовала параду, убеђен сам да би се на њој окупило много више људи. Додуше, вероватно не би било стотинак јавних личности да то подржи, јел Боже мој, коме још требају вуновлачари!

http://www.dverisrpske.com/tekst/174376

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back