Gey parada, Beograd 2009

Kakve su Vam reakcije na gej paradu

• Za mene je prihvatljivo da bude odrzana

glasova: 68 18,0%
  • Ne slazem se da bude odrzana, treba je zabraniti

glasova: 274 72,5%
  • Nezainteresovan-na sam

glasova: 36 9,5%

• Ukupno glasova
    378
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opa `suplja tikva sama zveci`,znaci taj si:p...
necu doci tog dana iz dva razloga
1. jer nisam gej, ja sam normalna/prirodna osoba koja voli suprotni pol
2.ne bih mogla da podnesem da gledam uzivo kako se ulicama paradira i propagira ono sto nije normalno.

tog nesretnog dana ce biti ugrozeno moje osnovno pravo-sloboda kretanja.
iskreno verujem u navijace
a i u policajce;)

To sto volis suprotni pol znaci da si heteroseksualna, a ne normalna.:whistling:
Nista sto si napisla na ovoj temi ne ukazuje na tvoju normalnost. Na primer, patoloska mrznja nije normalna.

Ako ne mozes da se slobodno kreces po Beogradu, a ti se lepo vrati u svoj rodni kraj.:bye:

Zanimljivo je da ako se neko ovde usudi da brani ljudska prava, odmah ga proglase za pedera/lezbejku.:dontunderstand:

Сад ће Демијан777 да прећути док се не заборави мој пост.

Чекам његов одговор.....
posto njega nema evo ja cu :) neka ravnoteza ipak mora postojati :D

Dakle,proviri kroz prozor,prosetaj ulicom,gde god da se okrenes naces nesto van prirode i nenormalno,zavisi kako za koga...
Svima nama je zivot pun nekih problema i nepravdi,samo sto za razliku od nas ****** se trude da nesto urade povodom toga,dok se mi ostali samo bunimo i kukamo kako ne valja...
OK recimo da nam je ta parada zaista problem,recimo da necemo da ih nasa deca gledaju(iako je dovoljno da ih pustimo ispred TV samo pola sata i nacice neke pedere sasvim sigurno),dakle ujedinicemo se i resicemo bar jedan nas probem,a posle toga nazad u kucu da ponovo kukamo kako nam je lose i kako nam politicari zagorcavaju zivot i sve tako do neke sledece parade kada cemo o5 ustati...

Zar je moguce da smo toliko licemerni? A tek oni koji nece na paradu da "brane" Srbiju, a balave ovde na forumu po ceo dan kako se uzdaju u navijace? Mene bi bilo sramota da izjavim tako nesto,vec ako imam sta da kazem izacicu tog dana i reci..

Zakljucak: Mozda stvarno ****** preuvelicavaju svoje probleme koje inace svi mi imamo,ali oni se bar trude i bore za nesto,dok mi ko najveci smorovi trpimo i kukamo....
Tako da ja sad sve ovde pozivam na paradu (odredicemo ime),dana (odredicemo datum), da (oderdicemo vec neki precizniji cilj) :P

Poslednja izmena:
Zanimljivo je da ako se neko ovde usudi da brani ljudska prava, odmah ga proglase za pedera/lezbejku
Што се та педерска алијанса није солидарисала па скупила паре као нпр бајкери и донирала сиромашној деци са Косова пакетиће или помоћ уопште, што није организовала међу својим присталицама добровољно давање крви, неку акцију против наркоманије, алкохола, пушења.......уопште неку хуману и здраву ствар.

Можда би ми нормални мало благонаклоније гледали на ту њихову параду :confused:

Heil! rece Gebels u svojoj teoriji da hiljadu puta ponovljena laz postaje prvo poluistina pa zatim opsteprihvacena istina...
Srecom da postoji ignore....

Ako si zeleo reci da je laz nesto sto sam napisao, molio bih te da objasnis na sta mislis i da argumentujes.

Сад ће Демијан777 да прећути док се не заборави мој пост.

Чекам његов одговор.....

Zasto mislis da cu da precutim?
Ako ti nekad nisam odgovorio, izvinjavam se, to nisam ucinio namerno, i molio bih te da ponovis pitanje/pitanja.
Cesto odgovaram na veci broj postova, pa je moguce da neki previdim, nadam se da razumes.
Takodje, nekada nisam na forumu.

Кад кажеш Србија је потписала на кога то мислиш? Можда на неке политичаре али не на грађане јер нас нико ништа није питао а да је питао било би као и у анкети коју видиш горе
Да не мислиш можда да им им треба од пореских обвезника одвајати паре да би се јадни дискриминисани педери едуковали ?
А хиљаде људи сваким даном остаје без посла.

Где је ту памет ?

Nekada je vecina ljudi u Srbiji bila protiv toga da se zene skoluju, da imaju pravo glasa, ali na srecu, to se promenilo.
Gej ljudi ne traze nikakva prava veca od hetero ljudi, vec da se postuju i njihova.

Ja ne raspolazem finansijama ove zemlje, ali smatram da su obrazovanje i edukacija i borba za postovanje ljudskih prava i protiv diskriminacije neke od osnova humanog,i demokratskog drustva i da u edukaciju i obrazovanje treba ulagati.

Pritom ne mislim samo na edukaciju o homofobiji, nego edukaciju uopste, i koja treba da uci toleranciji prema razlicitostima i da se ne vrsi diskriminacija ljudi zbog predrasuda.

Odakle tebi informacija das sam ja promoter? Ne treba iznositi tvrdnje bez dokazа.

Немој да вређаш моју интелигенцију! :evil:
Од маја месеца форумашима испираш мозак својим ступидним текстовима и убеђивањима, наоружан си разноликим промотивним материјалом, и само немој да трућаш да ниси обучен од стране твоје топле браће да нас медијски препадаш и шириш изопачену пропаганду.:rtfm:

Kako ja to "ispiram mozak", i sta to znaci?
Ja samo iznosim svoje misljenje, kao i ostali korisnici, i trudim se da bude argumentovano.

Mozes li navesti bar jedna moj post za koji smatras da je "promotivni materijal" i da objasnis zasto.

Ako mislis na homoseksualnost, ona se ne moze "promovisati", jer nije licni izbor, niti se prenosi.
To je kao "promovisati" boju ociju ili poreklo. To je besmisleno.

Ako mislis na to sto smatram da treba postovati ljudska i zakonska prava gej ljudi, istina je da to smatram, kao i da treba postovati ljudska i zakonska prava svih gradjana bez diskriminacije, ali to ne bih nazvao "promovisanjem" ili "propagandom", vec teznjom ka humanosti i toleranciji.

Ako si pod "и само немој да трућаш да ниси обучен од стране твоје топле браће да нас медијски препадаш и шириш изопачену пропаганду" mislila na to da dobijam novac za to sto pisem postove na ovoj temi, mozes li da izneses dokaz za svoje tvrdnje?

Mislim da ne treba iznositi tvrdnje o nekome bez dokaza.

Демијане, ти мали мишу,

Zasto me tako nazivas? Nema potrebe za uvredama.

боље иди и тражи одело за бал вампира које ти је скројио Версаћи, па се продуцирај до миле воље... заједно са својом братијом стићи ћете само до Трга републике, а тад ми наступамо! :think:
Ко бре, прети... Лидерууу, где си тата?! :whistling:
attachment.php
Овај смајли је заштитни знак педроса... :klap:
:bye:

Ako si pod "balom vampira" mislila na gej paradu, nema potrebe za uvredama.
Mozda gresim, ali imam utisak da imas veliku netrpeljivost prema gej ljudima.
Zamolio sam te da mi obrazlozis otkud tvoj stav prema njima, ali to nisi ucinila.
Zasto i da li ti je lakse da pozivas na nasilje prema gej ljudima, nego da objasnis otkud ta netrpeljivost, sta je njen razlog.
Ja razumem ljudi u Srbiji odrastaju uz brojne predrasude, ali razuman covek se trudi da ih se oslobodi.
Razumem da je u Srbiji teska ekonomska situacija, i ona ne zaobilazi ni gej ljude, ali to ne znaci da ljudi treba svoje frustracije i agresiju da iskaljuju nad neduznim ljudima, bili oni gejevi ili neki drugi.

Што се та педерска алијанса није солидарисала па скупила паре као нпр бајкери и донирала сиромашној деци са Косова пакетиће или помоћ уопште, што није организовала међу својим присталицама добровољно давање крви, неку акцију против наркоманије, алкохола, пушења.......уопште неку хуману и здраву ствар.

Na to sam vec odgovorio:

demijan777:
Gej organizacije zasigurno vec imaju mnogo posla da se bore protiv diskriminacije gej ljudi i da smanje homofobiju u Srbiji, da bi se pored toga bavili i jos nekim akcijama. Ipak, gej organizacije u Srbiji saradjuju sa velikim brojem udruzenja i organizacija protiv diskriminacije.
Npr, u manifestu Gej-Strejt Alijanse stoji
Zalazemo se za za slobodno društvo, suzbijanje nasilja i svih vidova diskriminacije, skidanje stigma i davanje jednakih šansi svim građankama i građanima, te ravnopravno ostvarivanje prava….
http://gsa.rs/cms-run/index.php?opti...59#solidarnost

Inace, bilo je slucajeva da je gej muskarcima bilo zabranjeno da dobrovoljno daju krv, o tome se mozes informisati:

http://www.gsa.org.rs/cms-run/index...jnog-davanja-krvi&catid=34:vestidyn&Itemid=61

Poslednja izmena od moderatora:
E..demijane,jesi ti *****?

Ма, не, само ти се чини! :whistling:
Ем си педер, ем добијаш и лову за то... па, то има само у мајчици Србији! :roll:

П.С. Демијане, пошто смо се већ упознали и '' питали за здравље'', шта мислиш о томе да ти поставиш своју најновију фотку ( ја своју имам у профилу), па да видим са киме ја то млатим празну сламу... :mrgreen:

Да не мислиш можда да им им треба од пореских обвезника одвајати паре да би се јадни дискриминисани педери едуковали ?
А хиљаде људи сваким даном остаје без посла
Ja ne raspolazem finansijama ove zemlje, ali smatram da su obrazovanje i edukacija i borba za postovanje ljudskih prava i protiv diskriminacije neke od osnova humanog,i demokratskog drustva i da u edukaciju i obrazovanje treba ulagati.
Ако би било по приоритетима педери би реално били на последњем месту. Толико њих легне да спава гладно а Ви би сте још и паре за едукацију........

Ако би било по приоритетима педери би реално били на последњем месту. Толико њих легне да спава гладно а Ви би сте још и паре за едукацију........

Gej ljudi u Srbiji kao i svi drugi gradjani trpe ekonomsku krizu, s tim da su oni dodatno diskriminisani.
I oni su gladni koliko i svi drugi, s tim da se jos svakodnevno suocavaju sa diskriminacijom, i raznim oblicima nasilja.

Govorio sam o tome da je potrebna edukacija, kao vid prevencije od nasilja.
Bilo da je to nasilje nad zenama, decom, ili gej ljudima .
Da je potrebno informisati se da se ne bi zbog predrasuda vrsila diskriminacija.
Gej ljudi ne traze nikakva veca prava od ostalih ljudi.

Ako drzava nema novca, ili ako je kriza, to nije razlog, niti opravdanje za nasilje nad neduznim ljudima.

Realno, demokratija ne postoji.

Ako u drustvu nije demokratija, to ne znaci da joj ne treba teziti, i ako nije humano, ne znaci i nije izgovor, niti opravdanje da treba biti nehuman.

Poslednja izmena:
da li si svestan da toga nije bilo samo u srbiji?:)

U pravu si, i na srecu, danas su se zene izborile za ta svoja prava.

sto se tiche drugog
nepristrasan izvor nema sta:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

sa doticnog izvora:D

:hahaha::hahaha::hahaha:
za ovo prvi put cujem a koliko puta sam davao krv::D

Ako imas drugacije informacije, molio bih te da ih izlozis, nemam nista protiv toga. Drago bi mi bilo da se danas ne vrsi i taj vid diskriminacije prema gej ljudima u Srbiji.

Evo jos jedne vesti na tu temu, da lezbejkama ranije u Srbiji nije bilo dozvoljeno davanje krvi,

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=11&dd=18&nav_id=220389&nav_category=12

ali se to, na srecu, izgleda promenilo. :)

Poslednja izmena:

Где је одговор на моје питање демијане777 ?

Где је хуманост ових твојих педера и лезбејки ?

Ви би сте ако може само да се огребете за неку кинту :roll:

Clan 21 Zakona o zabrani diskriminacije :
Usvojeni član glasi: "Seksualna orjentacija je privatna stvar i niko ne može biti pozvan da se javno izjasni o svojoj seksualnoj orijentaciji. Svako ima pravo na slobodu izražavanja svoje seksualne orjentacije, a diskriminatorsko postupanje zbog takvog izjasnjavanja je zabranjeno".

:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back