Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.598
Сад ће Демијан777 да прећути док се не заборави мој пост.
Чекам његов одговор.....

Чекам његов одговор.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opa `suplja tikva sama zveci`,znaci taj si...
necu doci tog dana iz dva razloga
1. jer nisam gej, ja sam normalna/prirodna osoba koja voli suprotni pol
2.ne bih mogla da podnesem da gledam uzivo kako se ulicama paradira i propagira ono sto nije normalno.
tog nesretnog dana ce biti ugrozeno moje osnovno pravo-sloboda kretanja.
iskreno verujem u navijace
a i u policajce

posto njega nema evo ja cuСад ће Демијан777 да прећути док се не заборави мој пост.
Чекам његов одговор.....
 neka ravnoteza ipak mora postojati
 neka ravnoteza ipak mora postojati 

Што се та педерска алијанса није солидарисала па скупила паре као нпр бајкери и донирала сиромашној деци са Косова пакетиће или помоћ уопште, што није организовала међу својим присталицама добровољно давање крви, неку акцију против наркоманије, алкохола, пушења.......уопште неку хуману и здраву ствар.Zanimljivo je da ako se neko ovde usudi da brani ljudska prava, odmah ga proglase za pedera/lezbejku

Heil! rece Gebels u svojoj teoriji da hiljadu puta ponovljena laz postaje prvo poluistina pa zatim opsteprihvacena istina...
Srecom da postoji ignore....
Сад ће Демијан777 да прећути док се не заборави мој пост.
Чекам његов одговор.....
Кад кажеш Србија је потписала на кога то мислиш? Можда на неке политичаре али не на грађане јер нас нико ништа није питао а да је питао било би као и у анкети коју видиш горе
Да не мислиш можда да им им треба од пореских обвезника одвајати паре да би се јадни дискриминисани педери едуковали ?
А хиљаде људи сваким даном остаје без посла.
Где је ту памет ?
Odakle tebi informacija das sam ja promoter? Ne treba iznositi tvrdnje bez dokazа.
Немој да вређаш моју интелигенцију!
Од маја месеца форумашима испираш мозак својим ступидним текстовима и убеђивањима, наоружан си разноликим промотивним материјалом, и само немој да трућаш да ниси обучен од стране твоје топле браће да нас медијски препадаш и шириш изопачену пропаганду.
Демијане, ти мали мишу,
боље иди и тражи одело за бал вампира које ти је скројио Версаћи, па се продуцирај до миле воље... заједно са својом братијом стићи ћете само до Трга републике, а тад ми наступамо!
Ко бре, прети... Лидерууу, где си тата?!
Овај смајли је заштитни знак педроса...

Што се та педерска алијанса није солидарисала па скупила паре као нпр бајкери и донирала сиромашној деци са Косова пакетиће или помоћ уопште, што није организовала међу својим присталицама добровољно давање крви, неку акцију против наркоманије, алкохола, пушења.......уопште неку хуману и здраву ствар.
Можда би ми нормални мало благонаклоније гледали на ту њихову параду
demijan777:Gej organizacije zasigurno vec imaju mnogo posla da se bore protiv diskriminacije gej ljudi i da smanje homofobiju u Srbiji, da bi se pored toga bavili i jos nekim akcijama. Ipak, gej organizacije u Srbiji saradjuju sa velikim brojem udruzenja i organizacija protiv diskriminacije.
Npr, u manifestu Gej-Strejt Alijanse stoji
Zalazemo se za za slobodno društvo, suzbijanje nasilja i svih vidova diskriminacije, skidanje stigma i davanje jednakih šansi svim građankama i građanima, te ravnopravno ostvarivanje prava….
http://gsa.rs/cms-run/index.php?opti...59#solidarnost
E..demijane,jesi ti *****?

Да не мислиш можда да им им треба од пореских обвезника одвајати паре да би се јадни дискриминисани педери едуковали ?
А хиљаде људи сваким даном остаје без посла
Ако би било по приоритетима педери би реално били на последњем месту. Толико њих легне да спава гладно а Ви би сте још и паре за едукацију........Ja ne raspolazem finansijama ove zemlje, ali smatram da su obrazovanje i edukacija i borba za postovanje ljudskih prava i protiv diskriminacije neke od osnova humanog,i demokratskog drustva i da u edukaciju i obrazovanje treba ulagati.
Ако би било по приоритетима педери би реално били на последњем месту. Толико њих легне да спава гладно а Ви би сте још и паре за едукацију........
Realno, demokratija ne postoji.
Nekada je vecina ljudi u Srbiji bila protiv toga da se zene skoluju, da imaju pravo glasa, ali na srecu, to se promenilo.
Gej ljudi ne traze nikakva prava veca od hetero ljudi, vec da se postuju i njihova.
http://www.gsa.org.rs/cms-run/index...jnog-davanja-krvi&catid=34:vestidyn&Itemid=61

Da bi muškarci u Srbiji dobrovoljno dali krv moraju da otkriju svoje seksualno opredeljenje

Додатно дискриминисани.......опа батоGej ljudi u Srbiji kao i svi drugi gradjani trpe ekonomsku krizu, s tim da su oni dodatno diskriminisani.

da li si svestan da toga nije bilo samo u srbiji?
sto se tiche drugog
nepristrasan izvor nema sta
sa doticnog izvora
za ovo prvi put cujem a koliko puta sam davao krv:

Што се та педерска алијанса није солидарисала па скупила паре као нпр бајкери и донирала сиромашној деци са Косова пакетиће или помоћ уопште, што није организовала међу својим присталицама добровољно давање крви, неку акцију против наркоманије, алкохола, пушења.......уопште неку хуману и здраву ствар.
Можда би ми нормални мало благонаклоније гледали на ту њихову параду

E..demijane,jesi ti *****?

Ви би сте ако може само да се огребете за неку кинту

...sad ti ne rekoh....ah, šta ćeš.....