Astrodita
Domaćin
- Poruka
- 4.933
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ako su i u zakonu zasticeni, koja su im to pederska prava ugrozena?
Ocigledno je da samo hoce da provociraju normalan narod
Onda zasluzuju svaku batinu koju ce nesumnjivo da dobiju![]()
E savo aj budi drug nesto sam povredjen ovih dana..dolaze mi ove dve drugarice iz svedske kojima treba neko da pokaze gde je dobar provod i lepotu nase grude..imaju kesh bice u hotelu..ako nemas auto uzece rentacar..ne moras s njima na gay paradu one su tu samo da podrze slobodu izrazavanja..sex ti je sa njih dve zagarantovan vole da experimentisu..nadam se da ti nece biti gadno da ih gledas kako se maze pred tobom
![]()

E bas me zanima ko bi im dao podrsku od javnih licnostiКада би рецимо популација вуновлачара организовала параду, убеђен сам да би се на њој окупило много више људи. Додуше, вероватно не би било стотинак јавних личности да то подржи, јел Боже мој, коме још требају вуновлачари!

E savo aj budi drug nesto sam povredjen ovih dana..dolaze mi ove dve drugarice iz svedske kojima treba neko da pokaze gde je dobar provod i lepotu nase grude..imaju kesh bice u hotelu..ako nemas auto uzece rentacar..ne moras s njima na gay paradu one su tu samo da podrze slobodu izrazavanja..sex ti je sa njih dve zagarantovan vole da experimentisu..nadam se da ti nece biti gadno da ih gledas kako se maze pred tobom
![]()

Биће да је такоOcigledno da nisu naletele na pravo musko pa se snalaze (jadne) kako znaju i umeju

Zelite ovo na ulicama Beograda?
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
Upozoravam,slike su uzasne !......UZASNE.....! Da ne bude posle nisam rekao.....
U Srbiji...nikad !

orgijati na ulicama grada

Ministar hoce sigurno......al kuci ili kancelariji u koznoj fotelji
Bolje vidi sa ovim momcima iz interventne![]()
Ne znam ni da ce oni bas biti ludi da uskoce da pomognu... 

Ma daj,San Francisco,tamo vise nije ni normalno biti gay(stoji tamo da je to fetish parada),a hetero su tamo davno izumrliZelite ovo na ulicama Beograda?
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
Upozoravam,slike su uzasne !......UZASNE.....! Da ne bude posle nisam rekao.....
U Srbiji...nikad !

Zasto ne izaci u susret mladim damama i pokazeti im cari Srbije?
Ubedjen sam da posle provedene noci sa nama dvojicom vise nece biti gey, cak ce i posteti pravi protivnici istog
Ocigledno da nisu naletele na pravo musko pa se snalaze (jadne) kako znaju i umeju![]()
Pa cekaj kako si sad u njihovom slucaju tako brizan i naso im bi se pri ruci..de nestade ona silina i kamenovanje![]()

Pa ne vidim ni jedan razlog zasto ne pomoci posrnulim devojkama da ih izvedemo na pravi put.![]()