gost 47277
Domaćin
- Poruka
- 3.038
"Martin's UK publishers have a provisional date of April 2009"
aleluja

(pu pu pu da ne ureknem i ovaj put ...
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Martin's UK publishers have a provisional date of April 2009"

)
Natempiracu se da poslednju knjigu procitam u aprilu pa da se odmah bacim na Dance. Ako izadje uopste...
Sta bre 2015?! Ne znam da li cu ja dotle da pozivim, a kamoli on!
Да ли Плес са змајем или Плес змајева - не знам.
пре 2 године, не мање) залепила сам се и у једном даху прочитала ту књигу и остале... Судар краљева, Олуја мачева, Гозба за вране... И одмах сам желела још да читам, и ишла у библиотеке и књижаре распитивала се, и сад готово одустала. Тј. нисам, када будем угледала наставак прочитаћу га, али биће јако тешко поново ући у радњу јер књиге су имале заједно, око 3 4 хиљаде страница ако се не варам. Само 1 и други део су били тешки 1 000. Не бих се враћала поново на читање истог... а можда и бих, видећу.
Пошто се овде уопште не води ужарена расправа тешко да ћу се ичега сетити кроз разговр.E,hvala bogu,forum o PLIV-u na srpskom.Obozavam ove knjige,sve sam ih procitao po tri puta i sad krecem ispocetka.Nego,omiljeni likovi su mi kralj Robert (cak iako je mrtav),Tirion i Oberin Martel (i on je mrtav,bedak),naravno posle nekih 10 praznih mesta idu Deni,Dzon i Arja.Kuca za koju navijam su Grejdzoji,mada ne mislim da imaju neke vece sanse,,jedina uteha su mi Juron i Zmajski rog.Sto se tice Azor Ahaia,verujem da se nece pojaviti u narednoj knjizi (ako je Martin uopste napise dok ne umre),ipak moguce je da se pojave Deca.kao Kao argumente za to imam Hladnorukog,Trooku vranu i celo ono Brenovo putovanje iza Zida.