George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Stvarno bi bilo lepo kada bi se to uskoro dogodilo...
Procitala sam sve delove vec dva puta, neke i tri, ali svejedno mi predstoji mogucnost zaboravljanja, ako se on uskoro ne smisli da radi nesto povodom izdavanja knjige....
Covek je stvarno smarac zesci.... iako su mu knjige neverovatne...lol

HBO has given the production order.

They will be filming the pilot episode of A GAME OF THRONES.

It's just the pilot so far. They'll need to see that before they decide whether to proceed with a full season's episodes. So let's all hope the pilot will kick serious ass.

It should. David Benioff and Dan Weiss did a terrific job with the script. And yes, all of you can relax, it's very faithful. Dan and David will be the executive producers for the pilot and (we hope) the eventual series.

More details when I have 'em. The news is very fresh. HBO just issued their own press release, which should be up on their website soon, if it's not there already.

Winter is coming to HBO. Hot damn.

http://grrm.livejournal.com/58155.html

Bar se oglasio da stavi do znanja da je ziv :klap:

Каква серија сад? Вдим да се неки овде жале на датум издавања нове књиге. Искрено, ја се више ни не сећам која треба да изађе. :lol: Да ли Плес са змајем или Плес змајева - не знам.
Када сам узела да читам Игру престола (а то беше давно :think: пре 2 године, не мање) залепила сам се и у једном даху прочитала ту књигу и остале... Судар краљева, Олуја мачева, Гозба за вране... И одмах сам желела још да читам, и ишла у библиотеке и књижаре распитивала се, и сад готово одустала. Тј. нисам, када будем угледала наставак прочитаћу га, али биће јако тешко поново ући у радњу јер књиге су имале заједно, око 3 4 хиљаде страница ако се не варам. Само 1 и други део су били тешки 1 000. Не бих се враћала поново на читање истог... а можда и бих, видећу.:neutral: Пошто се овде уопште не води ужарена расправа тешко да ћу се ичега сетити кроз разговр.

E,hvala bogu,forum o PLIV-u na srpskom.Obozavam ove knjige,sve sam ih procitao po tri puta i sad krecem ispocetka.Nego,omiljeni likovi su mi kralj Robert (cak iako je mrtav),Tirion i Oberin Martel (i on je mrtav,bedak),naravno posle nekih 10 praznih mesta idu Deni,Dzon i Arja.Kuca za koju navijam su Grejdzoji,mada ne mislim da imaju neke vece sanse,,jedina uteha su mi Juron i Zmajski rog.Sto se tice Azor Ahaia,verujem da se nece pojaviti u narednoj knjizi (ako je Martin uopste napise dok ne umre),ipak moguce je da se pojave Deca.kao Kao argumente za to imam Hladnorukog,Trooku vranu i celo ono Brenovo putovanje iza Zida.

E,hvala bogu,forum o PLIV-u na srpskom.Obozavam ove knjige,sve sam ih procitao po tri puta i sad krecem ispocetka.Nego,omiljeni likovi su mi kralj Robert (cak iako je mrtav),Tirion i Oberin Martel (i on je mrtav,bedak),naravno posle nekih 10 praznih mesta idu Deni,Dzon i Arja.Kuca za koju navijam su Grejdzoji,mada ne mislim da imaju neke vece sanse,,jedina uteha su mi Juron i Zmajski rog.Sto se tice Azor Ahaia,verujem da se nece pojaviti u narednoj knjizi (ako je Martin uopste napise dok ne umre),ipak moguce je da se pojave Deca.kao Kao argumente za to imam Hladnorukog,Trooku vranu i celo ono Brenovo putovanje iza Zida.

Robert, Tirion i Oberin, nisu li oni apsolutno najveći kurviši u svih 4 knjige?z:)
Meni su također Oberin i Tirion dobri, dok je Robert samo glup, svi ga vozaju...

Da,istina je da se sva trojca samo kurvaju...ali Tirion je genije i,bar koliko ja mislim,najduhovitiji lik u knjizi.Oberin je cool koliko god neko moze biti,lik je bio trovac,ubica,najamnik i potpuno neustrasiv.A Robrta sam zavoleo zbog njegove recenice:"Ubila me svinja.Trebalo bi da se smejem,ali me suvise boli",koliko ima ljudi koji bi tako prokomentarisali svoju smrt?

Srećna Nova godina svima koji je slave, a kao novogodišnji pokon od mene, najava za koju mi je izvor jedan strani književni agent: A Dance with Dragons kreće u prodaju na američkom tržištu 27. oktobra 2009. godine. Za neupućene, reč je o novom nastavku Martinove "Pesme leda i vatre". Nadajmo se...

Back