George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Vidim da ste svi kivni, ja sam čak pre nekoliko godina na nekim drugim forumima takođe videla da se dovodi u pitanje izlazak nastavka...
Sad više ne znam ni šta treba da izađe. Mislim da je poslednji deo koji je kod nas izašao bio Gozba za vrane, ja sam to čitala i tu sam stala naravno zato što više nije bilo nastavaka.
Koji je sledeći? Ples sa zmajem, tako nešto?
Inače, mnogo mi se svideo Martin, u jednom dahu sam pročitala prva dva dela.

Pa poslednji deo Vukodava je odavno napisan samo treba ovi iz lagune da ga prevedu.izdali su najavu za knjigu ali nisu rekli kad izlazi.nadam se da ce cetvrti deo biti bolji od treceg koji je pravo sranje

Prve dve su pratile isključivo Vukodava, tako da treća ispada iz koncepta.
To je ono što te iznenadi kada počneš da je čitaš. Ako joj daš šansu,onda je sasvim ok.
Osim što je tanka. Morala je nekako da nastavi neke priče. Ili kako je tetka rekla,
prepuna je dobre filozofije.
A od PLIV-a, i ja polako dižem ruke, kao što sam digao i od Točka.
Možda se naljutim pa ja napišem nastavak. ;)

Prve dve su pratile isključivo Vukodava, tako da treća ispada iz koncepta.
To je ono što te iznenadi kada počneš da je čitaš. Ako joj daš šansu,onda je sasvim ok.
Osim što je tanka. Morala je nekako da nastavi neke priče. Ili kako je tetka rekla,
prepuna je dobre filozofije.
A od PLIV-a, i ja polako dižem ruke, kao što sam digao i od Točka.
Možda se naljutim pa ja napišem nastavak. ;)

pa na kraju ce se desiti kao sto se desilo piscu tochka :evil:
i onako su tu neko godishte :lol:

Pa kako da bude u pripremi kad jos nije izasla knjiga. Moraju da sklope ugovor. Pa da prevedu knjigu. A to prevodjenje u Laguninom slucaju traje duze nego da se napise knjiga. Plus oni imaju neku svoju politiku da cepaju knjige u dva dela. Valjda da uzmu vise love i tako sve slicno tome. Mislim kad dodje do toga Amazon ili eventualno IPS... Niko nece cekati Lagunu.

Back