George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Trazila je od Piselija mesecev caj,koji se pije samo zbog nezeljene trudnoce,a Sersei je to htela da iskoristi protiv nje na sudu.

Ahaa... Jeste,.jeste:idea: Iz tvog posta sam skontala da je trudna, sto znaci ipak nije slucaj.
I meni su mnoge stvari isparile iz secanja,npr na samom kraju Gozbe,Sem se upoznaje sa nekim ucenikom arhimestra Marvina,i lik mu se predstavlja kao "Pejt, kao svinjar iz jedne pesme". Znam da se taj lik pojavio vec negde u prici ali nikako mi ne dolazi u glavu kad i gde. Valjalo bi obnoviti materiju pre izlaska Plesa. Ko ce da ceka do septembra...

pre par dana sam ponovo krenuo sve od pocetka Igra prestola mi sada posle dve godine izgleda kao neka nova knjiga,kada poznajes likove neki detalji o njim koje sam zaboravio ili jednostavno nisam primetijo sada su me iznenadili. sada sam potpuno ubedjen da je Dzon,Lienin sin.

Salim se za Ariju:)Samo,toliko puta je pravila gluposti u onom nazovi manastiru,tako da me nije ni zacudilo sto je oslepela.Ja sa mislio da ce i nju Martin da izbaci iz price,ali eto,samo je oslepeo i to predpostavljam nesto privremeno...Sto se tice Lijene i njenog sina,i citajuci ovaj forum,definitivno sam poceo da se slazem sa tim da je njen sin Snezni.Pitanje je sad ko mu je otac:) vec sam napisao da kako mislim da je otac Margerinog deteta loras.Svi znamo ko je otac Serseine dece,pa ako je stvarno otac Sneznom, Edard, kao sto se prica u knjizi,a ovamo nezvanicno majka Lijena pa to je onda teza perverzija...Neka sam uspeo da svarim to sa Targarjenima i sa Sersei,ali ovo...E,da,jedini lik koji mi ide na zivce je Kejtlin.Vecito se ponasala kao kucka,pa cak i sada kada je polu -ziva.Trebali su njoj da zasiju jezovukovu glavu, hehe..Pozdrav!!!

Jok,taj liq je rekao samo da je on Dzonov brat po mleku,tj. da su imali istu dojilju. A posto je Lijena umrla neko je svakako morao da doji Dzona.... Postoje mnoge loode teorije so se tice PLIV-a ali jedina oko koje se skoro svi citaoci slazu je da je Dzon sin Regara i Lijene.... Prilicno sam siguran da je ta teorija tacna... :)

ma znam da su oni braca po mleku...ali u svim opisima dzona opisuju kao isti ned nema nijedan deo njega koji podseca na targarjene....a i sto onda ned ne zeli da prica o vili....u igri prestola ima ona scena kad robert i ned jasu i raspravljaju o svojim ljubavnicama i kopiladima.......a i lijena je nedu rekla dok je umirala obecaj mi nede...da ce je sahraniti u kripti...da je dzon njen sin sigurno bi rekla nesto o sinu......

ljudi kad ste vi online...nikako da uhvatim vise vas da chetujem o knjizi

u al sam se raspisala.....e lave aj mi posaljes slike na phoneix1993@hotmail.com
a ko ima msn nek me doda
pozzz za sve
P.S. zasto uvek moram da cekam da mi neko odobri komentar????????

Lijenine reci ,,obecaj mi Nede..." su se odnosile na obecanje da nece nikome reci istinu o Dzonu jer bi ga ubili sto je Targarjen. Robert ga nebi postedeo. a sumljam da je Regar silovao Lijenu,mislim da je ona htela to,jer u jednom od Nedovih secanja na nju ona za Roberta kaze ,,njega nikada ne moze zadrzati samo jedna zena" mislim da ga nije htela za muza samo nije mogla da mu kaze jer mu je bila obecana a on ju je voleo.

Back