George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

Hey swima, ja sam nov ovde na forumu, ali sam procitao sve knjige po nekoliko puta, Martin je car! Jos samo kad bi se smilovao da napise Ples sa Zmajevima, malo me je iznervirao sto je izbacio Deni, Dzona & Tiriona iz Gozbe za vrane, oni su daleeeeeko zanimljiviji likovi od Sersei i kompanije

Izdaće ga Laguna,ako budemo imali sreće na proleće sledeće godine!

Pazi, prvo mora Martin da ga napise, ali ono kad je rekao da je pas pojeo ili nesto slicno ... :confused:

Poslednja izmena od moderatora:
Iskreno, ta prica za Margeri mi ne mirise bas najbolje. Targarjeni se vencavali sa svojim sestrama; Sersei ima troje dece sa svojim bratom; sad jos i Margeri i Loras... Sto je mnogo, mnogo je. To sa bracom i sestrama pocinje da biva bezveze. Do kraja ce svako da se ozeni svojom sestrom i svi srecni, svi zadovoljni. Ako je Margeri trudna ne verujem da je otac Loras nego neko drugi, samo je pitanje ko.

ja ne verujem da je gej ni da je potomak tudjina. On je iz Visokog Sada ako niste zaboravili,
a sa kojom je bio mozemo samo da nagadjamo, ali ja ne verujem da je to bila margeri iz razloga koje sam ranije navela.
To da mu je jedino beli plast bitan ne treba ni pomisliti. To se jednostavno ne uklapa u Martinov stil pisanja.

Back