Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
Margerina beba?
Upravo sam zavrsila Gozbu za vrane i nesto se ne secam da se spominje njena trudnoca... Mozda mi je promaklo,gde se to tacno spominje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazila je od Piselija mesecev caj,koji se pije samo zbog nezeljene trudnoce,a Sersei je to htela da iskoristi protiv nje na sudu.
Iz tvog posta sam skontala da je trudna, sto znaci ipak nije slucaj.
.Ne znam sta da uzmem da citam...Uzeo bih neku knjigu vezanu za Ferun , Forrgaten Realms,medjutim niti poznajem pisce,niti nesto verujem da su nasi radili prevod a i cuo sam da su knjige uglavnom lose...Sta da citam?! Vidim ja da mi ne gine Tolikin...

Arja biva zrtvovana bogu ,,sa mnogo lica'' i umire![]()

Samo,toliko puta je pravila gluposti u onom nazovi manastiru,tako da me nije ni zacudilo sto je oslepela.Ja sa mislio da ce i nju Martin da izbaci iz price,ali eto,samo je oslepeo i to predpostavljam nesto privremeno...Sto se tice Lijene i njenog sina,i citajuci ovaj forum,definitivno sam poceo da se slazem sa tim da je njen sin Snezni.Pitanje je sad ko mu je otac
vec sam napisao da kako mislim da je otac Margerinog deteta loras.Svi znamo ko je otac Serseine dece,pa ako je stvarno otac Sneznom, Edard, kao sto se prica u knjizi,a ovamo nezvanicno majka Lijena pa to je onda teza perverzija...Neka sam uspeo da svarim to sa Targarjenima i sa Sersei,ali ovo...E,da,jedini lik koji mi ide na zivce je Kejtlin.Vecito se ponasala kao kucka,pa cak i sada kada je polu -ziva.Trebali su njoj da zasiju jezovukovu glavu, hehe..Pozdrav!!!

ma ja sam pametnica...ozbiljno vas pitam kad vi blejite ovde???
eeee pa lave jer mogu te slike???

nisam bila dugo na forumu, ali vidim da se isto pitanje vrti...ko su Dzonovi roditelji... nisam ni ja verovala, ali kad sam procitala knjige po 3 put, nekako nema sumnje...Regar i Lijena..