Hurin
Primećen član
- Poruka
- 745
Verovatno misli na onog sto jase losa, koji je prvo naisao na Sema i divljanku,a kasnije vodio Brena i ono dvoje mocvaraca kod dece sume.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaah Coldhands. Verovatno nije Benjen, jer je Coldhands ubijen "davno". Benjen je nestao samo dve-tri godine pre nego sto se pojavio Coldhands.Verovatno misli na onog sto jase losa, koji je prvo naisao na Sema i divljanku,a kasnije vodio Brena i ono dvoje mocvaraca kod dece sume.
A ko je u stvari taj hladnoruki?Aaaah Coldhands. Verovatno nije Benjen, jer je Coldhands ubijen "davno". Benjen je nestao samo dve-tri godine pre nego sto se pojavio Coldhands.
Jos uvek se ne zna.A ko je u stvari taj hladnoruki?
nemoj da mi kazes molim tejer jos nisam zavrsio prvu a tek planiram da kupim drugu knjigu a u medjuvremenu planiram da gledam trecu sezonu tako da sam prebukiran.ahahahah
ali kako kad jos nisam zavrsio prvu.ja bih kupio sve knjige odjednom ali brate treba mi 5 crvenih a kako ce da dodje do njih kukavni student![]()
Meni uopste ne smeta, iako je tempo price smanjen, zato sto znam da se jako upetljao i da mora da se raspetlja da bi nastavio zamisli za pricu. Sledeca knjiga ce biti bolja, dok poslednja definitivno biti vrhunac serijala, barem po meni.pa ono...eKnjiga moze da prodje pa posle kupuj da umiris savest mada...debeli motorac je toliko smorio da mi je zao i do sada datog novca za njegove knjige - ne zasluzuje ovoliku paznju.
A ko je u stvari taj hladnoruki?
e knjigu nisam navikao da citam jer mi smeta toliko buljenje u monitora ovako kupovacu polako polako mislim godisnje po komad dva pa cu da procitam sve dok izadje poslednja hahahah
nije ti losa ideja
- - - - - - - - - -
mozda bi trebali da posaljemo martinu jedan predlog da uzme neke ideje iz nase istorije.