George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

pa ono...eKnjiga moze da prodje pa posle kupuj da umiris savest mada...debeli motorac je toliko smorio da mi je zao i do sada datog novca za njegove knjige - ne zasluzuje ovoliku paznju.
Meni uopste ne smeta, iako je tempo price smanjen, zato sto znam da se jako upetljao i da mora da se raspetlja da bi nastavio zamisli za pricu. Sledeca knjiga ce biti bolja, dok poslednja definitivno biti vrhunac serijala, barem po meni.

Takodje u seriji se nece osetiti toliko smanjenje tempa, jer price idu paralelno.

e knjigu nisam navikao da citam jer mi smeta toliko buljenje u monitor:eek: a ovako kupovacu polako polako mislim godisnje po komad dva pa cu da procitam sve dok izadje poslednja hahahah

ja sam preko usr4nog vip-a uzeo mobilnni sa 4.3 inca ekranom i prebacio veliki broj epub knjizica...imam zaliha za naredne 2-3 godine.
kindle nisam hteo da jurim posto bih morao da konvertujem formate a na mobilnom mi je sasvim ok, tableti su mi smor za nosenje. trenutno ubijam vreme raymond feist-om (ustedeo sam bar 12Krsd-a :))
nije lepo ali jbga...snalazimo se kako umemo. ionako sam se smorio u poslednje vreme. puko kes za tvrdo koriceni A Dance with Dragons na engleskom cim je izasao i na silu sam je procitao. tyrion mi je jedan od poslednjih zanimljivih likova a i delovi sa njim su bili prokleto dosadni.

Back