Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Ples sa zmajevima, u prodaji od 2. marta.
![]()
Sviđaju mi se korice. Je l' to prevodilac samoinicijativno daje naslove svakom delu knjige, kao što je radio za Oluju mačeva
Nadam se da je povez dovoljno čvrst.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ples sa zmajevima, u prodaji od 2. marta.
![]()
Sa mnom isti slučaj. A Ples mi je nivou Gozbe.Meni su prve tri knjige bile za desetku, Gozba za vrane mi je malo pala u kvalitetu.

Čitam, imam još dosta ali čini mi se da malo razvlači radnju... Skoro sam i zaboravio na neke omiljene likove poput Davosa...
Ne znam šta je pisac naumio sa Stanisom. Stanis mi deluje previše krut, tvrdoglav i zadrt, da bi mogao biti bilo kralj ujedinitelj, bilo
neko ko će zaustaviti Tuđine... Malo smara sa poglavljima s Tirionom, stalno prebira po sećanjima o Tiši i ocu, Tirion koga se ja sećam
iz ranijih delova je čvrst, pragmatičan čovek. Takođe i sa Deneris, voleo bi da malo sve to ubrza, imam osećaj da će tek u
osamnestoj knjizi stići do Vesterosa
Ima još dosta da se popravi utisak, ali nešto mi ne miriše da će biti kvalitet prve tri.
slazem se u vezi sa tirionom...a nekada sam jedva cekao poglavlja sa njim...

Valjda je Kventina ubacio,da bi videli svi kako plan Dorana Martela propada.Mada je to izizetno glupo,jer nije morao da trosi mastilo,zbog toga.I dalje ne shvatam poentu ubacivanja nesretnog Kventina i njegovu ulogu u priči
Posto sam davno citala drugu knjigu, a sad pratim seriju, treba mi podsetnik.Ja se ne secam da se Stanis povatao sa Melisandrom, tj. secam se da je ona rodila onu senku sto lici na Stanisa, sto je ubila Renlija, ali se ne secam da u knjizi bas pise da je Stanis zaskocio Melisandru. Ajd neko ko se bolje seca neka pomogne.
![]()
nije bilo opisano u knjiz ali je bilo logicno..odnosno medju redovima