George R. R. Martin-Pesma Leda i Vatre

I ne samo Ninaeva, onako en general, pomislio bi kako je covek neki ortodoksni feminista.Te Ninaeva, te Aes Sedai, te Mudre...

Izgledas mi kao osoba koja je dobrano iskusila Epsku fantastiku. :)
Cudi me da ne vidis da je par tih knjiga, sluzilo za opis i uvodjenje u likove. Sto njihovu psihologiju (navike), fizicki izgled, nacin ponasanja i sve ostalo. Naravno, nije samo o tome pisano u knjizi, vec to ulazi u opsirnost dela... :)

Izgledas mi kao osoba koja je dobrano iskusila Epsku fantastiku. :)
Cudi me da ne vidis da je par tih knjiga, sluzilo za opis i uvodjenje u likove. Sto njihovu psihologiju (navike), fizicki izgled, nacin ponasanja i sve ostalo. Naravno, nije samo o tome pisano u knjizi, vec to ulazi u opsirnost dela... :)

Ma ja kapiram to, ali ne kapiram kako neko to moze toliko da trpi?Ajde Lan, on je zaljubljen u nju, ali ovi ostali. :D Licno, mislim da bi se Metov lik, sa njegovim karaktersiticnim ponasanjem, mogao iskoristiti kao neko k'o bi Ninaevi podvaljivao i smestao. :D Cini mi se da bi tako knjiga bila dosta zanimljivija.Ne kazem da nije, ali ovako bi bila dodatno, plus bi se malo u stranu pomerilo to da je Ninaeva Alfa i Omega. :D

eeee mozete li da mi napisete koji deo ide posle Gozbe za vrane, tj koji delovi... I ako ima neko neki link odakle moze da se skinu knjige... Nasla sam Gozbu za vrane prvi deo, ali je hrvatski prevod ***... Secam se da je ranije bio neki sajt gde su nasi ljudi prevodili po poglavljima, ali nema sanse da ga nadjem...

eeee mozete li da mi napisete koji deo ide posle Gozbe za vrane, tj koji delovi... I ako ima neko neki link odakle moze da se skinu knjige... Nasla sam Gozbu za vrane prvi deo, ali je hrvatski prevod ***... Secam se da je ranije bio neki sajt gde su nasi ljudi prevodili po poglavljima, ali nema sanse da ga nadjem...

Posle Gozbe sledi Ples sa zmajevima,ali neces ga naci u prodaji,a ni na netu :D...jer trebalo bi 12. jula da bude objavljen,ako matori ne slaze opet.

vidim da snimaju seriju, i drago mi je...ali s druge strane, mislim da ce se to lose odraziti na njegovo pisanje...steta, bas je prica imala potencijal da postane odlican serijal...

Aa mislim da nece...jer vec vise od 5 godina se ceka nastavak,trebalo je on i pre da bude objavljen,medjutim Debeli se odlucio da izvrsi prepravke...nema potrebe za brigom,samo da ne odapne :mrgreen:

Kao Dzordan :( Ili Mervin Pik... pa da mu neki drugi ljudi pisu zavrsnicu i potpuno skarabudze i promase sve... Ne brinem ja za Let sa zmajevima, to ce sigurno biti ok, nego za naredni deo, nakon njega... Mislim, sumnjam da ce se prica zavrsiti sa Letom... I za taj naredni deo brinem i mislim da u tom smislu serija lose moze da se odrazi na njegovo pisanje...bice puno sugestija, kritika...treba se izboriti sa tim...plasim se da sve ne pojednostavi i svede na spansku seriju... A mozda samo previse brinem :)

Kao Dzordan :( Ili Mervin Pik... pa da mu neki drugi ljudi pisu zavrsnicu i potpuno skarabudze i promase sve... Ne brinem ja za Let sa zmajevima, to ce sigurno biti ok, nego za naredni deo, nakon njega... Mislim, sumnjam da ce se prica zavrsiti sa Letom... I za taj naredni deo brinem i mislim da u tom smislu serija lose moze da se odrazi na njegovo pisanje...bice puno sugestija, kritika...treba se izboriti sa tim...plasim se da sve ne pojednostavi i svede na spansku seriju... A mozda samo previse brinem :)

Mala prepravka,ne Let sa Zmajevima nego Ples :mrgreen: ...Posle Plesa sledi Proleće ako se ne varam.Nadam se da je svestan kako je Džordan skončao,pa u glavi ima vec neke nacrte i planove kako izgleda kraj,jer tu bi u svakom slucaju trebao da podvuče crtu.

Poslednja izmena:
Имајући у виду да је сам Мартин био супервизор целокупног пројекта, верујем да ће бити успешна адаптација. Истина неће бити као књига, али ко зна можда сама серија направи квалитет више и другачије.

Back