placenik
Ističe se
- Poruka
- 2.026
Da se rasplinuo, rasplinuo se. Samo da se ne oda kliseima i ja zadovoljan 
Jedino me nervira ovo cekanje....

Jedino me nervira ovo cekanje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja necu da se zamaram mnogo predpostavkama, jer sam sigurna da nas nece razocarati, sta god napisao.
Ali nije ni cudo sto ovoliko pise, nije lako napisati rasplet, dok svi ocekuju da bude originalan i, u najmanju ruku, dobar.
E, da, imam jedno pitanje. Kad je Arja pobegla iz Harendvora, Igla je ostala tamo, zar ne? Mozda gresim, ali se secam da se pominjala Igla kasnije, kada je dosla u Bravos itd...![]()
Semu, u Starigradu,(obavestio je mestre o tudjinima i oni su rekli da ce preduzeti nesto...)
Kraj će uskoro, ali ne tako skoro kao što je to kraj oktobra. Ja se nadam, a uvek sam optimistilčan do granica ludila, negde oko Nove godine.Inače, i da je završi sada ne bi mogla da izađe u narednih šset meseci u Americi na Engleskom jer toliko otprilike traje uređivanje knjige ove veličine kad se preda rukopis a kamoli još i naš prevod. Realnija je procena da ćeš čitati Ples na Srpskom negde u januaru 2011. godine, a upamti da sam ja optimista.
![]()
Da, secam se toga da je sakrila Iglu ispod stepenika, samo nisam mogla da se setim kako ju je uzela iz Harendvora. Hvala. Inace, sve sam pozaboravljala, zato i citam ponovo.Nasla je ponovo iglu kada se Pseto borio protiv onih ljudi Planine u krcmi gde je i ranjen. Zaboravio si to. Ponela je Iglu sa sobom u Bravos, i ustekovala je u jedan stepenik ispod Hrama, sve ostalo je bacila a samo je mac sacuvala da niko ne zna. Stepenik se valjda pomerao i ona ga je stavila ispod...)))
Staljinisticka dominacija kvantiteta nad kvalitetomwwwoooaaaaaw, koliko pretpostavki!!!
mogli bi mi da se yberemo negde pa da napisemo nastavak.
verujem da bi yavrsili pre Martina.![]()
Znam kako ti je, cekam vec dve i po godine.
Pitam se kako je onim jadnicima koji cekaju vec pet god.
Pogledaj na Martinovom sajtu komentare, prilicno su zanimljivi
svi ga mole da zavrsi lnjigu...