snoopy_24
Obećava
- Poruka
- 71
E da, gde mozemo da uzmemo skripte......? jel fax ima skriptarnicu ili tako nesto.......?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pozz svima

Sto se tice karata GEOKARTA stampa sve i svasta. Oni rade i one veeelike karte koje vise sa zidiva ucionica. Tako da mislim da ce ti oni pomoci.

Operator, kolega... od geomorfologije ste ocoravili!![]()

... Xe xe xe... A o fizičkoj da ne pričam- prvo je toliko obimno, ono se uči dve godine a nama je sve strpano u jedan semestar... Za statistiku nemam pojma šta ću- ništa ga ne razumem šta priča- jel mislite da može da se prodje koldža ako budem učila po knjizi ( a ni knjigu još nemam)... Tugaaaaaaaa... Ponašaju se prema nama kao da smo stoka... Šetaju nas kao nenormalne... Mislim- kapiram ja da ni na drugim fakultetima nije baš sve bajno- ali bar imaju svoju zgradu i akreditaciju... Za ratkaja- ne znam šta ćemo, on reče da će biti na zaokruživanje i dopunjavanje- a tako nas svi zeznu i onda daju neka nebulozna pitanja za koja jednostavno nemaš vremena ni snage da učiš (pr. boginjavi kras?!)- ko će da uči to, kad ima toliko vrsta krasova- još kad bih znala o svakom detalje.... Aaaaaaaaaaaaa.... Ne znam, ja se iznervirala i odlučila da sledeće godine probam na istoriji ili književnosti... Ko mi je kriv... Sama sam izabrala ovu ludnicu... Jao... Smorih ljude oko sebe... PoZzzz "veselim" turizmolozima....