Генетичка генеалогија

• Začetnik teme Začetnik teme Kor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo tebi nije naucni rad ?.Auuu brate,poslije one provale sa i2a i distance sa I2a L 621 L147,2,sad i ovo.:D

Чекам рад озбиљних генетичара попут оних које је поставио Влах, а не Нортведа коме је ГГ разонода или Кљосова који је доказани шарлатан и псеудонаучник.

Чекам рад озбиљних генетичара попут оних које је поставио Влах, а не Нортведа коме је ГГ разонода или Кљосова који је доказани шарлатан и псеудонаучник.

:zcepanje:,Jos samo da navedes gdje su ti ozbiljni geneticari spomenuli u radovima I2a L621 L147,2,u onome sto je Vlah postavio nigdje nema :).Da li Ti uopste shvatas da nam za ovo o cemu Mi disukutujemo ne trebaju geneticari vec upravo npr. dobri fizicari.:)

:zcepanje:,Jos samo da navedes gdje su ti ozbiljni geneticari spomenuli u radovima I2a L621 L147,2,u onome sto je Vlah postavio nigdje nema :)

Наравно да се у озбиљним радовима не спомиње I2a-din кад је то ''кованица'' коју је измислио рекреативац Нортвед.

Da li Ti uopste shvatas da nam za ovo o cemu Mi disukutujemo ne trebaju geneticari

Ма не, требају нам оториноларинголози.

Nije ovo Vuce sve "ofrlje",neko se zayebavao pa malo sarao ,lupao,izmisljao.Ipak se radi o ozbiljnijim i jako strucnim ljudima.Evo kako Oni to rade,meni se zamantalo na prvoj stranici :D
Kenneth Nordtvedt
'bes ti ovo amatersko skrabanje kada u sudaru sa "Lindzo" teorijom Gorskog nema nikakvu sansu na opstanak

A jel'? Sada je i Kljosov koji je bio profesor na Lomonosovu i Harvardu amater? Najbolje da ti zajedno sa velikanima naucne misli Ahilom i Vlahom oformite jedan strucni konzorcijum koji ce odlucivati koji su naucnici podobni a koji ne. Eto, ja preporucujem da date prvo odobrenje za dr Primorca, posto je on dao nemerljivi doprinos za vasu zajednicku stvar.

Pa nije to lepo sa tvoje strane,nalozis me sa "nedostajat ces mi" a onda idi idi,a dobro znas da sam u Amsterdamu forsirao "shemale".:heart:

Ako je to opet neka aluzija na maloumnu pretpostavku tvog prijatelja da sam ja u stvari muško, mogu samo da ti poručim : JADAN SI. Ne umeš ni da se šališ bez podlosti i niskih udaraca. I sjaši više. Nećeš nikom nedostajati.

O ovome sam pričao.
Danilo Ivanović. Danilo, retko kod Rusa.
A tretirali bi ga kao Ukrajinca.

"Subgroup: I2a2 'Dinaric' S17250- (I-CTS5966) CTS5966+ CTS10228+ and also S17250-, we recommend Big Y or Y3118
Name: Not Disclosed
Most Distant Ancestor: Danilo Ivanovich Hluszko b.1894 and d.1972
Marker Location: Volovecs, Volovets', Zakarpats'ka oblast, Ukraine"

O ovome sam pričao.
Danilo Ivanović. Danilo, retko kod Rusa.
A tretirali bi ga kao Ukrajinca.

"Subgroup: I2a2 'Dinaric' S17250- (I-CTS5966) CTS5966+ CTS10228+ and also S17250-, we recommend Big Y or Y3118
Name: Not Disclosed
Most Distant Ancestor: Danilo Ivanovich Hluszko b.1894 and d.1972
Marker Location: Volovecs, Volovets', Zakarpats'ka oblast, Ukraine"
Evo Ti jos jednog Kneza

,Danilo Romanovič Galickij;; je srednjovjekovni ukrajinski galičko-volinjski knez i knez kijevski 1239./1240. godine, ujedno kralj Rusi-Ukrajine od 1253. godine. Wikipedia
Djeca: Lev Danilovič, Shvarn, Mstyslav Danielvich, više…
Roditelji: Ana Eufrozina, Roman Veliki
Braća i sestre: Vasilko Romanovich, Maria of Galicia, Feodora of Galicia
https://hr.wikipedia.org/wiki/Danilo_Romanovič_Galickij

Danilo is a Ukrainian form of Daniel, meaning God is my judge. "Bog je moj sudija" na hebrejskom

Poslednja izmena:
Danas retko
Danilo biblijsko ime.
Danilo (Cyrillic script: Данило) is a male given name meaning "God is my judge" in Hebrew. It's a very common given name in Italian, Portuguese, Spanish, Serbian, and to some extent used in Ukrainian and Russian.
"Док су дата украјинска имена код особа често латинског, грчког, норманског и словенског порекла, украјинска презимена имају своју словенску специфичност и дужу историју морфолошког формирања."
Danilo biblijsko ime.

Осим теби својственог сарказма ја не видех ниједан контрааргумент:

da, na zalost, ostrascene ideoloske pozicije. Skoro pa religiozne :D
Какве идеолошке позиције ? Где си ти уопште видео траг било какве идеологије у ономе што сам писао? Ово је најобичнија форумска дискусија о историјским питањима.

ali zato sa sigurnoscu znas da su svi I2a Iliri dovedeni umesto njih u Hercegovinu? :D

Илири нису ''доведени'' у Херцеговину него су ту минимум три хиљаде година. На то нам за сад указују материјални трагови.

To se moze uneti direktno u Sveto pismo.

???

Ali je malo u Hercegovini za koju znamo da je naseljena Slovenima.

Таман за оних неколико жупа које поименце наводи ваш омиљени Порфирогенит.

Kada ljudi vide tvoju "lindjo" argumentaciju, niko nece smeti da ti izadje na crtu posto ces ga naucno deklasirati pre nego sto bude svestam sta mu se desilo :D

Није то никаква моја аргументација. Само сам навео пример шта о својој народној игри мисле Хрвати. Можда ти знаш боље од самих Хрвата ?

A jel'? Sada je i Kljosov koji je bio profesor na Lomonosovu i Harvardu amater? Najbolje da ti zajedno sa velikanima naucne misli Ahilom i Vlahom oformite jedan strucni konzorcijum koji ce odlucivati koji su naucnici podobni a koji ne. Eto, ja preporucujem da date prvo odobrenje za dr Primorca, posto je on dao nemerljivi doprinos za vasu zajednicku stvar.

И сам си рекао једном приликом ''21. век, глобално село, све се брзо сазна'':

http://www.b92.net/zivot/antitabu.php?yyyy=2013&mm=11&dd=28&nav_id=782946

Poslednja izmena:
Какве идеолошке позиције ? Где си ти уопште видео траг било какве идеологије у ономе што сам писао? Ово је најобичнија форумска дискусија о историјским питањима.
.... kojoj ti slepo pristupas sa cvrstih dogmatskih pozicija negirajuci svaki dokaz koji ti ne ide u prilog

Илири нису ''доведени'' у Херцеговину него су ту минимум три хиљаде година. На то нам за сад указују материјални трагови.
a sta onda da radimo sa Porfirogenitom i njegovim svedocenjima?

Таман за оних неколико жупа које поименце наводи ваш омиљени Порфирогенит.
nadji ti boljeg pa cemo zaboraviti naseg omiljenog Porfirogenita

Није то никаква моја аргументација. Само сам навео пример шта о својој народној игри мисле Хрвати. Можда ти знаш боље од самих Хрвата ?
nasao si mi mesto gde se skupljaju visoki intelektualci.. Jutjub... eeejjjjj. Naravno da znam.

И сам си рекао једном приликом ''21. век, глобално село, све се брзо сазна'':
ne secam se :hahaha:

Фанула чини ми се дели Илире на Илире у ужем (Албанци) и Илире у ширем смислу (Албанци, Словени и остали).
Заграде сам ја додао.

Под термином ''Илири у ужем смислу'' подразумева се оно што је Плиније Старији називао Iliri Proprie Dicti, тј савез седам илирских племена:Тауланти, Лабеати, Грабеји, Доклеати, Ендирудини, Сасеји и Плереји.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back