Vidim ali mi ne izgleda kao istina jer opet kazem da su Srbi svi nekako garavi, nisam siguran da su nastali od Hrvata.
Marine sine, jako smo garavi i gadni i ruzni i dlakavi po ledjima i bradati... U redu.
Pokusaj da ocigledne probleme koje imas u svojoj glavi prvo definises, da bi kasnije mogao da poradis na tome i da to resis!
Naime, po svemu do sada napisanom rekao bih da imas problem sa percepcijom stvarnosti. Dakle, pokusaj da shvatis da su 2 plus 2 uvek i samo 4. Svidjalo se to tebi, meni, Eri, Peri ili ne. Ja mogu napisati i da su Hrvati potomci simpanzi, ali to nije istina. Pokusaj da se, kada na digitronu ukucas 2 + 2 =, ne iznenadis kada vidis 4.
Drugo, ako imas problem identiteta, pa niko ti nece zameriti sto ti je pradeda bio neki Napoleonov vojnik, italijanski trgovac, pa na kraju i Srbin. Ti nisi kriv za to i niko ti nece braniti da budes Hrvat veci od bana Jelacica! Samo nemoj vredjati, jer nije vam valjda to mera patriotizma. Ako jeste, onda kolektivno imate problem.
I trece, evo jednog primera. Jedan moj jako dobar drug je jednom prilikom, u tinejdzersko doba, misleci da je sam u sobi, u sitne sate, gledajuci necenzurisani nocni program, radio ono sto vecina tinejdzera radi (pogadjajte, e bas to). Sramota jeste, ali sta da se radi (odvratni Srbi).
E sad, ne bi tu bilo nista da, taman kad je najbolje, nije usla njegova baba, on skoro go, ne stize da se prikrije, eto bruke! Baba se samo nasmejala, izasla i naravno nikom nista nije rekla. Elem, poenta je u tome da je on, u trenutku kad mi je to ispricao, rekao i da jedva ceka da baba umre, jer ne sme da je pogleda u oci od sramote...
Pitanje od milion dolara za tebe je: da li vi Hrvati imate nesto cega vas je sramota ili mi Srbi znamo nesto o vama sto vam smeta ili smo lepsi, pa bi najvise voleli da nas nema nikako i da sa nama zakopate sve svoje tajne.
Nije da u proslosti i niste to pokusavali, ali dzabe. Mi smo sami sebi najveci neprijatelji, vi ste male mace.