Ne samo je bitno da kazem da su Sloveni povukli mnogo od naroda iz azije u svom formiranju. Zna se koje su grupe ucestvovale, cak su i Bavarci na primer imali veliki uticaj u staro vreme od plemena sa istoka, a kamo li Balkan i centralno-istocna Evropa... Morate samo da shvatite, da su invazije vrsene hiljadama godina odatle i da su negde ostali elementi jedne, a negde druge kulture.
Severna Srbija, Vojvodina ima totalno azijatsku kulturu konja i muzike i ostalo od Madjara i Kumana i pitaj Boga ko sve nije bio tu, a arhitektonski od Nemaca ... Juzna i centralna imaju uticaj Bugarske i Makedonije koje su opet azijske kulture uglavnom, a arhitektura je de stignes ti digni objekat po Turski onako

, Znaci ja pricam o tome kako lice, ne sta se kako izjasnjava, isti kad pogledas totalno i to je cinjenica. Ovamo zapadni deo ima svasta i tu je dosta sareno bas zbog vece raznolikosti uticaja...
Mada Bosna je nekad bila napredni deo Balkana, mozda najnapredniji, a danas je mozda najzatucaniji... Sa duznim postovanjem, al uznamo svi kako stoje stvari
Nekada u Srbiji je bila veom izrazena kultura konja u smislu strelaca na konjima i o tome postoje dokumenta ispisi, ima na temu o srednjovekovnom strelicarstvu u Srbiji... Da su Kumani imali ogroman uticaj i Srbi su od njih prihvatili azijski nacin ratovanja i jos neke stvari ... Sto je meni bilo dosta cudno u pocetku. Opet poenta je da kad razlistavamo stvari vidimo korektno, dosta elemenata nije autenticno.
Sorry, pisem malo na brzinu, u sred sam tranzicije iz AU kroz Evropu, telefon i laptop mi trenutno nisu pri ruci bla bla bla ... Za par dana sam potpuno operativan

LOL