gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.049
Jesu li Madjari indo-evropljani ??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narod jeste, jezik nije.Jesu li Madjari indo-evropljani ??
Narod jeste, jezik nije.
Pa da , oni su najvecim delom Sloveni u sustini![]()
Од прилике, Мађари су Словени онолико колико су и Чеси.
Ne treba vezivati Hune sa nekakvim tamo azijatima mongolskog tipa. Ukoliko su takvi i postojali, oni su cinili izrazitu manjinu. Narodi koji zive u Povolozju su u sustini evropeidi a to se lako utvrdjuje preko mtDNA koji je u velikom delu danasnje Rusije evropski. Mi smo ovde vec spominjali Tatare, mnogi bi se cudom nacudili kada bi videli koliko su (mnogi) ti Tatari evropeidni. Imaju mnogo zgodnih zenskih, plavusa sa svetlim ocima (cak im je to i dominantna crta). A u nas je prva asocijacija na Tatare- azijati.
Isto tako, medju Tatarima ima mnogo R1b kao i u zapadnoj Evropi. Taj R1b su doneli za sobom i Bugari kada su zaposeli podrucje Trakije. Dakle, sve je vise stvar nase maste a manje realnosti.
BTW, Finski, Estonski i Madjarski spadaju u tzv ugro-finske jezike ciji su koreni medju Tatarima. Nadjite mi iz sva ta tri naroda bilo koji koji nije evropeidne gradje......
Ne treba vezivati Hune sa nekakvim tamo azijatima mongolskog tipa. Ukoliko su takvi i postojali, oni su cinili izrazitu manjinu. Narodi koji zive u Povolozju su u sustini evropeidi a to se lako utvrdjuje preko mtDNA koji je u velikom delu danasnje Rusije evropski. Mi smo ovde vec spominjali Tatare, mnogi bi se cudom nacudili kada bi videli koliko su (mnogi) ti Tatari evropeidni. Imaju mnogo zgodnih zenskih, plavusa sa svetlim ocima (cak im je to i dominantna crta). A u nas je prva asocijacija na Tatare- azijati.
Isto tako, medju Tatarima ima mnogo R1b kao i u zapadnoj Evropi. Taj R1b su doneli za sobom i Bugari kada su zaposeli podrucje Trakije. Dakle, sve je vise stvar nase maste a manje realnosti.
BTW, Finski, Estonski i Madjarski spadaju u tzv ugro-finske jezike ciji su koreni medju Tatarima. Nadjite mi iz sva ta tri naroda bilo koji koji nije evropeidne gradje......
Pa znas kako , ja kad ih zamislim sa onim siljatim kapicama i strelama , odma mi pada na pamet azijatsko odnosno mongoloidno lice ...![]()
Askenazi su gotovo istog porekla kao i Madjari,dali i oni spadaju u evropeide?
)))) To i jeste problem kod uobrazilje
pogledaj recimo avatar kod Kraskog Jagera i reci mi kada bi za istu mogao da kazes da je Tatarka? A upravo takvih tatarki ima mnogo.
definitivno spadaju
klasican primerak zene sa tzv "ruske ravnice". Ovalno lice pravilnih crta, klasicno ruske usne..... zgodna cica
ova s turcima nema apsolutno nikakve veze![]()
Шта је ово стормфронт?..
Зашто Винчанску културу везују за маркер `Е`?
Негде сам прочитао да су `наши` археолози кости Винчанаца
буквално бацали на ђубре, нису се баш трудили да анализирају..
Шта је ово стормфронт?..
Шта је ово стормфронт?..
Pa ko su ti Askenazi , neki Azijati , sta ?
Grana Jevreja.Ima dosta interesantnih i razlicitih teorija o njihovom poreklu ,zato sam i pitao za njih ...nisam imao nikakvu losu nameru ,nemam nikakve rasne predrasude o bilo kome .
u Ukrajini, Madjarskoj i Poljskoj postoji grana Jevreja koji imaju I2a2 haplogrupu