Како то сад "или га нема, или га има 0,5%"? Има ли га или га нема? Не може то тако. Ако нешто не знаш, онда немој да се упушташ у дискусију о томе.
Или страшно муљаш, или си оперисан од математике. Трећег нема. Прво, кажеш 1-3%, па онда рачунаш 1%. Па што бре не израчуна са 3%? Даље, од N% на нивоу целе Немачке ти рачунаш N% на нивоу Источне Немачке и Баварске. А одакле знаш да их тамо нема више од N%. Коначно, Словени су у тим деловима данашње Немачке живели пре 1000 и више година, а ти њихове потомке и данас лоцираш искључиво тамо, као да нису могли да се раселе по целој Немачкој. Још једном, или страшно муљаш, или си оперисан од мозга!
Istraživanja se ne odnose na celu Nemačku:
U Bavarskoj ceo Dinarik 2,75%. Broj stanovnika 12 miliona, ako je muškaraca 6 miliona, ceo Dinarik oko 150 hiljada, Ne znamo Dinarik jug koliki je. U gornjoj Bavarskoj gde je ceo Dinarik 4%, Dinarika jug ima svega 0,5%, pa mu dođe 30 hiljada ako važi za celu Bavarsku, gde je prosek za Dinarik inače duplo niži.
U Maklenburgu ceo Dinarik 1,71% Broj stanovnika 1,726 miliona, ako je muškaraca 800 hiljada, ceo Dinarik ima 29 000
U Lajpcigu Dinarik jug 0,33% -država Saksonija ima 4,2 miliona stanovnika, ako je muškaraca 2 miliona 0,33% Dinarika jug dođe mu oko 6 hiljada. Ceo Dinarik sa jugom 3,97%, pa ga ukupno ima oko 80 hiljada (ceo Dinarik)
U Berlinu ceo Dinarik 2,30%, uzecu da procenat važi i za Bradenburg da te častim, da ima više stanovnika skupa imaju 5,8 miliona, od čega neka je muškaraca 2,9 miliona, dođe mu ceo Dinarik 66 000
Da sumiramo u pokrajinama Nemačke za koje se vezuju da su živeli Sloveni:
Ukupno stanovnika ima 23 miliona stanovnika na površini od 130 hiljada km2 ili oko 12 miliona muškaraca od čega ceo Dinarik ima 296 hiljada, a Dinarika jug koliko nam je poznato 36 hiljada.
Jedan čovek je pre 10 stranica dao link na kome se svako može informisati, kao i ja i videti izvore.
Dakle nema miliona od 2-3% u čitavoj Nemačkoj. Pa nema ni 2-3 miliona Dinarika jug, kako bi priželjkivao. Ja sam napravio zabunu.Za ostalu Nemačku nemam podatke.