Kor
Poznat
- Poruka
- 7.634
Можеш ли да ми објасниш мало овај дијаграм или бар да ме упутиш па ћу ја сам да прочита?
Imas objasnjenje nekoliko stranica unazad. 4 ili 5 , nisam siguran
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можеш ли да ми објасниш мало овај дијаграм или бар да ме упутиш па ћу ја сам да прочита?
Знам врло добро шта је експоненцијална функција.
Карта не укључује I2a-M26. Реч је о две одвојене карте где врло јасно стоји I2a - din. На једној је ''north'' а на другој ''south'' варијанта.
Не дугујем ти ја никакво објашњење. Поставио сам горњи чланак и показао главни закључак. Можеш да кажеш да се не слажеш са тим закључком. Можеш да кажеш да су погрешили. Можеш да кажеш да су ови професионалци светског нивоа некомпетентни док су твоји аматери компетентни. Али немој да оспороваш или превртаваш шта пише у чланку:
Јел у то време у Европи било још људи? није ли се и њихово потомство експоненцијално размножавало? Где су онда сви ти људи?
nije ni malo smesno. Covek je naucni radnik koji po prirodi posla ima potrebu za korespodencijom na engleskom jeziku. Ali dobro, posto su za tebe Laici Nordtvedt i Verenic, zasto ne bi bio i Kyrios?
Ја видим да ипак не знаш шта су то експоненцијална функција и експоненцијални раст, видим да то мешаш са геометријском прогресијом. Ако узмеш да је у просеку један мушкарац имао 1.2 мушке деце (што је и мало, јер су имали више од тога), кроз 2500 година (100 генерација) ћеш имати 83 милиона мушких потомака. Већ са 1.25 мушке деце на једног мушкарца тај број се пење на скоро 5 милијарди. Да не идем на 1.3 или више. Да ли ти је сада јасно какав је то раст?
Што се тиче таквих карата можеш да их окачиш мачку о реп. Истраживаања кажу да је фреквенција хаплогрупе I2a1b2-Din на нивоу целе Италије само 0.45%, а и то су досељеници из наших крајева који су тамо побегли од Турака.
Смешан си.Једноставније је да кажеш "не знам", "не разумем шта су тамо радили", неко што овако вртиш и покушаваш да ескивираш одговор. Али, своје незнање не можеш да сакријеш, зрачиш незнањем.
Јел у то време у Европи било још људи? није ли се и њихово потомство експоненцијално размножавало? Где су онда сви ти људи?
Чекај, јел ти то озбиљно? Да, то би било тако да је Гилгамеш пронашао лек за бесмртност, ха, ха...
Смешан си.
Овај форум није о мени. Поставио сам научни чланак и показао главни закључак. Ти с једне стране оспораваш и превртаваш шта пише у самом чланку а с друге стране мени кажеш да сам га погрешно схватио. Али ја сам се ограничио на приказивању закључака овог чланка објављеног у научном часопису светског нивоа.
Теби се не свиђа закључак чланка, браниш другачији став једног аматера а мени кажеш да ескивирам неки одговор. Схвати већ једном, закључак није мој, него је то рад професионалаца.
И молим те, немој да ми кажеш да ако нисам стручњак у овом пољу треба теби да верујем. Ипак сам довољно компетентан о овом питању да разликујем квалитетни рад професионалаца од свакојаких будалаштина аматера.
Ти би о свему и свачему, само не о овомеНаравно да сам смешан кад се бавим таквима као што си ти. Нисам бранио никаквог аматера, питао сам те за тумачење резултата до којих су дошли врло озбиљни професионалци. Додуше, нисам ни очекивао да ћеш ми одговорити, нити да ћеш то разумети, као што ниси разумео ни оно што каже ова група око Балановског. Завршили смо!
Pouzdano taman koliko i postovi Kora.
Inače, lik piše na mnogim forumima, uključujući i forum Poreklo, ali i ovaj gde su me njegovi sledbenici ispljuvali.
Ти би о свему и свачему, само не о овоме
![]()
Kor@,imas i sljedbenike buahahaha.
rv12aval@ a ko te ljepoto pljuvao osim kora.U kakvoj si Ti paranoji,ako se neko ne slaze sa tvojim misljenjem ne moras shvatiti da te vredja.Ako tako shvatas onda bi trebala potraziti strucnu pomoc
![]()
Kao prvo, ne obraćaj mi se sa tim familijarnim, kafanskim tonom. O čijim sledbenicima govoriš? Da li sugerišeš da su Bogdanović i Kor ista osoba???
Kakva je veza i da li postoji između Kora i ovog Bogdanovića ne znam pouzdano, ali par likova koji su me napali na samom početku mog postovanja na ovom forumu su njegovi sledbenici. Zašto bi ga inače promovisali po forumima i ponavljali njegove kretenske teze.
Eto vidis kakva si hinja,i onda se cudis kada te napadnu.Ne valja ti to.
Видиш да сам био у праву, да си дилетант који не разуме ни најједноставније ствари и да нема смисла расправљати са тобом или ти било шта објашњавати.
Vlah stvarno postaje dosadan sa postavljanjem materijala koje ni sam ne razume.
navodiš tudje zablude za svoje argumente??? odvikni se citiranja onoga za što nisi siguran da je istina.)
боље не знати но научити погрешно.Баш лепо држите главе у песак. Очито ништа нисте научили. А и не занима вас да ишта научите.
pa i medju Rumunima ima nosioca ove haplogrupe, ako se nevaram oko 30%, i cak medju cincarima, tako da su istocni romani u svojoj prapostojbini na Staroj Planini asimilirali i nesto bugarskih slovena
Bunjevci su vlasi (svi istorijski dokumenti to potvrdjuju), znam da su u nekim bunjevackim selima u dalmaciji ljudi jos znali da broje ovce na vlaskom