Генетичка генеалогија

• Začetnik teme Začetnik teme Kor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него, како вам изгледа покојни Тоше Проески и шта мислите коју је он хаплогрупу носио. Делује монголоидно.

images

Ajde izbaci svoju sliku?

Tako je. Ali u slucajevima da je koza svetla a bradavice tamne onda to moze dati informaciju o poreklu.
Ovo bi najlakse bilo ilustrovati fotografijama ali.......... :D

Отвори тему, ''Допуна за генетичку генеалогију'' на еротским сликама.:mrgreen:

Него, ако је кожа светла, а брадавице тамно-смеђе рецимо, шта то говори. Оно на прву лопту рекао бих неки ''тамни утицај'' са стране.

Moja omiljena pod-rasa,ribe su haos iz ove kombinacije,svetlo smedja kosa i plave oci,prominentan nos (ne nosurda kod dinaraca,ali manji lep nos prav),prste polizati.

Problem je sto su redje od halejeve komete,pa evo vam ovi matorci.

images

troe294.jpg

troe293.jpg

Inace moj pokojni deda je bio Keltik-Nordik sa nesto kurganske augnaciroidne primese.

Moja omiljena pod-rasa,ribe su haos iz ove kombinacije,svetlo smedja kosa i plave oci,prominentan nos (ne nosurda kod dinaraca,ali manji lep nos prav),prste polizati.

Problem je sto su redje od halejeve komete,pa evo vam ovi matorci.

images

troe294.jpg

troe293.jpg

Inace moj pokojni deda je bio Keltik-Nordik sa nesto kurganske augnaciroidne primese.

O ovome ??? O kakvim pod rasama pričaš tamnokosi , smeđobradi čoveče misliš da je recesivni gen nasleđivanja plavih očiju dovoljan adut za ovu svinjariju i ovu retardiranu izjavu?

O ovome ??? O kakvim pod rasama pričaš tamnokosi , smeđobradi čoveče misliš da je recesivni gen nasleđivanja plavih očiju dovoljan adut za ovu svinjariju i ovu retardiranu izjavu?

Nisam te bas najbolje razumeo ? Tog lika sam postavio kao odlican primer dalofaleida,pogotovo zbog brade i nose,ocnih duplji i jakog vrata.
Inace si quotovao pogresan post,prvi se odnosila na Dalofalid podrasu,dok je druga na Keltik - Nordik.

Kod dalofaelida je izrazen taj dvosmerni genetski manifest,jer je Dalofaelid mesavina Kromagnoida i Nordijskog tipa.Tako da moze evoluirati i tamnokosiju varijantu,onde gde je Kromagnoidski tip dominatniji,i na onu Svetliju gde je Nordijski dominatniji.Ne vidim potrebu za ovim vredjanjem.Bolje prilozi nesto i ne seri.

Р1б, није баш оно што сам ја помислио.

Na osnovu same fotografije lica nije uvek moguce pokusati pogoditi antropolosku grupu ili haplotip. Najbolje je kada pred sobom imas celokupnu konstituciju coveka.
Tose nije bio visok koliko se ja secam. Imao je previse nezne crte lica da bi bio J.
Ocigledna je njegova tzv mediteranska antropoloska gradja. Posto znam kako izgledaju azijski i istocnoevropski R1b tipujem na njih a ne na E1b.

Mimo toga, njegov rodni kraj se nalazi u podrucju gde R1b nije prevelika retkost,

Lesandar se dosta dobro razume u ovo pa cemo da cujemo i njegovo misljenje.

Sada sam gledao neke njegove fotografije na guglu... definitivno R1b.

Nisam te bas najbolje razumeo ? Tog lika sam postavio kao odlican primer dalofaleida,pogotovo zbog brade i nose,ocnih duplji i jakog vrata.
Inace si quotovao pogresan post,prvi se odnosila na Dalofalid podrasu,dok je druga na Keltik - Nordik.

Kod dalofaelida je izrazen taj dvosmerni genetski manifest,jer je Dalofaelid mesavina Kromagnoida i Nordijskog tipa.Tako da moze evoluirati i tamnokosiju varijantu,onde gde je Kromagnoidski tip dominatniji,i na onu Svetliju gde je Nordijski dominatniji.Ne vidim potrebu za ovim vredjanjem.Bolje prilozi nesto i ne seri.

Većina mojih priloga je dobro poznata na ovakve teme a kao prilog na ovo mogu samo dodati kečap!

Него, како вам изгледа покојни Тоше Проески и шта мислите коју је он хаплогрупу носио. Делује монголоидно.

images

Bog da mu dušu prosti! Armani su poreklom indoevropljani i jedni od najstarih nacija i Hrišćana na svetu službu na Aramejskom i zvaničnu religiju Hrišćanstvo uzeli su čitav vek pre Rima 3 vek ad.

A vi preturate po kostima mrtvih zar nemate ni malo časti?
Zar vam ništa nije sveto osim swastike i bolesne ideologije?

Армани је исто што и Цинцари, а ти изгледа мислиш на Јермене?

Armani ili Jermeni je jedno te isto pogledaj na drugim jezicima i kako se pisala Jermenija a Arman makedoni kao Cincari je sasvim druga priča koja možda ima veze ali isto toliko koliko i mi sa Kavkaskim Srbima ili Albanci sa Kavkaskom Albanijom a za uzimanje termina Arman Makedon pitaj njih to nek ti ono objasne ja to možda mogu da razumem međutim oni opet okreću na svoju vodenicu da su Armani otišli iz Antičke Makedonije i naselili Kavkaz! Ovo za mene nema nikakovog smisla već samo obrnuto ali pitaj njih pa nek ti objasne!

Kad smo kod Toseta i mongloidnosti kako li tek izgleda predsednik manjeg BH entiteta RS - Nebojsa Radmanovic.

Nekako... turski.

1801sm_ocp_w380_h300.jpg

Одакле потреба за овим ? Ти си изгледа луд за Радмановићем. Већ си раније постављао ово и већ су ти одговорили људи који познају материју много боље од тебе (што искрено речено и није толико тешко).

Јасно ми је да ти није циљ да научиш нешто паметно или да дискутујеш, већ да уносиш провокације. Ипак си још увек клинац, па ћу бити нешто блажи, али ово ти је јавна опомена, пред искључење. Иди задовољавај своје патолошке потребе на Политици, овде то неће проћи.

И да, изворни Туци чине тек четвртину од целог турског становништва и то је чињеница. О томе смо овде нашироко дискутовали. Немој само сузу пустити.

А и потпис као и корисник - изгубљен у времену и простору и начисто заслепљен - били/има.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back