NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Него, како вам изгледа покојни Тоше Проески и шта мислите коју је он хаплогрупу носио. Делује монголоидно.
![]()
Ajde izbaci svoju sliku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Него, како вам изгледа покојни Тоше Проески и шта мислите коју је он хаплогрупу носио. Делује монголоидно.
![]()

Значи, ако су коса и кожа тамније, брадавице су смеђе - тамно смеђе, а ако су светле, ове су више црвенкасте.
Moja pretpostavka- najverovatnije R1b
Tako je. Ali u slucajevima da je koza svetla a bradavice tamne onda to moze dati informaciju o poreklu.
Ovo bi najlakse bilo ilustrovati fotografijama ali..........![]()

Moja pretpostavka- najverovatnije R1b

Ja ne razumem i ako jesam po nižoj spremi veterinarski tehničar , da li pričamo o veterini?
Moja omiljena pod-rasa,ribe su haos iz ove kombinacije,svetlo smedja kosa i plave oci,prominentan nos (ne nosurda kod dinaraca,ali manji lep nos prav),prste polizati.
Problem je sto su redje od halejeve komete,pa evo vam ovi matorci.
![]()
![]()
![]()
Inace moj pokojni deda je bio Keltik-Nordik sa nesto kurganske augnaciroidne primese.

Р1б, није баш оно што сам ја помислио.
Nisam te bas najbolje razumeo ? Tog lika sam postavio kao odlican primer dalofaleida,pogotovo zbog brade i nose,ocnih duplji i jakog vrata.
Inace si quotovao pogresan post,prvi se odnosila na Dalofalid podrasu,dok je druga na Keltik - Nordik.
Kod dalofaelida je izrazen taj dvosmerni genetski manifest,jer je Dalofaelid mesavina Kromagnoida i Nordijskog tipa.Tako da moze evoluirati i tamnokosiju varijantu,onde gde je Kromagnoidski tip dominatniji,i na onu Svetliju gde je Nordijski dominatniji.Ne vidim potrebu za ovim vredjanjem.Bolje prilozi nesto i ne seri.
Većina mojih priloga je dobro poznata na ovakve teme a kao prilog na ovo mogu samo dodati kečap!
![]()
![]()
Армани је исто што и Цинцари, а ти изгледа мислиш на Јермене?
Kad smo kod Toseta i mongloidnosti kako li tek izgleda predsednik manjeg BH entiteta RS - Nebojsa Radmanovic.
Nekako... turski.
![]()