NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Не знам како си дошао до тог закључка, али друга ствар је сигурна, Динарке имају светлије брадавице од Медитеранки .
Provereno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам како си дошао до тог закључка, али друга ствар је сигурна, Динарке имају светлије брадавице од Медитеранки .

Proverenoa kad zagrizeš?
![]()
Медитеранке имају бржи одзив. То је инстиктивна функција.

Meditranke rade na 3 mili secunde a Dinarke na 6 iz čega možemo zakljičiti da kod mediteranki osvežavanje slike se podiže na 100 Hz a Dinarke još rade na 50Hz....![]()
Da, bradavice (boja) su jedan dosta znacajan pokazatelj antropoloskog tipa.
Opet ponavljam svima onima koje zanimaju antropolosski tipovi i opisi istih da se vrate 5-6 stranica unazad i neka nadju link na knjigi Karakterologija Jugoslovena. Odlicno stivo.
Onda ce biti mnogo-mnogo manje pitanja ove vrste.
Posto nemamo nikakvih velikih novosti iz genetike, sada je aktuelna antropologija. Nije pouzdana koliko genetika ali je isto tako interesantna.
Jedan momak ovde je rekao da mu Tesla ne lici na Dinarca. Medjutim, Tesla je klasicni Dinarac. Treba pogledati njegove fotografije iz zrelijih godina.
P.S. jedno vreme sam iz zaebancije pustio brkove. Nekoliko ljudi mi je tada reklo da ih jako podsecam na Teslu![]()

Jel moze nešto opširno da se napiše o vezi boje bradavice sa antropoloskim tipom ?
Ček sad, gledano na osnovu onoga sto sam čuo i video do sad. Jel ovi Ameri koji su kolonisti i čijih je nekoliko generacija ostalo tamo će da razviju neke nove mutacije svojih hpl grupa ? Na primer za neko vreme

Upala mu sekira u med,mislim da non stop mase rezultatima po hood-u
Ne razumem ovo šta su radili na ljudima i kako ih razvrstali ?
prema genetskom kodu halpogrupi i markerima.....
Aha , ok reko da proverim detaljno za svaki slučaj. Pa možda neki Evropljanin napravio dete negde u Africi , pa se ono mešalo sa crncima i tako prenelo mušku liniju da budu crnci sve... Da li je to moguće ?

Pa da i ima i ten ono braon neki Arapski![]()
Hahaha

Ma dobro sečko malo izašao iz solarijuma ribice ovo ono......ako si gledao seriju prison break video si da je beo ko sir!![]()
Ali da , kad se setim stvarno je bio jos belji 

Jel moze nešto opširno da se napiše o vezi boje bradavice sa antropoloskim tipom ?
Ma dobro sečko malo izašao iz solarijuma ribice ovo ono......ako si gledao seriju prison break video si da je beo ko sir!![]()
Eto nas u Africi opet kao izbeglice smo svi pobegli u Evropu i Aziju jer nas je pojurilo od tamo krdo besnih slonova!![]()
U vezi boje bradavica treba jos reci da mimo antropoloskog tipa na njih uticu i jos neki faktori kao sto su trudnoca, hormonalni poremecaji, uzrast, menstruacioni ciklusi. itd
Ta boja je dosta vezana sa bojom koze i kose ali moze dosta reci o poreklu u nekim slucajevima kada devojka sa svetlijom bojom koze ima tamnije bradavice i obratno.