Ako cemo tom logikom, veruj mi da ima medju Srbima gorih dusmana srpakog naroda nego medju bilo kojim strancima. U tome smo mi na neki nacin prokleti.
Zar nisu dojucerasnji Srbi uvek opkazivali najveci animozitet prema Srbima? Sto veci srbomrzac, to u venama srpskija krv. Cak i medju onima koji se smatraju velikim Srbima ima onih pored kojih nam ni jedan dusmanin nije potreban.
Kada se istorija ne vadi iz konteksta i kada se sagledava celokupno stanje stvari kroz celu svoju istoriju, Rusija nam nije pomagala onda kada je bila "donja". Sam dobro znas da je tako bilo gotovo celo vreme. Istorija te drzave je teska i krvava.
Uostalom, kada smo ni nesto dobro ucinili za te Ruse? Samo kukamo kako oni nama ne pomazu a mi hladimo testise i ljubimo u straznjicu njihogve dusmane.
Covek ne radi nista drugo nego sto radi recimo Primorac ili jaran BoSSnjo ili ja ili ti.... svako na svoj nacin,
Eh, pa mozda je I2a1 sam sebe unistio ako je bio podeljen kao danasnji njegovi potomci na Balkanu ? Istorija se ponavlja kad se zaboravi, da ne zaboravimo.
Poslednja izmena:
ne znam da li se još sada tako zove