Генетичка генеалогија

• Začetnik teme Začetnik teme Kor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, to su oblasti Novaya Serbiya i Slavyanoserbia
Inace, potomci ovih Srba su jos davno izgubili nacionalnu svest i pojma nemaju o svojim korenima (vecina)
Ctatao sam negde da je jedan od vaznih razloga bio u dominantnosti tamosnjih zena koje su uspele nasim macho likovima da nametnu svoju volju )))))))
Saga o tome kako su hrabri Srbi postali obicni papucari )))))))

Da, to su oblasti Novaya Serbiya i Slavyanoserbia
Inace, potomci ovih Srba su jos davno izgubili nacionalnu svest i pojma nemaju o svojim korenima (vecina)
Ctatao sam negde da je jedan od vaznih razloga bio u dominantnosti tamosnjih zena koje su uspele nasim macho likovima da nametnu svoju volju )))))))
Saga o tome kako su hrabri Srbi postali obicni papucari )))))))
Kako odoleti Ukrajinkama :D
national-dress-1.jpg

Као и Срби ожењени Хрватицама. Зна се чија је, у тој комбинацији, задња.

Ovo si bas dobro primetio :D
Velika istina. U takvim brakovima deca uvek vuku na majcinu stranu.

A i Vlada je dobro primetio da svojom zenskom toplinom i lepotom osvajaju musko srce a onda ga vrte oko malog prsta. Ukoliko muskarac resii da pokaze ko je domacin, one ga bez grize savesti napustaju. Sa njima covek treba da bude veliki strucnjak za zene.
Nase devojke po tom pitanju su ipak mnogo pitomije.

I jos da napomenem jednu stvar. zene tamo su privikle da odgajaju decu bez muza. Zbog toga su u zivotu kao lavice koje se bore za egzistenciju. Sto bi se reklo, vrlo su jake, mahom jace od tamosnjih muskaraca.

Poslednja izmena:

A i Vlada je dobro primetio da svojom zenskom toplinom i lepotom osvajaju musko srce a onda ga vrte oko malog prsta. Ukoliko muskarac resii da pokaze ko je domacin, one ga bez grize savesti napustaju. Sa njima covek treba da bude veliki strucnjak za zene.

I jos da napomenem jednu stvar. zene tamo su privikle da odgajaju decu bez muza. Zbog toga su u zivotu kao lavice koje se bore za egzistenciju. Sto bi se reklo, vrlo su jake, mahom jace od tamosnjih muskaraca.

Знам за неколико случајева Срба, Крајишника, који су оженили Хрватице и променили веру. Данас живе као Хрвати, римокатолици, у Загребу и Сплиту! Али још не чух да је неки Хрват због наше жене променио веру и постао Србин. (што не значи да нема таквих.)

Хрватице имају завидну способност да укроте мужа не-Хрвата. Мало који Србин је томе дорастао.

Знам за неколико случајева Срба, Крајишника, који су оженили Хрватице и променили веру. Данас живе као Хрвати, римокатолици, у Загребу и Сплиту! Али још не чух да је неки Хрват због наше жене променио веру и постао Србин. (што не значи да нема таквих.)

Хрватице имају завидну способност да укроте мужа не-Хрвата. Мало који Србин је томе дорастао.

Ja znam nekoliko primera Srpkinja koje su se udale za Dalmoša i promenile veru,izgleda da je religijski dril ipak presudan a ne energija žene.

Ja znam nekoliko primera Srpkinja koje su se udale za Dalmoša i promenile veru,izgleda da je religijski dril ipak presudan a ne energija žene.

Да, вероватно си у праву. Ја сам то приметио код Хрватица удатих за Србе. Римокатолици су јачи и истрајнији у одбрани своје вере, а то на Балкану, где је између вере и националности стоји знак једнакости, пуно значи.

Од мушкараца се очекује да буду доминантнији у вези, да ако је жена друге вере или нације, жена промени исту, или барем да деца буду под доминантним утицајем оца. Међутим, доминанта жена је реткост, али постоји у односу Србин-Хрватица и уопште није ретка појава. Е сад, колико би та појава била честа да је муж Бугарин или Румун, зависи од више фактора, али мислим да би се показао као поноснији од Србина.

....

Оне ки Амазонке да су пореклом, а добро, ту су близу отприлике, само преко Црне Барице бродићем...
Rainbow_ship.gif

Da, oni su nekako svi zajebanti , piju i blesave se i nekako se prepuštaju na direktive. Bezbrižno žive da tako kažem. Ne trude se da postignu balans i jedinstvo, već onako ... klaj klaj uradi šta mu kaže i to je to :D A i Poljaci su smešni isto :D

Мислим да је мало преурањено доносити било какве закључке на основу генетике..
Срби као Јафетови(хеб. יפת, грч. Ἰάφεθ) потомци...један од три Нојева сина..свакако имају бурну историју пуну сеоба и контаката са другим народима..
Тако да треба сачекати коначне резултате пре него заокружимо причу о постанку Србске расе,нације, народа како коме одговара....

Словени нису писали своју рану историју... а страни извори још на првом кораку срећу их
као многобројан народ... Летопис Несторов... Словене је нашао у Сенару као неимаре
Вавилонске Куле, етнолошки као Јафетове потомке, а на Балкану их је нашао у прастара
времена... као Илиро - Словене...

А одатле су се Словени - као Јафетови потомци - разишли према северу и према
западу, тј. – на једној страни - према Кавказу. Тако можемо лако да замислимо, да су се Срби у давно
време, које је предходило историјском, нашли на Балкану, долазећи с југа, одн. с југоистока, или су се
пак на Балкан спуштали из Подунавског Базена, где су стигли, заокруживши Црно Море.

"Од та 72 народа (језика) један је био словенски народ и од
Јафетовог рода су били ти такозвани Илири, који су Словени. "

"LA GRANDE ENCYCLOPEDIE"
O СТАРОСТИ СРБА
У Женеви је 1976. г. штампано једно занимљиво дело, чији је аутор Патрик Лут (Patrick Louth), a
наслов "Цивилизација Германа и Викинга" (La civilisation des Germains et Vikings).1 Ha страни 11.
писац констатује:
"Око 2000.г. пре Христа, скандинавски простор је достигао један други
талас народа, који је ДОШАО ИЗ ПОДУНАВСКИХ РАВНИЦА Ти освајачи
донели су собом обичај индивидуалног покапања мртвих, у чијим гробовима
се налазе борбене секире од бронзе и посуде у облику звона, украшене обрубом.
Ко су били ти људи?... Не само, да нам се оно, што се ту догодило између 2500.
и 400. г. пре Христа остаје потпуно непознато у лингвистичком погледу, већ
нам је још увек немогуће, да одредимо узроке консонантских мутација
(сугласничких промена) из којих је произишао примитивни германски језик. "

"Le slave continue SANS RUPTURE l'indo-europeen; ON N'Y
APERCOIT PAS DE CES CRISES BRUSQUES QUI ONT
DONNE AU GREC, A L' ITALIQUE (et surtout au LATIN), AU
CELTIQUE, AU GERMANIQUE LEUR ASPECT
CARACTERISTIQUE. LE SLAVE EST UNE LANGUE INDOEUROPEENNE,
faconnee par un long usage... mais, qui a conserve
un ASPECT GENERAL ARCHAIQUE...
L'unite linguistique du slave est evidente. Aujourd'hui encore
elle apparait partout aupremier coup d'oeil; et, si on examine les
464
fonnes anciennes des langues slaves, les ressemblances sont si
grandes, qu 'elles approchent souvent de l 'identite. PAREILLE
UNITE NE COMPORTE QU'UNE EXPUCATION. L'EXISTANCE
a une certaine date d 'une LANGUE UNE, PARLEE PAR UN PEUPLE,
AYANT CONSCIENCE DE SON UNITE.''

"СЛОВЕНСКИ ЈЕЗИК НАСТАВЉА - БЕЗ ПРЕКИДА - ИНДО-
ЕВРОПСКИ, У ЊЕМУ CE HE ЗАПАЖАЈУ НАГЛЕ КРИЗЕ, КОЈЕ
СУ ДАЛЕ ГРЧKOM, ИТАЛСКОМ (A ОСОБИТО ЛАТИНСКОМ),
КЕЛТСКОМ И ГЕРМАНСКОМ ЊИХОВ КАРАКТЕРИСТИЧАН
ИЗГЛЕД. СЛОВЕНСКИ JE ЈЕДАН ИНДО-ЕВРОПСКИ ЈЕЗИК,
ОБЛИКОВАН ДУГОМ УПОТРЕБОМ... АЛИ, КОЈИ JE САЧУВАО
ОПШТИ ИЗГЛЕД АРХАИЧНОСТИ...
ЛИНГВИСТИЧКО ЈЕДИНСТВО СЛОВЕНСКОГ ЈЕ ОЧИГЛЕДНО.
OHO СЕ ЈОШ ДАНАС ЗАПАЖА НА ПРВИ ПОГЛЕД. А КАДА СЕ
ИСПИТУЈУ СТАРИ ОБЛИЦИ СЛОВЕНСКИХ ЈЕЗИКА СЛИЧНОСТИ
СУ ТОЛИКО ВЕЛИKE, ДА CE ЧЕСТО ПРИБЛИЖАВАЈУ
ИСТОВЕТНОСТИМА. СЛИЧНО ЈЕДИНСТВО ИМА САМО ЈЕДНО
ОБЈАШЊЕЊЕ - ПОСТОЈАЊЕ У ИЗВЕСНО ДОБА ЈЕДНОГ
ЈЕДИНСТВЕНОГ ЈЕЗИКА УПОТРЕБЉАВАНОГ ОД ЈЕДНОГ

Мислим да је мало преурањено доносити било какве закључке на основу генетике..
Срби као Јафетови(хеб. יפת, грч. Ἰάφεθ) потомци...један од три Нојева сина..свакако имају бурну историју пуну сеоба и контаката са другим народима..
Тако да треба сачекати коначне резултате пре него заокружимо причу о постанку Србске расе,нације, народа како коме одговара....

Nema šta da sačekamo druže, haplogupe su tu, rezultati, ispitivanja i razvija se više svakim danom i jasnije se tumači do u detalje. Tako da je sačekano, nije ovo više 1915.-a :D

Nema šta da sačekamo druže, haplogupe su tu, rezultati, ispitivanja i razvija se više svakim danom i jasnije se tumači do u detalje. Tako da je sačekano, nije ovo više 1915.-a :D

Па на почетку истраживања И2а хапло тип је био илирски, па после искључиво староевропски....да би данас био са Р1а оновни хапло тип словенских народа...

"Срби као Јафетови потомци" lol и онда дође на тему о науци. Свемир ће да имплодира од просте контрадикције.

Какве везе има?
Па наука ово управо доказује..99,9999999% Библије је научно доказано данас..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back