Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.466
Вечерас после представе у Атељеу 212 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi sns samo lazete, kao da vam je aljek caca,a culi smo ga da rece "vesic je moj drug", i on pusten na slobodu, culi smo da zna za svu dokumentaciju da je predata, kao da ju je on cuvao dok nije predata, pa zato zna, a studenti kazu da laze ...itdZato što je pravosuđe u rukama opozicije.
ma, sa aljekom:.Jel v stvarno mislte kad AV padne da ce pojeftiniti infostan,gorivo,struja,cvarci i kavurma????
Gasprom je rekao NJET...njih ne interesuju USA sankcije ...a sto ce za par meseci da iza zgrade litar razvodnjenog goriva izadje na 50 eur u flasicama to je nas - Srpski problem...Dilas i Marinika mozda mogu da srede na 47-48 eur/litarma, sa aljekom:
Pogledajte prilog 1673809
al daj sad da vidimo kako ima pravo da otme nis od rusa, i naravno preda ga nama amerima... mislim poternice za narko mafijom balkanskom su vec isprintane, on kako hoce
aljek vec izjavljuje da ima pravo da ga nacionalizuje, onda da pricekamo jos malo, bumo vid'liGaprom je rekao NJET...njih ne interesuju USA sankcije ...a sto ce za par meseci da iza zgrade litar razvodnjenog goriva izadje na 50 eur u flasicama to je nas - Srpski problem
I sad ocete da rusite ovoga sto bi nacionalizovao a Rujsi kazu to nemoze !!!...ostavice nas bez nafte i gasa = 2 jaja 100 eur, 100 gr parizera od samlevenih kljunova i noktiju 200 euraljek vec izjavljuje da ima pravo da ga nacionalizuje, onda da pricekamo jos malo, bumo vid'li
neka av reaktivira rusku stranku umesto sto laje na lavrova, sta meni kukas?I sad ocete da rusite ovoga sto bi nacionalizovao a Rujsi kazu to nemoze !!!...ostavice nas bez nafte i gasa = 2 jaja 100 eur, 100 gr parizera od samlevenih kljunova i noktiju 200 eur
Pekari i preprodavci na pijacama i trgovinski lanci treba da obustave poslovanje skroz na 60-90 dana, menjacete babinu srebrninu za pilecu siju i 2 proklijala krompira BeogradjaniKakav je to generazlni strajk od samo nedelju dana?
I to samo nastavnici i advokati?
Smejurija.
ko ce da vas brani kada dopadnete robije? morace neki opozicioni, ili po sluzb. duznostiPekari i preprodavci na pijacama i trgovinski lanci treba da obustave poslovanje skroz na 60-90 dana, menjacete babinu srebrninu za pilecu siju i 2 proklijala krompira Beogradjani
Nisam Beogradjanka, i nisam za generalni strajk osim po zakonu o minimumu rada, i to za drzavne institucije.Pekari i preprodavci na pijacama i trgovinski lanci treba da obustave poslovanje skroz na 60-90 dana, menjacete babinu srebrninu za pilecu siju i 2 proklijala krompira Beogradjani
to se nece desiti ...ostacemo svi goli ,bosi i gladni...al niko nece odgovarati...ne lozite se u prazno ovo je Srbija nije SvajcarskaNisam Beogradjanka, i nisam za generalni strajk osim po zakonu o minimumu rada, i to za drzavne institucije.
Privatne ce ionako raditi.
Naravno zahtev mora da se zna a to je objava svih tajnih ugovora o gradnji i bilo kojih drugih koji nisu po tenderu.
ti pacijenti na robiji igraju karte i saha jedu bolje neg ovi na slobodi a ti ih narode izdrzavaj decenijama na cevapima i beckim sniclama svaki dan a ti guli 2 jaja i parizer...imaju rudnici,kamenolomi,pilane,farme nema vise besplatnog rucka mora da se mnogo zapne i zaradiko ce da vas brani kada dopadnete robije? morace neki opozicioni, ili po sluzb. duznosti
Поднет захтев за брисање Владимира Ђукановића из списка адвоката
Objasnio sam sve oko nadstrešnice mnogo puta.Potraži moje poruke i pokušaj da ih razumeš.Jasno je meni da ti je priroda podarila skromnu sposobnost uočavanja ali nije to neki preterano težak zadatak čak ni za tebe takvog.vi sns samo lazete, kao da vam je aljek caca,a culi smo ga da rece "vesic je moj drug", i on pusten na slobodu, culi smo da zna za svu dokumentaciju da je predata, kao da ju je on cuvao dok nije predata, pa zato zna, a studenti kazu da laze ...itd
ej pa av je rekao da nije ni radjena nadstresnica, studenti onda badava protestuju i mnogi gradjani srbije? vi ste sekta lazova, eto to je u pitanju.
Da li si i ti stalno nastanjen u Njujorku ?neka av reaktivira rusku stranku umesto sto laje na lavrova, sta meni kukas?
И у Њујорку протест подршке студентима и просветарима (ВИДЕО)
ovde ja postavljam pitanja, ali nisamm ako bas moras da znasDa li si i ti stalno nastanjen u Njujorku ?
Pitao sam te ljudski i čovečanski a ti si se odmah uprpio da ću nešto da tražim od tebe.Samo sam pitao.Ništa ne tražim.ovde ja postavljam pitanja, ali nisamm ako bas moras da znas
Jasno je meni da ti je priroda podarila skromnu sposobnost uočavanja
ocekujte poternice za aljekom i anom od DEA za sverc kokaina od MADURA - to je razlog zasto vucic srlja u gradjanski rat, misli kada zakrvavi do kraja da ce lakse da pobegne.. a trebao je samo da preda odgovorne sudu, a ne da vadi vesica dok ga zena koja je u zatvoru tereti kao i av-aPitao sam te ljudski i čovečanski a ti si se odmah uprpio da ću nešto da tražim od tebe.Samo sam pitao.Ništa ne tražim.
Nije rekao da nije rađena nego da nije renovirana.I nije renovirana.
Objasnio sam sve oko nadstrešnice mnogo puta.Potraži moje poruke i pokušaj da ih razumeš.Jasno je meni da ti je priroda podarila skromnu sposobnost uočavanja ali nije to neki preterano težak zadatak čak ni za tebe takvog.
U pogledu stvarnih ili navodnih laži gospodina predsednika,treba da znaš da političari ponekad ili često lažu.Laž je sredstvo ili oružje političara.
ali je renoviranje-rekonstrukcija znatno skuplja, naplacena, pravite se svi ludiNije rekao da nije rađena nego da nije renovirana.I nije renovirana.
pa nije, vucic je lepo rekao, a znao je da je trebala jer je i sam uzeo % reket od onoga kome je taj posao namesten - da ga NE URADI, A UZME PARE kao da ga je uradio, i onda je samo ofrlje nasminkana, natovarena i to nam je toSamo jedno pitanje,
Da li je nastrešnica rekonstruisana ili nije, DA ili NE
Verovatno odnosno sigurno naplaćena je nadogradnja.Ja ne mogu da govorim o tome da li je bilo zloupotreba i da li je naplaćeno nepostojeće renoviranje jer nemam uvid u dokumentaciju.To možeš da tvrdiš ti ili korisnik ssmpmd jer vi posedujete paranormalne sposobnostiali je renoviranje naplaceno, pravite se svi ludi
zato i kriju racune, kao da plocice kostaju milione, pravis se lud i dalje, ti milioni su naplaceni za rekonstrukciju,a av je znao da je nece biti, jer ne bi mogli da ih ukradu, a zna valjda da ih je ukrao zajedno sa startingom beseVerovatno odnosno sigurno naplaćena je nadogradnja.Ja ne mogu da govorim o tome da li je bilo zloupotreba i da li je naplaćeno nepostojeće renoviranje jer nemam uvid u dokumentaciju.To možeš da tvrdiš ti ili korisnik ssmpmd jer vi posedujete paranormalne sposobnosti
Renoviranje i rekonstrukcija nisu pojmovi istog značenja.U renoviranje spada na primer postavljanje nove fasade i neki manji zahvati.ali je renoviranje-rekonstrukcija znatno skuplja, naplacena, pravite se svi ludi
pa nije, vucic je lepo rekao, a znao je da je trebala jer je i sam uzeo % reket od onoga kome je taj posao namesten - da ga NE URADI, A UZME PARE kao da ga je uradio, i onda je samo ofrlje nasminkana, natovarena i to nam je to