Генерални штрајк!

zato i kriju racune, kao da plocice kostaju milione, pravis se lud i dalje, ti milioni su naplaceni za rekonstrukciju,a av je znao da je nece biti, jer ne bi mogli da ih ukradu, a zna valjda da ih je ukrao zajedno sa startingom bese

pare silne su naplacene da se posao ne uradi, a znaju svi da je trebao... i onda kao fol ne daju kinezi racune, ugovore, vucevic brze bolje ih sklanja leteci za sangaj, a oni bi bili svedoci ko je naplatio taj posao REKONSTRUKCIJE ako nisu oni... spinuje se da se rusi vlast recima necete nas srustiti ni za 1555 zrtava, znaci preti, jer je svestan da su zrtve vec pale, i da se ne moze oprati
Za početak treba da budeš manje psihotičan.

Jovanović je na 2 ili na 3 % a Vučić na 55 %.Teško da Jovanovićeve reči mogu imati neku težinu.Nešto kao prdež policajca.
av rece da nije radjena ona koju su on i vesic drugar mu NAPLATILI, i posle laze da je dao dokumentaciju, a studenti traze racune, da se vidi sta je sve naplaceno, i kolika je bila provizija za drugare 2 ili na 3 %, mozda 55 %. :zper:

Od "nije rađena nadstrešnica" do "Vesić je moj drug": Vučić ...

os u neku paru da se kladimo da ce robijati, samo ja mislim u gvantanamu za kokain od madura, ana b veza?

av rece da nije radjena ona koju su on i vesic drugar mu NAPLATILI, i posle laze da je dao dokumentaciju, a studenti traze racune, da se vidi sta je sve naplaceno, i kolika je bila provizija za drugare 2 ili na 3 %, mozda 55 %. :zper:

Od "nije rađena nadstrešnica" do "Vesić je moj drug": Vučić ...

os u neku paru da se kladimo da ce robijati, samo ja mislim u gvantanamu za kokain od madura, ana b veza?
Verujem ja u tvoje proročke sposobnosti.Ti si se već dokazao na tom polju.Rekao si na primer da će nova godina nastupiti prvog januara i tako je i bilo.

Verujem ja u tvoje proročke sposobnosti.Ti si se već dokazao na tom polju.Rekao si na primer da će nova godina nastupiti prvog januara i tako je i bilo.
znaci pretite, a ne smete ni da se kladite, utronjali ste se

sta ce srbija bez vucica, vucevica,vesica i brnabe? ko ce da vas mentalno truije, nece biti ni dezinformera onda? ijao..., pa sta cete onda vi botovi da radite?

ti ces kod elpidija, proroka

Pokušava da se opere ali na snimku se jasno čuje kad kaže "i to je opcija" kad je govorio o ubistvu.
Niko se zbog toga neće zabrinuti jer je Jovanović nejačak.Ni jedan pristalica Nove DSS ne bi sledio svog izbezumljenog lidera.Ne zna šta govori.Šteta za tu stranku koju je nekad vodio gospodin Koštunica.Šteta i sramota što se mestu na kojem se nekad nalazio gospodin Koštunica nalazi neko ko tako brljavi.Bio sam do nedavno i sam pristalica te stranke.

Pokušava da se opere ali na snimku se jasno čuje kad kaže "i to je opcija" kad je govorio o ubistvu.
i ko je sada sisa, koja ne sme da ga uhapsi? :zper:

1737339673621.png

Back