Генерални штрајк!

Вечерас после представе у Атељеу 212 :D

IMG_8611.jpg

Zato što je pravosuđe u rukama opozicije.
vi sns samo lazete, kao da vam je aljek caca,a culi smo ga da rece "vesic je moj drug", i on pusten na slobodu, culi smo da zna za svu dokumentaciju da je predata, kao da ju je on cuvao dok nije predata, pa zato zna, a studenti kazu da laze ...itd

ej pa av je rekao da nije ni radjena nadstresnica, studenti onda badava protestuju i mnogi gradjani srbije? vi ste sekta lazova, eto to je u pitanju.

svima zinula goozica na PDV sto se naplacuje na lekove,opremu za bebe,pogrebnu opremu,hleb i so i sve ostalo na se nakace na taj nepresusni kazan a svima radni staz = 0...svi ce napraviti Potemkinova sela...i pustiti na Informeru ili na n1...5x skuplje nego u Japanu...po tenderu...narode stoko plati i navijaj za partizan ili zvezdu ili budi nacionalista ili levicar...zabavljajte se....mi krvopije smo uvek tu i za jedne i druge disemo vam u vrat...zvacemo se SPS,SNS,dS,DSS,ProGlas ili kako god...al ima da vas carinimo u kontinuitetu..oko 700k njih su u svim sferama...i tako je bilo i tako ce biti i u buducnosti.Tucite se po ulicama gazite jedni druge grohotom se smejemo i nastavite...Jel vi stvarno mislte kad AV padne da ce pojeftiniti infostan,porezi i doprinosi,gorivo,struja,cvarci i kavurma????

.Jel v stvarno mislte kad AV padne da ce pojeftiniti infostan,gorivo,struja,cvarci i kavurma????
ma, sa aljekom:
1737327254775.png

al daj sad da vidimo kako ima pravo da otme nis od rusa, i naravno preda ga nama amerima... mislim poternice za narko mafijom balkanskom su vec isprintane, on kako hoce, svi znaju da je ana b. jedina iz eu isla kod madura, i da ju je aljek poslao... ej milijarde oprali i neko da pomisli da je to neprimeceno

ma, sa aljekom:
Pogledajte prilog 1673809
al daj sad da vidimo kako ima pravo da otme nis od rusa, i naravno preda ga nama amerima... mislim poternice za narko mafijom balkanskom su vec isprintane, on kako hoce
Gasprom je rekao NJET...njih ne interesuju USA sankcije ...a sto ce za par meseci da iza zgrade litar razvodnjenog goriva izadje na 50 eur u flasicama to je nas - Srpski problem...Dilas i Marinika mozda mogu da srede na 47-48 eur/litar

Pekari i preprodavci na pijacama i trgovinski lanci treba da obustave poslovanje skroz na 60-90 dana, menjacete babinu srebrninu za pilecu siju i 2 proklijala krompira Beogradjani
Nisam Beogradjanka, i nisam za generalni strajk osim po zakonu o minimumu rada, i to za drzavne institucije.

Privatne ce ionako raditi.

Naravno zahtev mora da se zna a to je objava svih tajnih ugovora o gradnji i bilo kojih drugih koji nisu po tenderu i na bazi slobodnog trzista.

Nisam Beogradjanka, i nisam za generalni strajk osim po zakonu o minimumu rada, i to za drzavne institucije.

Privatne ce ionako raditi.

Naravno zahtev mora da se zna a to je objava svih tajnih ugovora o gradnji i bilo kojih drugih koji nisu po tenderu.
to se nece desiti ...ostacemo svi goli ,bosi i gladni...al niko nece odgovarati...ne lozite se u prazno ovo je Srbija nije Svajcarska

ti pacijenti na robiji igraju karte i saha jedu bolje neg ovi na slobodi a ti ih narode izdrzavaj decenijama na cevapima i beckim sniclama svaki dan a ti guli 2 jaja i parizer...imaju rudnici,kamenolomi,pilane,farme nema vise besplatnog rucka mora da se mnogo zapne i zaradi

vi sns samo lazete, kao da vam je aljek caca,a culi smo ga da rece "vesic je moj drug", i on pusten na slobodu, culi smo da zna za svu dokumentaciju da je predata, kao da ju je on cuvao dok nije predata, pa zato zna, a studenti kazu da laze ...itd

ej pa av je rekao da nije ni radjena nadstresnica, studenti onda badava protestuju i mnogi gradjani srbije? vi ste sekta lazova, eto to je u pitanju.
Objasnio sam sve oko nadstrešnice mnogo puta.Potraži moje poruke i pokušaj da ih razumeš.Jasno je meni da ti je priroda podarila skromnu sposobnost uočavanja ali nije to neki preterano težak zadatak čak ni za tebe takvog.
U pogledu stvarnih ili navodnih laži gospodina predsednika,treba da znaš da političari ponekad ili često lažu.Laž je sredstvo ili oružje političara.

Jasno je meni da ti je priroda podarila skromnu sposobnost uočavanja

Od "nije rađena nadstrešnica" do "Vesić je moj drug": Vučić ...

Pitao sam te ljudski i čovečanski a ti si se odmah uprpio da ću nešto da tražim od tebe.Samo sam pitao.Ništa ne tražim.
ocekujte poternice za aljekom i anom od DEA za sverc kokaina od MADURA - to je razlog zasto vucic srlja u gradjanski rat, misli kada zakrvavi do kraja da ce lakse da pobegne.. a trebao je samo da preda odgovorne sudu, a ne da vadi vesica dok ga zena koja je u zatvoru tereti kao i av-a

Objasnio sam sve oko nadstrešnice mnogo puta.Potraži moje poruke i pokušaj da ih razumeš.Jasno je meni da ti je priroda podarila skromnu sposobnost uočavanja ali nije to neki preterano težak zadatak čak ni za tebe takvog.
U pogledu stvarnih ili navodnih laži gospodina predsednika,treba da znaš da političari ponekad ili često lažu.Laž je sredstvo ili oružje političara.

Samo jedno pitanje,

Da li je nastrešnica rekonstruisana ili nije, DA ili NE

Nije rekao da nije rađena nego da nije renovirana.I nije renovirana.
ali je renoviranje-rekonstrukcija znatno skuplja, naplacena, pravite se svi ludi
Samo jedno pitanje,

Da li je nastrešnica rekonstruisana ili nije, DA ili NE
pa nije, vucic je lepo rekao, a znao je da je trebala jer je i sam uzeo % reket od onoga kome je taj posao namesten - da ga NE URADI, A UZME PARE kao da ga je uradio, i onda je samo ofrlje nasminkana, natovarena i to nam je to

Verovatno odnosno sigurno naplaćena je nadogradnja.Ja ne mogu da govorim o tome da li je bilo zloupotreba i da li je naplaćeno nepostojeće renoviranje jer nemam uvid u dokumentaciju.To možeš da tvrdiš ti ili korisnik ssmpmd jer vi posedujete paranormalne sposobnosti
zato i kriju racune, kao da plocice kostaju milione, pravis se lud i dalje, ti milioni su naplaceni za rekonstrukciju,a av je znao da je nece biti, jer ne bi mogli da ih ukradu, a zna valjda da ih je ukrao zajedno sa startingom bese

pare silne su naplacene da se posao ne uradi, a znaju svi da je trebao... i onda kao fol ne daju kinezi racune, ugovore, vucevic brze bolje ih sklanja leteci za sangaj, a oni bi bili svedoci ko je naplatio taj posao REKONSTRUKCIJE ako nisu oni... spinuje se da se rusi vlast recima necete nas srustiti ni za 1555 zrtava, znaci preti, jer je svestan da su zrtve vec pale, i da se ne moze oprati, napad je najbolja odbrana., pametnom sve jasno

Poslednja izmena:
ali je renoviranje-rekonstrukcija znatno skuplja, naplacena, pravite se svi ludi

pa nije, vucic je lepo rekao, a znao je da je trebala jer je i sam uzeo % reket od onoga kome je taj posao namesten - da ga NE URADI, A UZME PARE kao da ga je uradio, i onda je samo ofrlje nasminkana, natovarena i to nam je to
Renoviranje i rekonstrukcija nisu pojmovi istog značenja.U renoviranje spada na primer postavljanje nove fasade i neki manji zahvati.
Rekonstrukcija podrazumeva krupnije zahvate koji utiču na stabilnost konstrukcije.Ovde je reč o nekoj vrsti nadogradnje iako ne u punom smislu reči jer se radi o nadstrešnici.
Verujem ti ja sve to kažeš u pogledu reketa jer kao što sam napisao ti nesumnjivo poseduješ te sposobnosti.

Back