Генерални штрајк!

koliko su ove pretnje bedne, mizerne, tipa "nemacete plate i penzije", kao da ih aljek daje iz svog dzepa, kao da je on aca siftar = drzava srbija? veleizdajnik samo rasprodaje i zaduzuje zemlju, dok pere pare od droge sa stanogradnjom

ej pretite sirotinji, a koliko juce ste je podmicivali sa stanovima bez ucesca, samo bre lazete dok cekamo vase letece taksije da vas odvezu bestraga

@Gruban objasni odakle tvom predsedniku novca da kupi firmu za proizvodnju rakije i to u količinama od 70.000 flaša mesečno?
1000003439.jpg

@Gruban objasni odakle tvom predsedniku novca da kupi firmu za proizvodnju rakije i to u količinama od 70.000 flaša mesečno?
to pise na onom racunu [fakturi] za koji studenti kazu da laze da ga je dao nazivajuci sve "dokumentacijom", za nadstresnicu koja nije radjena, vec samo sminkana, i natovarena da padne

Od "nije rađena nadstrešnica" do "Vesić je moj drug": Vučić ...

p.s. zamisli ti koliki moras da budes psiho da napises svoje ime i prezime na rakiji? takav covek za drzavu misli da mu je njegova prcija, da ima pravo da sa njom radi sta mu je volja, i samo kaze "pa sta"? botovi tvrde nema srbije bez vucica, nema penzija plata bez aljeka, ma ni dunjevace necete vise okusiti ako vucic ode - on se ne trezni,a narod opijen, vrh njegovog SNS-a smrce belo na tv-u! pa ima li normalnih? ima, pune su ulice i trgovi NORMALNIH

Poslednja izmena:
pa jel sad pustio sekija na pinku, da luduje?
Jeste, Šeki kaže da policija treba da mlati studente, predsednik priča kako vozač koji je udario studentkinju nije kriv, bizon stavlja studente i decu u vlasništvo države i onda izađe @Gruban da umanjuje tragediju ove vlasti i da manipuliše sa narodom kao njegov gospodar sendviča.

to pise na onom racunu [fakturi] za koji studenti kazu da laze da ga je dao nazivajuci sve "dokumentacijom", za nadstresnicu koja nije radjena, vec samo sminkana, i natovarena da padne

Od "nije rađena nadstrešnica" do "Vesić je moj drug": Vučić ...

p.s. zamisli ti koliki moras da budes psiho da napises svoje ime i prezime na rakiji? takav covek za drzavu misli da mu je njegova prcija, da ima pravo da sa njom radi sta mu je volja, i samo kaze "pa sta"?
Upravo, dakle sve je jasno.
Što se tiče mentalnog i psihičkog stanja predsednika najbolje govori njegova izjava da će iznad Beograda do 2030 godine leteti 20.000 letećih automobila po satu.
Dakle i više nego jasno da čovek ne živi u stvarnosti i da ima neke probleme.
Za rakiju iz pouzdanih izvora znam da će samo nalepnice i ambalažu plaćati 20.000 eura mesečno, odakle znam ne pitaj, moram sebe da zaštitim.

Odavno je jasno da AV može da radi šta mu je volja, da gazi preko zakona, menja volju narodu, uteruje strah sa batinašima kao mojoj sestri iz Šapca kojoj su batinaši lepili nalepnice sa njenom slikom „traži se" jer ih je raskrinkala da rade po nalogu SNS-a, pa nije smela mesecima da izađe iz svog stana.

@Grubane, puca ti sistem tvog gospodara, tebi preostaje da gutaš te sendviče i zapamti da taj proces urušavanja više ne možeš zaustaviti svojim manipulacijama.🥪🥪🥪

Back