Jeste mi skupo, evo me n pumpi: 0.95
benzin 1:05

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bogumi nisam to znao. Sad sam izguglao i kaže Gibli. Žurilo im se i nema mnogo para, pa uzeli najbolje na raspolaganju. Smešna mi ova izjava:
''Oh Good: Alfa Romeo Giulia Developed In Only Two And A Half Years and Volvo spent seven years on just the seats in the new
Se ne lažemo. Karavan će koštati bar 32-35k eura, pa preko 40k sa optikom od 500 ks, panoramom, automatikom itd. Za 5-6 godina će koštati ~10000 eura i saloni će davati po godinu dana garancije ili dve, uz opciju doplate, a neko je to već uračunao u cenu. I sad možeš da nadješ alfu romeo 159 sa bilo kojim motorom, 1.9jtd, jtd, 2.4jtd, 2.2 jts, 3.2 jtd, 1.8t itd sa oko 100 kkm i godinu/dve dana garancijom za 8-10k eura.
npr 12 meseci / 20 kkm garancija
http://www.autoscout24.ch/de/d/alfa...st=2&vehtyp=10&yearfrom=2006&r=5#&gid=1&pid=7
24 meseci
http://www.autoscout24.ch/de/d/alfa...0,0,0&prop=1&st=2&vehtyp=10&yearfrom=2006&r=5
evo primer kako nemacka forsira dizel tehnologiju.
Dizel im je 20% jeftiniji nego benzin, plus dizelasi zbog turbine i vece kaloricnosti goriva po litru trose manje i na taj nacin Nemacka i ostale EU zemlje primoravaju ljude da voze dizelase.
Onda ti krsevi pred kraj svojeg zivota stizu u Srbiju i znate dalje pricu.
šta se sve meni mota po glavi da kupim nekad... 10 auta u ovom trenutku.gibli nije loš rekao bih, samo to je svakako neka američka rwd platforma. a jes ti ozbiljno namerio da uzmeš đuliju za koju godinu ili kako?
Malopre kod suraka , na servisu Nissan Pathfinder problem sa denso ubrizgavanjem regulator gasa ne znam sta jos sve ne. Eee kad se setim da sam hteo da kupim taj auto i poslednjem trenu se odlucim za Grand Cherokee jer je benzinac. Na servisu jos Golf 4 karavan otislo kvacilo sa plivajucim zamajcem, i jedna Astra karavan 1.7 DTI mislim da je motor, crkotina dizelska motor nema kompresiju , otvoren skroz ...
benzinaca na servisu ni od korova![]()
Tihi i dizelaši.Ja prvi više volim benzince od dizela ali ovolika njegova priča protiv dizela je stvarno smiješna.
Servisira li šura šta mlađe od 15 godina?
I eto oba crknuta motora su Japanci.....
Tihi i dizelaši.Ja prvi više volim benzince od dizela ali ovolika njegova priča protiv dizela je stvarno smiješna.
Ma može... što se same kreditne tiče, ovde ti je uputstvo:Ne kapiram ovaj iPad. Moram da otvorim nalog i tera me na 400 nekih informacija i na kraju broj kartice i security number, u suštini otvorena vrata ka računu. Mož se izgebne to, da se skine chrome i još par stvari džabe?
Ima li onih koji su vozili BMW e36 i e46? Danas se vozih u e36, katastrofa koliko je taj auto neudoban, jedino sto mi se svidelo je motor 320 l6, sve ostalo, nikako, pa me interesuje kakav je e46 u odnosu na e46.
kupis i benzinca za 200000 km i ko zna koliko ulaganja ima. Ispade da kvarovi pocinju sa 380000 km. Nije auto samo blok motora i klipovi