general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

U suštini krili su se kod svojih , Hadžić je Sremac i uhvaćen je u Sremu , a Ratko je Bosanac i krio se u čisto bosanskom selu .

imate pouzdane informacije da su se krili, ili onako pustate masti na volju?Kompletna njihova familija je navodno bila pod prismotrom, vise puta su vrseni pretresi i gle zivana za mesec dva savatase i Ratka i Hadzica bas kod rodbine koju su godinama drzali na oku?
Ko zeli da bude budala neka bude,ali ovde nesto smrdi

imate pouzdane informacije da su se krili, ili onako pustate masti na volju?Kompletna njihova familija je navodno bila pod prismotrom, vise puta su vrseni pretresi i gle zivana za mesec dva savatase i Ratka i Hadzica bas kod rodbine koju su godinama drzali na oku?

Krili su se kao mali misevi, krili i drhtali u strahu da ne budu pronadjeni. Jer ce sad u Hejgu da se druze sa ondasnjih LGBT aktivistima.

Osobe koje imaju poreklo sa teritorije Vojvodine vise od 200 godina. U njih mozes i uracunati i lojalne dodjose :D

Zasto u poselednjih 200 godina, da li je to nekitvoj standard ?Ako se neko u poslednjih 150 godina doselio onda nije pravi "Vojvodjanin".Vojvodina je geografska odrednica kao i Sumadija i nista vise od toga
Lupetate po obicaju

Zasto u poselednjih 200 godina, da li je to nekitvoj standard ?Ako se neko u poslednjih 150 godina doselio onda nije pravi "Vojvodjanin".Vojvodina je geografska odrednica kao i Sumadija i nista vise od toga
Lupetate po obicaju

vojvodina jeste geografska odrednica ali samo zato sto se neko tu doselio ne cini ga vojvodjaninom ;)

Naravno da se nisu "krili" tamo svo vreme , to sam ja pogrešno napisao , trebalo je stajati -uhvaćeni su kod "svojih" ,a ko zna gde su ih držali sve ove godine .

Naravno da se nisu "krili" tamo svo vreme , to sam ja pogrešno napisao , trebalo je stajati -uhvaćeni su kod "svojih" ,a ko zna gde su ih držali sve ove godine .

Mladic je imao dogovor sa Amerikancima da se povlaci iz javnog zivota,to su objavili svi mediji 1996,postignut je dogovor sa Holburkom Radovan i Ratko se povlace iz javnog zivota a Amerikanci se obavezuju da ih nece proganjati

Lupetate po obicaju

Nije tako. Biti Vojvodjanin znaci da si vise ziveo pod evropskim imperijama nego osmanskim. To su ljudi drugacije genetike od Srbijanaca.

Back