- Poruka
- 15.396
a ko su vojvodjani,tak da se zna?
Mi...stanovnici Vojvodine...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U suštini krili su se kod svojih , Hadžić je Sremac i uhvaćen je u Sremu , a Ratko je Bosanac i krio se u čisto bosanskom selu .

glupansigurno ne ovi difljaci dodzosi...
U suštini krili su se kod svojih , Hadžić je Sremac i uhvaćen je u Sremu , a Ratko je Bosanac i krio se u čisto bosanskom selu .
imate pouzdane informacije da su se krili, ili onako pustate masti na volju?Kompletna njihova familija je navodno bila pod prismotrom, vise puta su vrseni pretresi i gle zivana za mesec dva savatase i Ratka i Hadzica bas kod rodbine koju su godinama drzali na oku?
Ko zeli da bude budala neka bude,ali ovde nesto smrdi
Osobe koje imaju poreklo sa teritorije Vojvodine vise od 200 godina. U njih mozes i uracunati i lojalne dodjose![]()
Krili su se kao mali misevi, krili i drhtali u strahu da ne budu pronadjeni. Jer ce sad u Hejgu da se druze sa ondasnjih LGBT aktivistima.
Zasto u poselednjih 200 godina, da li je to nekitvoj standard ?Ako se neko u poslednjih 150 godina doselio onda nije pravi "Vojvodjanin".Vojvodina je geografska odrednica kao i Sumadija i nista vise od toga
Lupetate po obicaju
Da li je ovo slučajno ili se uopšte nisu skrivali u Vojvodini nego su tamo odvedeni kako bi se Vojvođani diskreditovali u očima naprednog dela čovečanstva.
Naravno da se nisu "krili" tamo svo vreme , to sam ja pogrešno napisao , trebalo je stajati -uhvaćeni su kod "svojih" ,a ko zna gde su ih držali sve ove godine .imate pouzdane informacije da su se krili, ili onako pustate masti na volju?Kompletna njihova familija je navodno bila pod prismotrom, vise puta su vrseni pretresi i gle zivana za mesec dva savatase i Ratka i Hadzica bas kod rodbine koju su godinama drzali na oku?
Ko zeli da bude budala neka bude,ali ovde nesto smrdi
Bilderu nemoj nedeljni rucak da mi kvaris sa ovakvim budalastinama
Naravno da se nisu "krili" tamo svo vreme , to sam ja pogrešno napisao , trebalo je stajati -uhvaćeni su kod "svojih" ,a ko zna gde su ih držali sve ove godine .
zeznuo si se , nisam od tih. a sto se tice kulture pokazao si se sa onom recenicom.evo ga boske sa sve kulturom![]()
Krili su se kao mali misevi, krili i drhtali u strahu da ne budu pronadjeni. Jer ce sad u Hejgu da se druze sa ondasnjih LGBT aktivistima.
Zasto u poselednjih 200 godina, da li je to nekitvoj standard ?Ako se neko u poslednjih 150 godina doselio onda nije pravi "Vojvodjanin".Vojvodina je geografska odrednica kao i Sumadija i nista vise od toga
Lupetate po obicaju
Ti si izgleda i osetio te drhtaje.

Pa kad bi se sreli u realnom zivotu video bi ko bi drhtaoOvako iza tastature kao i ostali invalidi mozes da se kurcis
![]()
Da li je ovo slučajno ili se uopšte nisu skrivali u Vojvodini nego su tamo odvedeni kako bi se Vojvođani diskreditovali u očima naprednog dela čovečanstva.
Nadjeni su u selendrama u kojima ni nema Vojvodjana, da se zna.
Ti si u odnosu na mene inferioran u svakom pogledu.Ne bi imao nikakve šanse.
Al nema veze.