matori kulov
Zainteresovan član
- Poruka
- 418
Ja lazem? Ebo te Tito, jel on bio Srbin?
nije genetski ali mu podmetnuli Jovanku a znas kako se reče oklen ti žena otamo si i ti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja lazem? Ebo te Tito, jel on bio Srbin?
A jel? Bas Pakrac,a? A sta ste onda trazili u Pakracu na Srbskoj teritoriji svo vreme? Setali se i postavljali bombice za jelke? koliko ste Naroda pobili na Pakracu? Nemoj ti men ida pricas o Pakracu!
Nego reci ti meni, gde se nalazi Sid? Da li je Sid na hrvatskoj ili Srbskoj teritoriji?
kada smo ga tukli?? sočime??

Pakrac je hrvatski grad uvijek bio i bit će.
U Hrvatskoj nikad nije bilo srpske teritorije, srpskih gradova, srpskih sela, ... ničega srpskog.
Sve je to hrvatsko i u tim hrvatskim mjestima i krajevima žive Srbi, kao i razni drugi narodi.

Aha, lepo.. i snabdevao Hrvatsku sa svime iz Srbijenije genetski ali mu podmetnuli Jovanku a znas kako se reče oklen ti žena otamo si i ti...

Ajde pravi se malo blesav
Sa cime ste tukli po Vukovaru i ostalim selima, naseljima oko Vukovara? Bombonama?![]()
Ovo naprosto nije tačno. I potpuno je iluzorno.![]()
Po pitanju pregovora i potpisa samo kao kao "garant"
Ajde krvojevici, dje vam argumenti, istina? A?![]()
ja ne znam nisam bio u ratu

Vojvodini![]()
Mada u pravu si. A Vojvodina u Srbiji. 
koje? kakav argument za čega ba?

Šta bi bilo da nije bilo Slobe?![]()

Pa vi ste apsolutno nemoguci! Sta jedes lebati,de reci,mozda se i ja "popravim"kao ti?
Pakrac Hrvatski, mislim, nije bilo bilo Srba... E svasta cu jos da cujem.
Posto se zezas, nema smisla nastaviti bilokakvu pricu sa vama.
Konstantno stalno lazete![]()
Zato sto ne verujem da bi ga one zene ubile,al da se suoci sa njima, mada je to psiho, njemu samo Bog moze suditi![]()
ustaski praktikum na delu
po nasima ide po muskoj liniji- za koga podjes, njihova

Ko je rekao da nije bilo Srba.
To što Srbi žive u nekom gradu na tlu Hrvatske nikako ne znači da je to srpski grad.
Svaki kutak unutar granica Hrvatske je hrvatski.
Ničiji drugi.
A da te pitam nesto.U sastavu bivse Jugoslavije bila je i Makedonija,je l tako?Da li ima Srba u Makedoniji?

Бог ће нама свима судити, али док се многи од нас плаше тога дана, ђенерал Ратку Младићу, човеку који је спасао 2 милиона људи од највећег покоља после 2. светског рата, је обезбеђено место у царству небеском - тамо где су сви велики Хришћански и Српски витезови.
За разлику од њега, већ многи српски душмани горе у паклу, а гореће и они који су га издали, који му суде и који раде против њега и народа српског.
Na koliko povrsine bijahu Srbi i u kojem broju na Papuku? Bar jednom nemoj da lazes![]()

Nisam mjerio, a ni ne zanima me.
Još jedamput da ti objasnim.
Ništa u Hrvatskoj ne može biti srpsko, mađarsko, tursko, poljsko, uzbečko, japansko, ...
Može biti jedino hrvatsko.
Jel kontaš sad?
Jesi ti cuo nekad za Srbsku Krajinu? Opet se pravis lud?Nisam mjerio, a ni ne zanima me.
Još jedamput da ti objasnim.
Ništa u Hrvatskoj ne može biti srpsko, mađarsko, tursko, poljsko, uzbečko, japansko, ...
Može biti jedino hrvatsko.
Jel kontaš sad?