general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

A jel? Bas Pakrac,a? A sta ste onda trazili u Pakracu na Srbskoj teritoriji svo vreme? Setali se i postavljali bombice za jelke? koliko ste Naroda pobili na Pakracu? Nemoj ti men ida pricas o Pakracu!
Nego reci ti meni, gde se nalazi Sid? Da li je Sid na hrvatskoj ili Srbskoj teritoriji?

Pakrac je hrvatski grad uvijek bio i bit će.

U Hrvatskoj nikad nije bilo srpske teritorije, srpskih gradova, srpskih sela, ... ničega srpskog.

Sve je to hrvatsko i u tim hrvatskim mjestima i krajevima žive Srbi, kao i razni drugi narodi.

Pakrac je hrvatski grad uvijek bio i bit će.

U Hrvatskoj nikad nije bilo srpske teritorije, srpskih gradova, srpskih sela, ... ničega srpskog.

Sve je to hrvatsko i u tim hrvatskim mjestima i krajevima žive Srbi, kao i razni drugi narodi.

Pa vi ste apsolutno nemoguci! Sta jedes lebati,de reci,mozda se i ja "popravim"kao ti?:hahaha::hahaha::hahaha:
Pakrac Hrvatski, mislim, nije bilo bilo Srba... E svasta cu jos da cujem.
Posto se zezas, nema smisla nastaviti bilokakvu pricu sa vama.
Konstantno stalno lazete :lol:

Pa vi ste apsolutno nemoguci! Sta jedes lebati,de reci,mozda se i ja "popravim"kao ti?:hahaha::hahaha::hahaha:
Pakrac Hrvatski, mislim, nije bilo bilo Srba... E svasta cu jos da cujem.
Posto se zezas, nema smisla nastaviti bilokakvu pricu sa vama.
Konstantno stalno lazete :lol:

Ko je rekao da nije bilo Srba.

To što Srbi žive u nekom gradu na tlu Hrvatske nikako ne znači da je to srpski grad.

Svaki kutak unutar granica Hrvatske je hrvatski.

Ničiji drugi.

Zato sto ne verujem da bi ga one zene ubile,al da se suoci sa njima, mada je to psiho, njemu samo Bog moze suditi :D

Бог ће нама свима судити, али док се многи од нас плаше тога дана, ђенерал Ратку Младићу, човеку који је спасао 2 милиона људи од највећег покоља после 2. светског рата, је обезбеђено место у царству небеском - тамо где су сви велики Хришћански и Српски витезови.

За разлику од њега, већ многи српски душмани горе у паклу, а гореће и они који су га издали, који му суде и који раде против њега и народа српског.

Бог ће нама свима судити, али док се многи од нас плаше тога дана, ђенерал Ратку Младићу, човеку који је спасао 2 милиона људи од највећег покоља после 2. светског рата, је обезбеђено место у царству небеском - тамо где су сви велики Хришћански и Српски витезови.

За разлику од њега, већ многи српски душмани горе у паклу, а гореће и они који су га издали, који му суде и који раде против њега и народа српског.

Bolest. :roll:

Back